ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβερνούν Εθνομηδενιστές και Εθνοπροδότες


Τον Οκτώβριο του 2020, επι διακυβέρνησης Μητσοτάκη - ΝΔ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μετέβησαν στη βιοτεχνία  57χρονου από την Λάρισα και κατέσχεσαν τρία ημιαυτόματα πυροβόλα όπλα (τυφέκια), τα οποία είχε κατασκευάσει ο οπλουργός προκειμένου να μετέχει στον διαγωνισμό.

Για τους γνωστούς λόγους - ΟΛΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ -  ο Λαρισαίος οπλουργός έμεινε εκτός διαγωνισμού για το εθνικό τυφέκιο αφού δεν είχε στη διάθεσή του τα όπλα - δείγματα ώστε οι κυβερνώντες να συνεχίσουν τις γνωστές πολιτικές των εισαγόμενων. Ακόμα και η άμμος, σε μια χώρα που ολόκληρη περικλείεται από ακτές εισαγόμενη έρχεται στη χώρα μας !

Ο νομικός σύμβουλος του οπλουργού, σε δήλωσή του είχε κάνει λόγο για λυσσαλέα πολεμική εκ μέρους αρμοδίων και αναρμοδίων φορέων από την ώρα που ο Λαρισαίος κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ελληνικό Στρατό για δειγματισμό των όπλων. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λαρισαίος οπλουργός  στις 26 Οκτωβρίου 2020 δέχθηκε έρευνα στη βιοτεχνία του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας με αφορμή αίτηση που κατέθεσε για χορήγηση άδειας για την κατασκευή, συναρμολόγηση και επεξεργασία πυροβόλων όπλων στο εργαστήριό του στη Λάρισα και ειδικότερα για την κατασκευή τριών ειδών, ημιαυτόματων πυροβόλων όπλων (τυφέκια) προκειμένου να μετέχει στον διαγωνισμό. Στο πλαίσιο εκείνης της έρευνας, τα όπλα - δείγματα κατασχέθηκαν. 

Κυβερνούν Εθνομηδενιστές και Εθνοπροδότες

Η εθνική μας πραγματικότητα είναι ό,τι τα δισεκατομμύρια του Ελληνικού λαού δρομολογούνται στο σύνολό τους εκτός Ελλάδας , διαμορφώνουν το πλαίσιο να μην υπάρχει ίχνος Ελληνικής παραγωγής - Ελληνικών προϊόντων - διότι η χώρα μας με τα γνωστά σας αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας αποτελεί αποικία των ξένων συμφερόντων. Όσο δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ η Ελλάδα θα παραμένει ως χώρα ένα διεθνές σούργελο.

Επισήμανση: Έφερα ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριμένο θέμα ώστε να σας υπενθυμίσω και όσα ισχύουν τοπικά με έτερους αυτών των κομμάτων , τους τοπικούς Εθνομηδενιστές και Εθνοπροδότες , οι οποίοι επί εννιά συναπτά έτη έχουν πιστώσει και διασπαθήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ , παράλληλα έχουν καταλύσει την εντολή χιλιάδων δημοτών για διαφάνεια ενώ όλες οι πιστώσεις τους αφορούσαν εισαγόμενα.

Δεδομένης της κατάσχεσης στον οπλουργό από την Λάρισα, ώστε να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό, το αντίστοιχο έκαναν και τοπικά σε εμάς με σειρά κατασχέσεις στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ώστε να υπηρετούνται τα στενά συμφέροντα πέντε ολιγαρχών οι οποίοι ό,τι έχουν ως εξοπλισμούς είναι ΟΛΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ.

Επίσης, το 2009 , έπειτα από σειρά παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις στον Δήμο Γλυφάδας , άνοιξα την τοπική ιστοσελίδα ΓΛΥΦΑΔΑ WEB και αυτόματα διαπίστωσα ό,τι το κόμμα της ΝΔ έκανε αλλαγή πλεύσης και έσπρωξε τους βουλευτές υποψήφιους στον Δήμο.

Γιατί δεν έκανε κάτι αντίστοιχο τις δεκαετίες του 50, 60, 70, 80, 90 , 2000 ?

Όλα στημένα από τα κόμματα εξουσίας - παράγκα


Προσωπικά τα ''παίρνω στο κρανίο'' όταν διαπιστώνω τη γείτονα χώρα , Τουρκία , να έχει δώσει έμφαση και να παράγει το 30 - 40 % των εξοπλισμών της, καθώς και των προϊόντων της, η έτερη γειτονική Ιταλία παράγει το 50% , ενώ στον αντίποδα στη δική μας χώρα 0% και κατασχέσεις.

Δεν γνωρίζω τι είναι για εσάς για εμένα είναι εθνομηδενισμός και προδοσία. Ποια ελεύθερη οικονομία ; Υπάρχει ελεύθερη οικονομία στη χώρα μας ; Σε μια ελεύθερη οικονομία ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟIΟΝΤΑ. Στη χώρα μας δεν υπάρχει παραγωγή διότι αυτό προτάσσουν τα αφεντικά των κομμάτων εξουσίας.

Μια κλίκα πέντε οικογενειών η οποία διαπλέκεται με το σύνολο των αστικών κομμάτων εξουσίας , και τρία - τέσσερα κόμματα ''υπάλληλοι'' των ολιγαρχών με εντολή των αδαών.

Γιατί οι φερόμενοι ''αριστεροί'' συνέχισαν την πεπατημένη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με πέντε εθνικά ολιγαρχικά κανάλια του  Ν. Αττικής με τους γνωστούς όρους ; Αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν την τηλεθέαση που έχουν τα ολιγαρχικά βοθροκάναλα , και αντιπαραθέσουμε την επισκεψιμότητα, θέαση, ακρόαση των κοινωνικών σόσιαλ τα κοινωνικά υπερβαίνουν καθημερινά και τα πέντε ολιγαρχικά κανάλια σε επίσκεψη.

