ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πράξεις εσχάτης προδοσίας και κατοχής


Με βασικό δεδομένο ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει έπειτα τις προσεχείς εκλογές στις 21.5.2023, είτε τις δεύτερες αν γίνουν ,  θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας δύο ή και περισσότερων κομμάτων, η χώρα μας πηγαίνει είτε σε μια συμμαχική, είτε οικουμενική , είτε ακόμα μια κυβέρνηση ''ειδικού σκοπού''. 

Έτσι την αποκάλεσε ο Νίκος  Αλιβιζάτος ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών , ενώ εγώ που δεν είμαι του Πανεπιστημίου Αθηνών την αποκαλώ εκ προοιμίου προδοτική.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Αρχικά πρέπει να αναφέρω ότι σε αντιδιαστολή με μεγάλο τμήμα του λαού μας - της κοινωνίας μας - έχω πληρώσει και πληρώνω βαρύ τίμημα , και ενώ επί δεκαετίες έχω βιώσει στο πετσί μου την ανισότητα, την αδικία και την παντελή απουσία δικαιοσύνης ουδέποτε κατέφυγα σε βουλευτές, δημάρχους, αιρετούς, κ.α. για εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια. Θεωρώ ότι είναι γνωστό καθώς και αυταπόδεικτο. Ακόμα και στις περιπτώσεις στις οποίες είτε υπουργοί, κόμματα, δήμαρχοι, φορείς, κ.α. επιχείρησαν αυτή την οδό ''έφαγαν πόρτα''.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι , ενώ μας κυβερνούν οι ίδιοι

Δυστυχώς είναι άνανδροι, και αποδεικνύεται δεδομένου ενός μη βιώσιμου δημόσιου χρέους, το οποίο έχει επωμιστεί εφόρου ζωής ο Ελληνικός λαός, ενώ τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής συνεχίζουν να τον εμπαίζουν.

Πράξεις εσχάτης προδοσίας 

Για πέμπτη φορά χρεωκόπησαν τη χώρα μας , και αντί να πληρώνουν το τίμημα όλα τα κόμματα εξουσίας - πολιτικοί , γαλάζια, πράσινα, κόκκινα, έχουν το θράσος να ζητούν ψήφους, και ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θα προκύψει αυτοδυναμία στις εκλογές στις 21 Μαϊου. Θα προκύψει διεύρυνση της προδοσίας.

Μόνο προδοτικές κυβερνήσεις - πολιτικοί θα δέχονταν ένα μη εξυπηρετήσιμο δημόσιο χρέος με υποθήκευση της εθνικής μας κυριαρχίας, καθώς επίσης , την κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας ώστε να μας κυβερνούν ξένα συμφέροντα και δυνάμεις.

Η εκποίηση της εθνικής μας κυριαρχίας, καθώς και της δημόσιας περιουσίας αποτελούν πράξεις εσχάτης προδοσίας, και δις πράξεις εσχάτης προδοσίας η κατάλυση του Δημοψηφίσματος με αντιστροφή της εντολής της πλειονότητας του Ελληνικού λαού. Και από εσένα ζητούν να ψηφίσεις τα κόμματα τα οποία διαμόρφωσαν την εθνική προδοσία.

Η κατάλυση της θεμελιώδους αρχής των διεθνών δεσμευτικών συμβάσεων του ΟΗΕ στη χώρα μας , ενώ κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει πουθενά αλλού στον πλανήτη σήμερα τι δηλώνει ;

Καλό ‘’βόλι‘’ , όμως στάσου μια στιγμή πριν ψηφίσεις και αναρωτήσου , αν αυτοί που ψηφίζεις , ''γαλάζιοι'', ''πράσινοι'', ''κόκκινοι'', έχουν συμμετάσχει σε πράξεις  εσχάτης προδοσίας... εσύ που συμμετάσχεις και τους ψηφίζεις τι κάνεις ;

Τινάξτε στον αέρα το σύστημα επιβολής και κατοχής 

Προσωπικά δεν συμμετάσχω πλέον στην πολιτική με τους γνωστούς ληστρικούς όρους μιας κοινωνίας σούργελο , η οποία πλην του προσωπικού της κέρδους αδιαφορεί για το μέλλον του τόπου μας και της κοινωνίας μας , όμως , αν μπορώ να αποτρέψω έστω και ένα άτομο να κάνει τη λάθος επιλογή και να επιλέξει κάτι καλύτερο για την πατρίδα μας μου αρκεί.

