ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακόμα και στην ψηφιακή τεχνολογία ΑΙ το κόκκινο είναι το ενεργό !


Ακόμα και στην ψηφιακή τεχνολογία ΑΙ το κόκκινο είναι το ενεργό ενώ το γαλάζιο είναι το ανενεργό !

Ειδικότερα όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία της οθόνης αφής όταν μιλήσεις και πεις ''άνοιξε την τηλεόραση'' το χρώμα γίνεται κόκκινο και ανοίγει η τηλεόραση, ενώ όσο είναι γαλάζιο η τηλεόραση είναι ανενεργή.

Το αντίστοιχο γίνεται με όλες τις λειτουργίες, είτε πρόκειται για φώτα, είτε για συσκευές είτε για πρίζες. Τυχαίο, δεν νομίζω !

Ενδεικτικά σας δείχνω ένα από τα σχέδια που έχω δημιουργήσει το οποίο σύντομα θα υπάρχει σε οθόνες αφής τεχνητής νοημοσύνης - (διακόπτες τοίχου πέντε ιντσών) στην Ελληνική γλώσσα. 

Πρόκειται για τέσσερα σε ένα. Διακόπτης τοίχου αφής με τρείς εξόδους ρελέ για φώτα - (πολύφωτα), καθώς επίσης, ασύρματος έλεγχος από τον διακόπτη σε όσες συσκευές επιθυμούμε,  λειτουργία ΑΙ φωνητικών εντολών αυτόνομα στην Ελληνική γλώσσα, (ενσωματωμένη λειτουργία στην οθόνη), έλεγχος στην Αγγλική γλώσσα μέσω της ALEXA, και τέλος έλεγχος μέσω του κινητού. 

Παράλληλα για όσους δεν θέλουν διακόπτες τοίχου ( οθόνες αφής ), με μια μπαταρία γίνεται και διακόπτης γραφείου ώστε να χειρίζεται κάποιος ασύρματα σειρά από φώτα και συσκευές από το γραφείο του.

Νεοελληνική πατέντα χαμηλού κόστους για το εσωτερικό μας δίκτυο (ελεύθερου λογισμικού software)

Καμία σχέση με όσες οθόνες αφής ( διακόπτες ) κυκλοφορούν στο εμπόριο, οι οποίες υποστηρίζουν μόνο την αγγλική γλώσσα, ( δεν έχουν φωνητικές εντολές στα Ελληνικά ), ενώ προϋποθέτουν Home Assistant , τουλάχιστον 500 - 1000 ευρώ για παρελκόμενα raspberry pi , καλές γλώσσεις προγραμματισμού , είτε σύνδεση σε εταιρικούς server των εταιριών κατασκευής αντί του δικού μας εσωτερικού δικτύου.

Γ.Κ

ΥΓ: Προσωπικά δεν κάνω πλάκα, το κόκκινο δηλώνει την ενέργεια. ( Και η επανεκκίνηση ενέργεια είναι ! )


* Η επανεκκίνηση είναι άγνωστη λέξη για εκατομμύρια νεοελλήνων, ενώ αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο της ψηφιακής τεχνολογίας, και ευρύτερα επί παντός επιστητού ώστε να προκύψει ομαλή λειτουργία !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακόμα και στην ψηφιακή τεχνολογία ΑΙ το κόκκινο είναι το ενεργό ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">