ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κατρούγκαλος


Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κατρούγκαλος

Όπως αναφέρει στα sosial o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ : Παρακολουθώ τη θεατρική παράσταση που οργανώνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή χθεσινή μου τοποθέτηση για τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ξεκαθάρισα από το πρωί ότι αναφερόμουν σε προσωπικές θέσεις αρχής και όχι στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που είναι δημοσιευμένες εδώ και καιρό.

Οι συκοφαντίες της Νέας Δημοκρατίας περί ''κρυφής ατζέντας'' είναι φαιδρές. Η Αριστερά μιλά πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Αν υπήρχε κρυφή ατζέντα, θα τη φανέρωνα αυτόβουλα δυο μέρες πριν από τις εκλογές ;

Η ζημιά όμως γίνεται, με όργανο την μιντιακή παντοκρατορία της δεξιάς. Δεν θα τη διευκολύνω. Άλλωστε η εμπλοκή μου στην πολιτική δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος, αλλά προσφοράς. Εγκατέλειψα το Ευρωκοινοβούλιο όταν προσκλήθηκα στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανέλαβα με άγνοια κινδύνου την καυτή πατάτα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή μου τοποθέτηση και δηλώνω ότι αποσύρομαι από την εκλογική μάχη.

Σημείωση του Γ.Κ: Σπέκουλα έκανε διευρυμένα και το ΚΚΕ , δεν αποτελεί προνόμιο της ΝΔ. Έπειτα από την κάλπη και το εκλογικό αποτέλεσμα ο χρόνος θα δείξει. Οψόμεθα.

- Αναφορικά με τις συκοφαντίες και τη μιντιακή παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας έχει το μονοπώλιο και μια ολόκληρη βιομηχανία πριμοδοτούμενη με ζεστό χρήμα - εκατομμυρίων ευρώ. Δεν μπορεί να κάνει ανταγωνισμό - συναγωνισμό κανείς, όμως , έχουν βάλει το χεράκι τους και έτεροι ώστε να υπολείπεται η Ελληνική Κοινωνία. 

- Αναφέρομαι στους Ο.Τ.Α, σε έτερο μονοπώλιο της δεξιάς & συνεργαζόμενοι στους οποίους, επίσης , πριμοδοτούνται επιλεκτικά κυρίως οι δεξιοί. Όσοι/ες συνέδραμαν για τους γνωστούς λόγους το υφιστάμενο μοντέλο ας αλλάξουν πλέον μόνοι τους το ρου της ιστορίας. ( Αυτοί ξέρουν ) 

- Προσωπικά πιστεύω ότι ένας άνθρωπος αλλάζει το ρου της ιστορίας , ενώ τοπικά υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι/ες στράφηκαν εναντίον και αυταπόδεικτα εξυπηρετούν τα συμφέροντα πολλών δεξιών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κατρούγκαλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">