Άρθρο 134 - Ποινικός Κώδικας - Εσχάτη προδοσία

2. Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος: 

α) Επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού.

Η Ελλάδα πουλήθηκε - ξεπουλήθηκε ενώ η φερόμενη ''δικαιοσύνη'' πρωτοστατούσε δια της ανοχής και των αποφάσεών της. Τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικοί γνωρίζουν ότι ο ρημαγμένος Ελληνικός λαός δέχεται πλέον τα πάντα όλα και ακόμα και οι λίγοι που φαινομενικά ''αντιστέκονται'' αν μπούν στη βουλή θα γίνουν οι γνωστοί συνάδελφοι στη προδοσία. Το είδατε στον Δ.Γλυφάδας. Πολλοί και διάφοροι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου και αντί να ισχύσει η εντολή της κοινωνίας ισχύουν σημεία και τέρατα.

Λέτε ορισμένοι/ες των φαιδρών αστικών κομμάτων & τσιράκια εμείς να μην θέλουμε να ζήσουμε , η μήπως η δική σας ζωούλα αξίζει κάτι περισσότερο από την δική μας και του κοινωνικού συνόλου ;Κάναμε τις δικές σας υποχωρήσεις και ενέργειες ? ( Μοιράζεστε ακόμα και τα χρήματα του φαντομά ''συμπαραστάτη'' τον οποίο απορρίπτατε ; ) 

- Η αρχή ''συμμαχίας ειδικού σκοπού'' έχει γίνει προ πολλού στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας μεταξύ των κομμάτων - πολιτικών. ( Ορισμένοι από εσάς που με θράσος για πολλοστή φορά ζητάτε υποστήριξη και τη ψήφο της κοινωνίας απ΄όσο θυμάμαι είσαστε στο σπιτάκι σας όταν τα κόμματά σας υπερψήφιζαν τα μνημόνια, ενώ ο υποφαινόμενος, παράλληλα χιλιάδων άλλων δεχόταν τα χημικά από τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα.) 

- Θα γεμίσετε περισσότερο τα ''σεντούκια'' με εκατομμύρια με τις υποσχέσεις φρούδες και διαμορφώνοντας το πλαίσιο του ψηφιακού ευρώ ;Γνωρίζει ο μέσος νεοέλληνας τι σημαίνει το ψηφιακό νόμισμα ;Ακόμα και οι ''συντροφοί'' σας , που κάθε ένας/μια εξ αυτών γνωρίζω γιατί συμμετάσχει αγνοούν η ξεχνούν τα πεπραγμένα σας ;

Βλέποντας τι δηλώνουν όλα τα κόμματα δεν υπάρχει ούτε ένα σωστό. Όλα τα κόμματα στο ιμπεριαλιστικό Youtube δωρεάν ενώ δεν έχουν πρόγραμμα για τα ερτζιανά της δικής μας χώρας  ώστε να υπηρετούνται πέντε ολιγαρχικές οικογένειες.

- Με βασικό δεδομένο τις προεδρικές θέσεις και τα προνόμια στην μισή τοπική ΟΜ ποιοι μας αποστερούσαν επί πενταετία τους ληστεμένους εξοπλισμούς του ΓΛΥΦΑΔΑ FM που βρίσκονται στην ΕΡΤ και μια ΑΔΕΙΑ ενώ επαναπροσέλαβαν με μαζικό ρουσφέτι τους χιλιάδες διαπαραταξιακά διορισμένους/ες της Ε.Ρ.Τ και κοπιάρισαν την δική μου πρόταση ως δική τους πολιτική για αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ενώ είχαν Πρόεδρο τον Τσακνή ; Ο Τσακνής είχε πρόταση την αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ ;Δεν νομίζω. Οι προδοσίες που έγιναν, ενώ η ταμπέλα ήταν ''δικαιοσύνη - αλληλεγγύη - δημοκρατία'', είναι αρκετές για ολόκληρο τόμο. Νόμο για τους πέντε ολιγάρχες θέσπισαν, για τους πέντε πρωτεργάτες της Ραδιοφωνίας FM θέσπισαν ? Όταν η ταμπέλα είναι η δικαιοσύνη πρέπει να έχει και πραγματική υπόσταση, και κυρίως σε όσους έχουν τα αποδεικτικά στοιχεία καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων το 1977, το 1984, το 1999, και το 2005. ( Μόνο τέσσερις δεκαετίες ληστείες του πολιτεύματος και της φερόμενης ''δικαιοσύνης'' , διότι οι δικαστικοί συμμετείχαν σε όλες τις ληστείες και εξακολουθούν να συμμετάσχουν σε όλες τις ληστείες κατά της χώρας και του λαού. ) Όποιος δύναται καταλαβαίνει. 

