ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεχείς περιοδείες των πολιτικών αρχηγών μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες


vouli88880

Ακριβώς μία εβδομάδα απέμεινε για τις εκλογές, με τους πολιτικούς αρχηγούς να συνεχίζουν τις περιοδείες και τις εμφανίσεις.

Διακαναλική συνέντευξη στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου θα παραχωρήσει σήμερα Κυριακή 14/5 ο πρωθυπουργός, ο οποίος με συνέντευξή του στην Καθημερινή βάζει ουσιαστικά τέλος στα σενάρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά “δεν έχω να συζητήσω και πολλά με τον κ. Ανδρουλάκη”. Το Σάββατο από την Κυψέλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία είναι οι μεταρρυθμίσεις στο κράτος και η βελτίωση των εισοδημάτων, κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τις τετραετίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, και τόνισε πως το μεγάλο δίλημμα των εκλογών είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να μην γυρίσουμε με τίποτα στο παρελθόν.

Το Αγρίνιο θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χθες από τον Βόλο τόνισε ότι την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός και όχι τα καρτέλ. Απευθυνόμενος σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, ο ΑλέξηςΤσίπρας επανέλαβε ότι κοινό μέτωπο είναι η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση, προσθέτοντας πως η νίκη του κόμματός του θα ανοίξει τον δρόμο για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας.

Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν στόχο να σταματήσουν την πορεία της δημοκρατικής παράταξης, ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Χανιά.

Πιο δυνατό ΚΚΕ για να αντιμετωπιστούν οι αντιλαϊκές πολιτικές, ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το Ηράκλειο.

Στην Κοζάνη θα περιοδεύσει σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εκτίμησε πως θα υπάρξει συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων, ενώ στα Χανιά θα μεταβεί ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος έθεσε την προεκλογική σύγκλιση ως όρο για συνεργασία.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/fpHlBS2
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεχείς περιοδείες των πολιτικών αρχηγών μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">