Που είναι το ένα Ελληνικό Κοινωνικό Εθνικό Κανάλι παράλληλα των πέντε ολιγαρχικών στα UHF κύματα ρε απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ ; Μπορείτε να μας δείξετε τις ασκούμενες πολιτικές αριστεράς για κοινωνική δικαιοσύνη και αναδιανομή του πλούτου  επί μια πενταετία ; Έχετε και βαλτούς στα αμερικάνικα googlo σκ@τοκάν@λ@ οι οποίοι επιχειρούν να εξαπατήσουν τα κορόϊδα. 

Σας δουλεύουν ψιλό γαζί, τόσο από τα πέντε ολιγαρχικά μέσα εξαπάτησης και προπαγάνδας, όσο και από τα εκατοντάδες του youtube. Όλοι τους είναι ομοϊδεάτες του Κυριάκου. Γιατί ο κάθε ένας για τη πάρτη του ; Δεν έχετε υιoθετήσει εσείς το μοντελάκι της Ελεύθερης Aγοράς ; Άπαντες δεν έχουν υιοθετήσει όσα προτάσσουν οι νεοφιλελέ καπιταλιστές μέσω του διαδικτύου ; Σε ποιούς απευθύνονται και ποιους δουλεύουν ;

Οι αγιογδύτες των αστικών πολιτικών κομμάτων , σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ επέλεξαν την πολιτική, την εξουσία και τα προνόμιά της , στο σύνολό τους καθημερινά ασκούν προπαγάνδα από το σύνολο των σόσιαλ. Θεωρούν ό,τι και οι ίδιοι ανήκουν στην κοινωνία ενώ βρίσκονται εκλεγμένοι εφαρμόζοντας πολιτικές κατά της κοινωνίας και απολαμβάνοντας τα χρήματα του λαού ;

Αυταπόδεικτα δεν υπάρχει αριστερά  σήμερα , υφίσταται επικαλυμένη δεξιά χείριστου είδους, και έχει εντάξει όλους τους δεξιούς πασόκους καθώς και αμιγώς νεοδημοκράτες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αξιοπερίεργο ό,τι ακόμα και σήμερα υπάρχουν χιλιάδες στο τόπο μας οι οποίοι/ες παριστάνουν τον αδαή !

Ραδιοτηλεοράσεις, ΕΡΤ, Δήμοι, Ιδιώτες, εισαγόμενα όλα.
Οχήματα, αυτοκίνητα, μηχανές, εισαγόμενα όλα.
Στρατιωτικοί εξοπλισμοί, εισαγόμενα όλα.
ΜΜΜ συγκοινωνίες,  εισαγόμενα όλα.
Ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, εισαγόμενα όλα.
Προϊόντα τεχνολογίας - κινητά, τηλεοράσεις, κ.α., εισαγόμενα όλα.
Και η άμμος που χρησιμοποιούν στην ΔΕΗ εισαγόμενη είναι !

Επισήμανση: Την προβοκάτσια ποιοι την έκαναν τοπικά το 2014 και ισχύει μέχρι και σήμερα στο Δήμο Γλυφάδας και ενώ υπήρχε εντολή στη κάλπη χιλιάδων δημοτών ; Οι ψευτοαριστεροί/ες της ΛΑΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν την έκαναν ώστε να μην προκύψει τοπικό κανάλι διαφάνειας ;

Σας πουλάνε ακόμα και σήμερα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τα προσωπικά σόσιαλ και σελίδες που ''μοστράρουν'' όλοι αυτοί οι ψευτοαριστεροί, αντί ενός μέσου όλων των δημοτών - πολιτών , τι σημαίνουν εκτός από αποδοχή του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και ό,τι είναι ομοϊδεάτες του Κούλη 

Κάλυψαν την πρότασή μου για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΣΟ θυγατρική της Ε.Ρ.Τ ; Ασφαλώς ΟΧΙ , άρα δεν είναι ομοϊδεάτες του Μητσοτάκη και της ΝΔ για την Ελεύθερη Αγορά , τα Ολιγαρχικά Ολιγοπώλια - Μονοπώλια καθώς και για την Παγκοσμιοποίηση ; Μου αρέσει που υπάρχουν και τόσο άσχετοι οι οποίοι βλέπουν την οπτική ίνα παντού σήμερα όμως είναι τόσο αδαείς που δεν σκέπτονται για λογαριασμό ποιών υφίσταται. Γιατί δεν μπορείτε να γίνετε εσείς σήμερα , ως λαός ό,τι έγιναν κάποιοι έτεροι τα προηγούμενα χρόνια ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Και προσωπικά τα χρησιμοποίησα , βλέπετε όμως ό,τι από την αρχή γράφει BETA , και τα χρησιμοποιώ δεδομένου του πειράματος και του ''ξεσπεπάσματος''. Της αποκάλυψης ό,τι στην Ελλάς του 21ου αιώνα δεν υπάρχει αριστερά. 

- Όπως γνωρίζεται ο υποφαινόμενος επί δεκαετίες ήταν ιδιοκτήτης ενός Ελληνικού Τοπικού Ραδιοφωνικού Σταθμού τον οποίο κατάσχεσε επανειλλημένα η μαφία των ολιγαρχών και οι υπάλληλοί τους της πολιτικής με την συμβολή των έτερων του γνωστού συστήματος της μπανανίας.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβερνούν Εθνομηδενιστές και Εθνοπροδότες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">