ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανελλαδική 24ωρη Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου


Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα συμμετέχει και η ΓΣΕΕ. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, ενώνοντας τη φωνή των Δημοσίων Υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα για να απαιτήσουμε με τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:

- Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.

- Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί.

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Σημείωση του Γ.Κ: Οι πραγματικοί ένοχοι βρίσκονται στο Ελληνικό κοινοβούλιο και ασφαλώς είναι τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας της χώρας μας.

Παράλληλα αυτών, αντίστοιχα άτομα δεσπόζουν στον Δήμο Γλυφάδας, τα οποία άλλα πράττουν δημόσια και άλλα ακολουθούν στο παρασκήνιο σε καθεστώς ανωνυμίας και κουκούλας.

Ορισμένοι έχουν αυτοαναγορευτεί  ''θεοί'' επιλέγοντας ποιοι θα ζούν εκ του ασφαλούς και πλουσιοπάροχα, ενώ στον αντίποδα ποιοι θα υπονομεύονται εσαεί και παράλληλα θα σπιλώνονται , θα καθυβρίζονται, θα συκοφαντούνται , θα μηνύονται , και θα τυγχάνουν διακρίσεων όσο διάστημα οι ''θεοί'' με τις κουκούλες κατατρώγουν παράλληλα των ημετέρων τους το δημόσιο και δημοτικό χρήμα.

Έπειτα από την τραγωδία στο Μάτι το ''παράρτημα'' της ΝΔ στο Φάληρο και τοπικά αξίωνε να πέσει η κυβέρνηση και παράλληλα τα κεφάλια του Τσίπρα, της Δούρου, και εν γένει συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ έπειτα από την τραγωδία στα Τέμπη θεωρεί κάθε πολίτης ό,τι πρόκειται για εντελώς διαφορετικά άτομα με 100% διαφορετικές αντιλήψεις. ΓΙΑΤΙ ? 

Η Δημοκρατία και η Ανθρώπινη Ζωή δεν έχουν χρώμα και κόμμα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανελλαδική 24ωρη Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">