ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα Γλυφάδας: Την Τρίτη η κηδεία του Κωστόπουλου


Στη Τερψιθέα Γλυφάδας η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου

Ο Χάρης Κωστόπουλος τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο και μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, σε ηλικία 60 ετών.

Από την Αριδαία στην Τερψιθέα

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στις 10.00 το πρωί, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας στην Τερψιθέα.

Η επιθυμία της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος  «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Σημείωση του Γ.Κ: Απ' όσο θυμάμαι πρέπει να μεταδίδαμε ένα χαρακτηριστικό του θανόντος πριν από δεκαετίες από το τοπικό κατεσχεμένο ραδιόφωνο. 

Προσωπικά δεν γνωρίζω πότε κατοίκησε στην Γλυφάδα ο Κωστόπουλος, όμως,  η πόλη της Γλυφάδας έγινε μητρόπολη για όλους, και ειδικότερα για πολλούς καλλιτέχνες.

Αναφορικά με τα δημοτικά δρώμενα: «Τα καλύτερα είναι μπροστά» μόνο που δεν τα ζήσαμε επί μια δεκαετία. Λέτε να τα ζήσουμε όταν «θα μας πάρουν και εμάς οι τέσσερις» « Ύψιστος ενδογενής τοπικός πολιτισμός ».

# Δεδομένου ότι από το 2014 έχει καταλυθεί η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων - δημοτών Γλυφάδας - και το ελάχιστο που ασχολούμε με οτιδήποτε σχετικά με την Γλυφάδα είναι ένδειξη ανώτερου επιπέδου. Άλλωστε οι αυτόχθονες «δεν χρειάζονται στην πόλη της Γλυφάδας» όταν το 99% είναι ξενόφερτοι και διαχειρίζονται τα κοινά. Μόνο που ποτέ επί δεκαετίες δεν είδα ούτε μια πρόταση  από τα χιλιάδες άτομα - εξυπηρετούμενους/ες - επιδοτούμενους/ες - με απ' ευθείας αναθέσεις , κ.α , τα οποία έχουν απολαύσει το δημοτικό χρήμα. Τόσο πολύ νοιάζονται για τον τόπο , τον δήμο , την πόλη , η μήπως μόνο για τον προσωπικό τους πλούτο ? Ενδεχομένως έχουν και τυφλή εμπιστοσύνη στα αστικά πολιτικά κόμματα - παρατάξεις ; Όπως αποδεικνύεται τοπικά , στα νότια προάστια Αττικής, ο Ο.Τ.Α έχει καταστεί μονοπώλιο ενός κόμματος ! Υπάρχει ένα ικανό και άξιο κόμμα και το σύνολο των υπολοίπων είναι «άχρηστα» ; Προφανώς οι φανατικοί του καπιταλισμού και της ύλης έχουν πολλά να μάθουν, όμως , θα αργήσουν πολύ.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα Γλυφάδας: Την Τρίτη η κηδεία του Κωστόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">