Πέντε άδειες για τους πρωτεργάτες της Ραδιοφωνίας FM δεν έχουν στα προγράμματά τους, όμως , πέντε κόμματα βρίσκονται στην Βουλή και αξιώνουν την επανεκλογή τους , καθώς και 500 έτερα αντίστοιχα για την υπηρέτηση μιας χούφτας ολιγαρχών και τα 800 χιλιάρικα χωρίς ίχνος δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Εγώ δεν γνωρίζω ''καπιταλιστική αριστερά'', εσείς ασφαλώς γνωρίζεται και συμμετέχεται, άρα καλά έλεγε ο Τζίμης Πανούσης ότι είστε Ιεχωβάδες ! Δημόσια μέσα επί ημερών σας δεν υπήρξαν , δημοτικά επίσης δεν υπήρξαν , ολιγαρχικά ασφαλώς υπήρξαν καθώς και πέντε (5) άδειες στο ολιγαρχικό κεφάλαιο. Τι σημαίνει κέντρο ''αριστερά'' ;

- Όταν ακούν το ‘’δικαιοσύνη παντού‘’ δεν ντρέπονται ;Το ίδιο παραμύθι  δικαιοσύνης δεν ειπώθηκε και το 2014 ;Σήμερα απουσιάζουν η δημοκρατία και η αλληλεγγύη έμεινε μόνο η ‘’δικαιοσύνη‘’ ! Προφανώς από το 2014 μέχρι σήμερα αποκαταστάθηκε η ‘’δημοκρατία‘’ και υπήρξε η ‘’αλληλεγγύη‘’ άρα μένει μόνο η δικαιοσύνη ;Ποια δικαιοσύνη ;Ποιος θέλει δημόσιο διάλογο μια βδομάδα πριν την κάλπη αναφορικά με την δικαιοσύνη ;Ποιος είναι ο βασικός λόγος που ενώ ο πρόεδρός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ‘’οργώσει‘’ ολόκληρη την επικρατεία δεν έρχεται στα Νότια Προάστια Αττικής ; Οι έτεροι δεν ντρέπονται όταν ακούν και βλέπουν το ''τολμηρά μπροστά'' ;Υπάρχει τόλμη στην προδοσία , η μήπως ήδη ξεχάσατε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε πρόσφατα στη Γλυφάδα να σας πεί ψέματα για την μείωση στον ΕΝΦΙΑ ενώ ανέβασαν υπέρμετρα τις αντικειμενικές αξίες της περιοχής ;Ποια μείωση ?

Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του Ελληνικού

- Εκτός της καθολικής κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας, σύμφωνα με όσα ακολούθησαν τα αστικά κόμματα της βουλής με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το Δημοψήφισμα, επιπροσθέτως υπήρξε και η κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών στις δημοτικές εκλογές του Δ. Γλυφάδας ώστε να υπηρετούνται ιδίοι σκοποί αυτών των κομμάτων - ''πολιτικών'' και οι πέντε ολιγάρχες. Όσο σιωπούν δηλώνουν την διαπλοκή τους και την προδοσία την οποία έχουν κάνει. 

Επιδιώκουν την συνενοχή στην προδοσία και της Ελληνικής κοινωνίας. Εσείς επιλέγετε, το θέμα σήμερα είναι πόσοι/ες πλέον καταλαβαίνετε διότι αυτή είναι η δεδομένη παθογένεια την οποία εκμεταλλεύονται.

Είναι σαφές ότι η πλειονότητα όταν καλύψει τις προσδοκίες της , τις αξιώσεις της , τις βλέψεις της , όταν πέσουν στη τσέπη τους τα 800.000 χιλιάρικα, καθώς επίσης, οι βουλευτικές κ.α. αποζημιώσεις, ενδεχομένως και σειρά υπουργείων , μένει μια αποδοχή της διαμορφωμένης κατάστασης , άλλωστε είναι μια κατάσταση πολυετής την οποία διαμόρφωσαν όλα τα κόμματα εξουσίας και πολλοί περισσότεροι αυτών των αστικών κομμάτων,  στη συνέχεια όλοι γίνονται συστημικοί , συνεργάσιμοι και κυρίως είναι συνάδελφοι ! Τι να κάνουν να πάρουν το κεφάλι των συναδέλφων τους , η να τους κατηγορούν για εσχάτη προδοσία ;

Όλοι αυτοί που ''δεν συνεργάζονται'' θα τους δείτε σύντομα να αποτελούν τους συνοδοιπόρους , και ενώ θα συνεχίσουν να αποκομίζουν τα προσωπικά, κομματικά κ.α. συμφέροντα οι υποσχέσεις τους για άλλη μια φορά θα αποτελούν απλά μια προεκλογική πλάνη. 

