ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kυκλοφοριακές αλλαγές σε Π. Φάληρο και Άλιμο λόγω αγώνα δρόμου


αγώνας δρόμου

Η διεξαγωγή αγώνα δρόμου – 14ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος – οδήγησε σε τροποποιήσεις της κυκλοφορίας στις περιοχές του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για όλους» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων.

Ως προς τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τη 1μμ θα υπάρχει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε Λ. Ποσειδώνος, (στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα) και στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος, (στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιωάννου Φιξ και της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα).

Παράλληλα ισχύει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, στη Μαρίνα Φλοίσβου (από το Θ/Κ Αβέρωφ και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου έως μπροστά από το TAE KWON DO και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).

Για την εξυπηρέτηση των οδηγών θα τεθούν σε εφαρμογή εναλλακτικές διαδρομές.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/wiCE8NF
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kυκλοφοριακές αλλαγές σε Π. Φάληρο και Άλιμο λόγω αγώνα δρόμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">