ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: H Intrakat και οι διοικούντες του Δήμου επιχειρούν να μας σκοτώσουν !

 


Απαιτείται η Intrakat , η Cosmote, και όποιοι άλλοι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι ανέλαβαν την κατασκευή νέου δικτύου οπτικών ινών νέας γενιάς μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home) στο Δήμο Γλυφάδας να καθαρίζουν τις οδούς έπειτα από την τοποθέτηση οπτικής ίνας.
Αιτήσεις στην ΔΕΗ για την οπτική ίνα , η στον ΟΤΕ ; Μήπως γίνετε να πληρώνουμε ΕΥΔΑΠ και να μπαίνει σύνδεση ίνας - σωλήνας ;Τα έχουν μπλέξει λίγο , μπερδεύονται υπόγεια  οι σωλήνες μεταξύ τους ! ΔΕΗ - COSMΟΤΕ - ΕΥΔΑΠ κουλουβάχατα - αχταρμάς. Βέβαια η δουλειά θα γίνετε. Εμείς έχουμε πλήρη μελέτη για υπόγεια μεταφορά ΕΛΤΑ courier μέσω σωλήνων στο σπίτι κάθε ενός, όμως δεν έχουμε πολιτικό βύσμα και άκρες.

Ειδικότερα: Περνούν την οπτική ίνα , και ενώ έχουν τελειώσει το έργο σε μια συγκεκριμένη οδό , αφήνουν ακαθάριστο το οδόστρωμα με υπολείμματα από πέτρες , τσιμέντο , άμμο κ.α. υλικά - μπάζα με απόρροια να καθίσταται επικίνδυνο το οδόστρωμα.

Προσωπικά γλύστρισα και έπεσα με όλο το βάρος πάνω στο ένα χέρι και το ένα πόδι, λόγω των υπολειμμάτων στο οδόστρωμα, ακόμα είναι ζεστά , και σαφώς με ενοχλούν και θα δείξει το αύριο αν θα υποβάλω αγωγή κατά της εν λόγω εταιρίας και του Δήμου Γλυφάδας.

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι είχα μια σύντομη συζήτηση για το εν λόγω έργο και πόσος χρόνος απαιτείται ώστε το ''θηρίο'' να απλώσει περισσότερο στη χώρα μας με υψηλές ταχύτητες , και αμέσως μετά πάτησα τα υπολείμματα τα οποία κάποια στιγμή θα μας σκοτώσουν.


( Πάλι καλά που υπήρξε και μια κυβέρνηση ανάπτυξης την περίοδο 2014 - 2019 η οποία δημιούργησε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για Ψηφιακή μετάβαση ώστε να γίνουν δυο τρία πράγματα στη χώρα μας , υπουργείο το οποίο η ΝΔ το έχει μόνο ως υπουργείο app , και έβαλε το θεμέλιο υποδομών , διότι τις οπτικές ίνες ο υποφαινόμενος τις ανέφερε δημόσια ραδιοφωνικά από την δεκαετία του 90 , τις γνώριζε από την δεκαετία του 70 , και μάλλον θα φτάναμε στο 2070 μέχρι την υλοποίηση τους στην περιοχή μας αν δεν υπήρχαν μια σειρά από δικά μου δημοσιεύματα από το 2010. Αναφέρομαι σε εσάς που ενδεχομένως κάτι θα κερδίσετε από αυτή την υλοποίηση διότι εμένα δεν με ενδιαφέρει πλέον.)

Στην 38η θέση το 2022 η Ελλάδα - προτελευταία - 

Αναπόφευκτα η Ελλάδα κατατάσσεται από τον ΟΟΣΑ στην προτελευταία θέση του «γρήγορου Internet» με βάση τις αξιολογήσεις υπηρεσιών μέτρησης της ταχύτητας των ευρυζωνικών συνδέσεων (Ookla, M-Lab, Stream). Τελευταία είναι η Τουρκία ενώ πρώτη σε ταχύτητα η Ελβετία όπου η μέση ταχύτητα σύνδεσης κυμαίνεται από 100 έως 200 Mbps, ανάλογα με την υπηρεσία μέτρησης των ταχυτήτων.