Από το ''βρεθήκαμε με το * πιστόλι στον κρόταφο'', άρα αναγκαστήκαμε και άλλωστε δεν είμαστε εμείς που οδηγήσαμε τη χώρα στην χρεωκοπία, στην επαλήθευση της εσχάτης προδοσίας. 

Εγώ μπορώ να δεχθώ οτιδήποτε καλόπιστα , το θέμα είναι ότι γνωρίζω εκ των προτέρων τα πάντα όλα , όπως γνώριζα από την δεκαετία του 90 τις αχαρακτήριστες ενέργειες που θα έκαναν σε βάρος μου ετεροχρονισμένα και τα μετέδιδα δημόσια , και όμως συμμετείχα όταν με κάλεσαν ώστε να έχουν την εικόνα οι υπόλοιποι του κοινωνικού συνόλου τι διαμορφώνει η νεοελληνική κοινωνία - σούργελο όπως την αποκαλώ - όταν συμμετάσχει ο κάθε ένας/μια για το προσωπικό του συμφέρον αντί του τόπου και της κοινωνίας μας. Βολεύτηκαν αναρίθμητοι, κάλυψαν με την δική μας κοινωνική υποστήριξη τις προσδοκίες και τις βλέψεις τους, όμως , τι απέδειξαν όλοι μαζί - συνολικά - έως και σήμερα ;

Μήπως γνωρίζετε τι έκαναν όλοι αυτοί την δεκαετία του 90 που καθημερινά αξίωνα δημόσια την ανατροπή ΝΔ - ΠΑΣΟΚ έως και την δίωξη - κατάσχεση του 1999 ;Έπειτα και από αυτές τις εκλογές θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε καλύτερα την εσχάτη προδοσία. Όσοι/ες δεν γνωρίζεται σας πληροφορώ ότι εκείνη την περίοδο οι εν λόγω έναναν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία , το αντίστοιχο κάνουν και την περίοδο 2014 - 2023.

Οι περισσότεροι από δαύτους έχουν μπερδέψει την ''Λούτσα με την Βούρτσα'' και προφανώς άλλοτε γίνεται σκόπιμα και άλλοτε με δόλο άρα και αυτό αυτούσια αποτελεί προδοσία. Ο υποφαινόμενος δεν έχει ουδεμία σχέση με το τομάρι τους και αντιστοίχως με κάθε καραγκιόζη ο οποίος με ένα τενεκέ βρέθηκε για λίγο χρονικό διάστημα , η κάποια χρόνια στα ερτζιανά κύματα , και ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε. 

Την δεκαετία του 70 ίσχυε ακόμα αμιγώς Χούντα, και άλλωστε είναι το κοινό μυστικό όσων πολιτεύονται ότι η χούντα εδραίωσε την κρατική τηλεοπτική μιντιακή προπαγάνδα και το  μονοπώλιο στη χώρα μας ;Εννοώ αυτό που υπηρετούν ακόμα και σήμερα με φανατισμό. 

 Έχουν μπερδέψει την ''Λούτσα με την Βούρτσα''. Από την δεκαετία του 70 και 80 βρεθήκαμε να μας σημαδεύει το ''πιστόλι'' ενώ οι ''κέντρο - δεξιο - αριστεροί'' έδιναν τον ''αγώνα'' της προσωπικής τους περιουσίας και ειδικότερα με κατάλυση του Συντάγματος. Δεν αναγνώρισαν τους πρωτεργάτες της χώρας, δεν υπήρξε καν δικαίωση από δαύτους, και τους αναγνωρίζετε ως πολιτικούς χωρίς να συμβάλετε σε προδοσία ;( Αυθαίρετα αποκαλώ την νεοελληνική κοινωνία σούργελο ? ) Εγώ γνωρίζω ποιοι άνοιξαν το δρόμο της πραγματικής αλλαγής στη χώρα μας για πρόοδο , ενώ το σύνολο των κομμάτων συνέχισε την πεπατημένη της χούντας.

