ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποτελέσματα εκλογών 2023 στη Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών


Αποτελέσματα εκλογών 2023 Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών 

 Τα αποτελέσματα:

 
  Τα αποτελέσματα του 2019:


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε τέσσερα χρόνια απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, όπως βάφτισε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ , ώστε να αποκαταστήσει τα ρήγματα στη σχέση με τους ψηφοφόρους. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι εξακολουθεί να μην μπορεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Βέβαια έγιναν και πολλά λάθη τα οποία δεν έχουν ξεχαστεί. 

Η κοινωνία των νεοελλήνων αποδεικνύεται βαθειά συντηρητική και ενδεχομένως πίστεψε τα σενάρια που κυκλοφορούσαν για μεταβολές του ''βολέματός'' τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνείδηση του κόσμου έχει γίνει συστημικό κόμμα όπως επικαλούνται σε δημοσίευμα , και τουλάχιστον σε εμάς γεννιέται η απορία: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συστημικό κόμμα , αντίστοιχο με το κόμμα της ΝΔ , για ποιον λόγο οι πολίτες θεώρησαν ότι θα προκύψουν μεταβολές ;

Σύμφωνα με όσα βλέπω να ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας, των αναρίθμητων ''γαλάζιων'' εξυπηρετούμενων με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών, ενώ στον αντίποδα έχουμε την  κατάλυση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων , δεν υπάρχει αντιστοιχία ούτε στην βάση του παραρτήματος της ΝΔ του Φαλήρου.

ΥΓ: Η πληθώρα εξυπηρετούμενων του Δήμου Γλυφάδας όπως διαπίστωσα ούτε τα αποτελέσματα των εκλογών δεν είναι άξια να αναρτήσει, όμως , απολαμβάνουν επί εννέα συναπτά χρόνια τα χρήματα των Γλυφαδιωτών.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποτελέσματα εκλογών 2023 στη Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">