Η ανυπαρξία καθαριότητας Δήμου

Τα υπολείμματα πετραδάκια που αφήνουν στο οδόστρωμα, σε κάθε οδό , μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα σε μοτοσυκλετιστή, ποδηλάτη, και κάθε άλλο πολίτη. Τα  υπολείμματα  των μπάζων λόγω των οχημάτων μεταφέρονται πιο κάτω και σε παράπλευρες οδούς στις οποίες έχει περάσει η οπτική ίνα , ενώ αρκετά σημεία οδών στα οποία ήδη έχει περάσει η οπτική ίνα έχουν μείνει ακαθάριστα. 

Και ύστερα σου λένε ''Επιτροπή Ποιότητας Ζωής'' Δήμου Γλυφάδας ! Ντροπή. Όφειλαν τουλάχιστον να περνούν από κάθε οδό που πέρασε η οπτική ίνα και να κάνουν επιτόπιο έλεγχο, όμως , έχοντας τόσες χιλιάδες κορόϊδα ψηφοφόρους ασχολούνται με άλλα πράγματα. ( Ηobby και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, άλλοτε και με κατάλυση της εντολής μας για ιδίων όφελος. )

Ο Δήμος Γλυφάδας δεν έχει συνεργείο καθαρισμού των οδών ; Παράλληλα δεν υπάρχει επί εννιά χρόνια  ένα κοινό ταμείο του Δήμου για όλους ; Mόνο για εσάς τους ιδίους και τους ημετέρους σας της ΝΔ υπάρχουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ; 

Σχολή ''κουκουλοφόροι'' και πολιτικές αντίστοιχες του Μητσοτάκη ο οποίος έκανε το προεκλογικό δωράκι από δυο εκατομμύρια ευρώ στους αφορολόγητους εφοπλιστές - καναλάρχες. Εσάς προσωπικά πόσα σας αξιολόγησε ώστε να του παρέχετε ψήφους ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Δεν υπάρχει ίχνος λαϊκισμού όταν υφίστανται πολιτικές καθολικής ανισότητας και κατάργησης του Ελληνικού Συντάγματος. Ποιοι είναι αυτοί που δικαιούνται από δυο εκατομμύρια ευρώ προεκλογικά , και ποιοι ψηφίζουν ΝΔ - Μητσοτάκη αν δεν υπολείπονται αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης ;

- Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αθέτησε πολλά , μπορεί να νομοθέτησε ένα νόμο πέντε αδειών κάκιστα , όμως , δεν προκαλούσε κάθε τρεις και λίγο παρέχοντας εκατομμύρια ευρώ σε πέντε μιντιάρχες ενώ δεν υπάρχει αντιστοιχία πολιτικής για τα εκατομμύρια πολιτών. Έχουν υποστεί μεγαλύτερη ζημία οι πέντε αφορολόγητοι πολυεκατομμυριούχοι λόγω πολέμου από όλους εμάς ;

- H κυβέρνηση Μητσοτάκη όφειλε την αντιστοιχία ώστε να αξιώνει τις ψήφους των πολιτών. Σύμφωνα με ποιο πίνακα αξιολόγησης τα δυο εκατομμύρια σε κάθε ένα από τους πέντε καναλάρχες ;Σε εσένα που είσαι βιομήχανος έβγαλαν ένα εκατομμύριο ευρώ ;Στον άλλο που είναι μεγαλοεργολάβος έβγαλαν 500.000 χιλιάδες ευρώ προεκλογικό δωράκι λόγω επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία ;Στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρηματιών υπήρξε αντιστοιχία ;Στους υπαλλήλους του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα έβγαλαν τουλάχιστον από ένα μισθό δωράκι λόγω επιπτώσεων του πολέμου ;Στους συνταξιούχους, ανάπηρους, στις ευάλωτες κ. ομάδες κ.α;Μα γιατί ;

Για τους ''σπασίκλες''

