ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατσέλη: «Λυπάμαι που ο πρωθυπουργός δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας – 30.000 πλειστηριασμοί»


Ανακοίνωση – απάντηση στους ισχυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τους πλειστηριασμούς, εξέδωσε η Λούκα Κατσέλη, λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Εκλογές 2023: «30.000 πλειστηριασμοί μόνο για 2 βδομάδες πριν και μετά τις εκλογές»

Λυπάμαι ειλικρινά γιατί ο Πρωθυπουργός με τις σημερινές του δηλώσεις εμφανίζεται να μην έχει επίγνωση της πραγματικότητας που βιώνουν χιλιάδες νοικοκυριά στη χώρα μας.

Δήλωσε ότι δε γίνονται πλειστηριασμοί.

Τον καλώ να μπει στο eauction.gr. Μέσα στο 2023 πραγματοποιήθηκαν ή δρομολογούνται έως τέλη Μαΐου πάνω από 30.000 πλειστηριασμοί, οι οποίοι σταμάτησαν μόνο για 2 βδομάδες πριν και μετά τις εκλογές.

Δήλωσε πως πολλοί στρατηγικοί κακοπληρωτές βρήκαν καταφύγιο στο Νόμο Κατσέλη. Με αυτή τη δήλωση μέμφεται από τη μια μεριά την ελληνική δικαιοσύνη, γιατί Έλληνες δικαστές εκλήθησαν να εφαρμόσουν το νόμο στη βάση των προσκομισθέντων στοιχείων, αλλά και τις ίδιες τις Τράπεζες, που ως αντίδικοι, όφειλαν να τα προσκομίσουν. Ας αναλογιστεί ο Πρωθυπουργός πόσες χιλιάδες νοικοκυριά διέσωσαν τη πρώτη τους κατοικία και σε πόσους συμπολίτες μας δόθηκε μια πραγματική δεύτερη ευκαιρία αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Δήλωσε ότι η εξωδικαστική διαδικασία που υιοθετήθηκε έχει οδηγήσει σε 50 δις ευρώ ρυθμίσεις. Ας ρωτήσει τον Υπουργό Οικονομικών του. Στα 100 δις. ευρώ μη εξυπηρετούμενων δανείων, έχουν ρυθμιστεί μόλις 2,5 δισ.

Τέλος, δήλωσε ότι το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ανεδαφικό και οδηγεί στην κατάπτωση εγγυήσεων. Ας το μελετήσει προσεκτικά ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του, και όταν με το καλό εφαρμοστεί και παράξει αποτελέσματα, θα ήμαστε εδώ να το συζητήσουμε.

Σημείωση του Γ.Κ: Ο Μητσοτάκης δεν έχει επίγνωση για τα περισσότερα που ισχύουν στη χώρα μας. Είναι σαφές ότι οι απέχοντες των εκλογών θα είναι περισσότεροι από τους ψήφους που παίρνει το κόμμα του. Αυτό τα λέει όλα.

Είναι σίγουρο όμως ότι ξέρει πως να πιστώνει εκατομμύρια ευρώ για λίστες Πέτσα, καθώς επίσης, και εκατομμύρια ευρώ μια βδομάδα πριν τις εκλογές για μπούκωμα των ολιγαρχών των μαζικών μέσων εξαπάτησης και γαλάζιας προπαγάνδας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατσέλη: «Λυπάμαι που ο πρωθυπουργός δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας – 30.000 πλειστηριασμοί» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">