* Προσωπικά την δεκαετία του 70 δεν λειτούργησα ένα τοπικό ραδιόφωνο από τη Γλυφάδα , λειτούργησα ένα σταθμό που έβγαινε πολύ έξω από τα όρια της δικής μας χώρας και είχα προσφορές για πολύ χρήμα. Επίσης, στις αρχές τις δεκαετίες του 80 κάποιοι τρόμαξαν από την ανταπόκριση που είχα σε δεκάδες χιλιάδες οικογένειες - σπίτια καθημερινά, και επιπροσθέτως, ''γιατί να το κρύψομεν άλλωστε'' ήμουν ο πρωτεργάτης ενός χώρου που για πρώτη φορά έβγαλα τους ακροατές/ιες δημόσια και ακούστηκε η φωνή των ακροατών δημόσια στον αέρα της Αθήνας και ξανά διωκόμενος για το ''έγκλημα δημοκρατίας - πλουραλισμού - πολυφωνίας''. Η Αικ. Πιστόλη γνωρίζει, όμως το κρατά κλειστό, διότι στη χώρα μας δεν υφίσταται δικαιοσύνη, υφίστανται δικαστικοί λειτουργοί που το έκαστοτε κόμμα κυβέρνηση τους βάζει στο Μαξίμου να συγκυβερνήσουν με γνώμονα την προδοσία !

* Όσοι αναφέρουν και έχουν κάνει καραμέλα την ''δικαιοσύνη'' , όπως έβαλαν την πρόεδρο του Αρείου Πάγου στο Μαξίμου , άλλοι έτερους δικαστικούς προέδρους δημοκρατίας , σε ανεξάρτητες αρχές, ΕΣΡ, κ.α. γνωρίζουν αυτοί τους λόγους , δεν κάνουν και μια ερώτηση στην Εισαγγελέα Εφετών Αικ. Πιστόλη , η μήπως ανήκει ''αλλού'' ιδεολογικοπολιτικά και τους είναι δύσκολο ;Πάντως είναι βέβαιο ότι κάτι θα μάθετε ώστε να μην έχετε μέντορες όσους ήταν προδότες , αν και είναι βέβαιο ότι όλοι σας χαλκεύεται την Ιστορία στο τόπο μας. Μήπως τους έχετε μέντορες διότι σε αρκετά ήταν προδότες ;

( ''Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ο Λαός στην Εξουσία''), το απόλυτο της προδοσίας με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, διότι υπάρχουν και εποχές που δεν υπήρχαν οι ολιγάρχες και το κεφάλαιο με ραδιοτηλεοπτικά media , δεν υφίστατο η οικονομική διαπλοκή και οι όμιλοι, δεν υπήρχαν πολυεθνικές , διαδίκτυο , wifi , οπτικές ίνες και κομματικά ραδιόφωνα, υπήρχαν μόνο οι πρωτεργάτες της κοινωνίας  στα ερτζιανά και στον αντίποδα τα προδοτικά αστικά πολιτικά κόμματα και η φερόμενη ''δικαιοσύνη''...Το κράτος και το παρακράτος. Όσοι αξίωσαν την διακυβέρνηση ασφαλώς την είχαν , και την δεκαετία του 80 και την δεκαετία του 2010, ο λαός πως, πότε, και που έγινε εξουσία δεδομένων των ληστρικών επιδρομών και της άρνησης θέσπισης νομικού πλαισίου  ;

Σε μια χώρα μπανανία και μια κοινωνία σούργελο εσείς πρέπει να βάζετε υποψηφιότητα και να ασκείται τις προδοτικές ''πολιτικές'' , διότι με τις ''πολιτικές'' σας μας υποΧΡΕΩΣΑΤΕ , και παράλληλα μας εξοντώσατε ενώ ουδέποτε μας δικαιώσατε... σίγουρα όμως όλοι μας προδώσατε. Πλέον δεν μεταβάλλεται η κρίση μου κατηγορείστε δημόσια για Εσχάτη Προδοσία.

Οι πρωτεργάτες ενός χώρου δικαιώνονται με ΑΔΕΙΕΣ όχι με βεβαιώσεις λειτουργίας. Βεβαιώσεις λειτουργίας παρείχαμε οι ίδιοι καθημερινά επί δεκαετίες και δεχόμενοι σειρά από ληστρικές διώξεις - κατασχέσεις.






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πράξεις εσχάτης προδοσίας και κατοχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">