- Προσωπικά πιστεύω όπως έχει αναφέρει και κορυφαίος ιατρός , έπειτα του Καραμανλή για το απέραντο φρενοκομείο, ότι όλοι στη χώρα μας είναι τρελοί ! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, ειδικά για τον Δ.Γλυφάδας, όταν διαμορφώνουν κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών - πλαστογραφία - και επιλεκτικά καλύπτουν σε βάση ανομίας σειρά ημετέρων τους, καθώς και τις προσωπικές τους βλέψεις, ενώ φορώντας κουκούλες συκοφαντούν και σπιλώνουν από το διαδίκτυο. Τι περίμεναν στη συνέχεια να τους προσκυνήσουμε ;Αποδέχτηκα την εντολή των ψηφοφόρων που εξέλεξαν την διοικούσα παράταξη. Αυτοί τι αποδέχτηκαν όταν ξεκίνησαν τις πολιτικές πελατειακού χαρακτήρα υπέρ ημετέρων τους ενώ υπονόμευαν την εντολή χιλιάδων δημοτών; Αυτοί που όφειλαν να θέσουν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας επέλεξαν το πολιτικοκοινωνικό πλιάτσικο. Άλλους αφορούσε η εντολή άλλοι αποκομίσαν και αποκομίζουν. Πήγαν αδιαφανώς, ενώ είχαν κάνει βασικό τους σύνθημα - μότο - την Διαφάνεια , άλλωστε τους δόθηκε η δυνατότητα λόγω της εκλογής τους , και ρύθμισαν μαζί με τον Δήμαρχο Γλυφάδας το παραταξιακό - κομματικό - προσωπικό τους όφελος , με απούσα την τοπική κοινωνία και σε βάρος της εντολής της.

Τι σημαίνει η εντολή της κοινωνίας σε άτομα τα οποία, τόσο πριν τις εκλογές, όσο και την επόμενη των εκλογών είχαν κάνει προβοκάτσια ;

- Όσοι διαμορφώνουν το πλαίσιο ''όλα δικά μας'' κατά της δημοκρατίας, είτε ''γαλάζιοι'', είτε ''πράσινοι'', είτε ''κόκκινοι''  είναι Φασίστες. Λυπάμαι πολύ. Τα θέλατε όλα δικά σας και σας τα χάρισα. Φάτε τα όλα. Υπό αυτούς τους όρους - πλιάτσικου δεν θέλω καμία συμμετοχή , διότι δεν αποτελούσε δικό μου σκοπό η συνέχιση όσων παθογενειών ισχύουν στον Ο.Τ.Α επί δεκαετίες. Οι ''πέντε- δέκα'' συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι σε αντιδιαστολή αρκετών δεν στοχεύω στα χρήματα του κοινωνικού συνόλου. Οι κ.κ. που είχαν αυτοσκοπό το χρήμα είναι σαφές ποιοι/ες είναι, και αυταπόδεικτα προσωπικά τους συνέδραμα ώστε να αποκτήσουν και περισσότερα. Λέτε να καλύφθηκαν οι αξιώσεις και η κορεσμένη υπέρμετρα πλεονεξία τους , η ακόμα και αν έναν - έναν εξόντωναν όλους εμάς πάλι δεν θα ήταν ικανοποιημένοι/ες ;Τέλος, όποιο και να είναι το μότο τους,  η σκευωρία που έστησαν δηλώνει υπανθρώπους οι οποίοι δεν σέβονται, τόσο τους θεσμούς όσο και το πολίτευμα, αναφορικά με την δικαιοσύνη ούτε λόγος. Τώρα που θα έχετε και την οπτική ίνα φτιάξτε αντί για εμένα εσείς ένα κανάλι να προωθείτε τα προσωπικά και παραταξιακά σας συμφέροντα. Εννοώ αυτό που κάνατε και το 2014 με τις ιστοσελίδες σας αντί να ισχύσει η εντολή μας. Εσείς με τη ΝΔ και τα στελέχη της είστε συνάδελφοι , είστε συνοδοιπόροι , και παράλληλα κοινά κάπηλοι. Για όσους δεν αντιλήφθηκαν δεν δέχομαι τίποτα στημένο. Απέχω. Όσο συνεχίζεται το ίδιο καθεστώς παθογενειών δεν πρόκειται αυτή η χώρα να βρεθεί στη θέση που της αρμόζει. Ενδεχομένως σε εμένα προσωπικά να μην αναλογεί τίποτα, σε όσους κατέλυσαν την εντολή μας τι αναλογεί ;Τα πάντα όλα ;Άρα είστε . . .

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: H Intrakat και οι διοικούντες του Δήμου επιχειρούν να μας σκοτώσουν ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">