ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αδιανόητη δήλωση Ερντογάν: Καθίστε φρόνιμα και δεν θα σας χτυπήσουμε με πυραύλους !


Σε μια αδιανόητη δήλωση, απειλώντας ευθέως τη χώρα μας, προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι αν η Αθήνα «καθίσει φρόνιμα» η Άγκυρα δεν θα την χτυπήσει με πυραύλους. 

Ο Τούρκος πρόεδρος προχώρησε στη νέα αυτή πρόκληση κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του AKP. «Δεν είχαμε εμείς πύραυλο και τώρα που φτιάξαμε το δικό μας, οι Έλληνες πανικοβλήθηκαν» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, και συνέχισε: «Οι εφημερίδες γράφουν πρωτοσέλιδα: “Κοιμάστε και ο Τούρκος από εκεί στέλνει Tayfun από τη Σμύρνη». 

Ο Τούρκος πρόεδρος έσπευσε να τονίζει ότι ο πύραυλος έχει εμβέλεια 510χλμ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αυτό δεν είναι αρκετό. «Πρέπει να την αυξήσουμε στα 1.000 χιλιόμετρα» δήλωσε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Ηρεμήστε, συμπεριφερθείτε καλά. Δεν έχουμε καμία σχέση εμείς με την Αθήνα. Δεν αγγίζουμε αυτούς που δεν μας αγγίζουν».

Σημείωση του Γ.Κ: Ρετζέπ Ερντογάν «κάτσε καλά» και άσε τον πόλεμο εντυπώσεων για ψηφοθηρικούς λόγους λόγω επικείμενων εκλογών οι οποίες έρχονται σύντομα και σε εσάς, διότι εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε πυραύλους οι οποίοι θα έχουν ακτίνα δράσης τα 5.000 χιλιόμετρα.

Ειδικότερα, έχουμε την τεχνογνωσία κατασκευής πυραυλικών συστημάτων και με τεχνητή νοημοσύνη ώστε να μην κινδυνεύσουν αθώοι  και να πλήττονται μόνο οι στρατιωτικοί στόχοι. ( Να κάνετε και εσείς βελτιώσεις ώστε να μην κινδυνέψουν αθώοι )

Προφανώς ξεχνάς και παρακάμπτεις ότι το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών της Ελλάδας συνεργάζεται στενά με τον Μάσκ και σχεδιάζει για την Τέσλα πολλά και διάφορα - τεχνολογία αιχμής, θα κολλήσουμε στα πυραυλικά συστήματα ;

Εν όψει της νέας χρονιάς, 2023 , ευχόμαστε η γειτονική χώρα να προοδεύσει σημαντικά, και ειδικότερα στον τομέα των προκλήσεων και του ηλεκτρονικού πολέμου εντυπώσεων και να εκδημοκρατιστεί περισσότερο. Εμείς ως χώρα και λαός δεν είμαστε ούτε των προκλήσεων ούτε των εντυπώσεων, όμως, τα μηνύματα τα οποία στέλνετε από την Τουρκία λαμβάνονται στη χώρα μας ώστε να σχεδιάζεται ορθά το αύριο.

Ευελπιστώ οι κυβερνώντες, καθώς και τα κόμματα αντιπολιτεύσεως, λαμβάνοντας τα ίδια μηνύματα με εμάς να βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις χωρίς εντυπώσεις. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή όσοι σε τούτη τη χώρα απολαμβάνουν επί δεκαετίες πακτωλό χρήματος αντί για επενδύσεις σε ΜΜΕ , τζόγο , real estate κ.α θα επενδύσουν και στην τεχνολογία καθώς και στην βιομηχανία. Ο νοών νοείτω.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αδιανόητη δήλωση Ερντογάν: Καθίστε φρόνιμα και δεν θα σας χτυπήσουμε με πυραύλους ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">