ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αμοραλισμός στα ακραία όρια του


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της καθολικής αποδόμησης σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. 

Αμοραλιστές όσοι/ες έχετε εκλέξει τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε κυβερνητικό.

- Αμοραλιστής είναι ο ανήθικος, αυτός δηλαδή ο οποίος μετά από μία δική του άνομη - παράνομη πράξη σε βάρος των υπολοίπων δεν αισθάνεται τύψεις. 

Ο Μητσοτάκης και σειρά υπουργών του - υφυπουργών του είναι καθολικά αμοραλιστές. Έχουν καταλύσει κάθε ηθικό κ.α. δίκαιο, παράλληλα με την νομιμότητα και έχουν αναγάγει τον εαυτούλη τους άνωθεν δικαίου, αξιών, αρχών, νόμων & αποφάσεων.

Προσωπικά έπειτα από πληθώρα παράνομων και καταχρηστικών μεθοδεύσεων - ενεργειών δεν ''βάρεσα σιωπητήριο''. Πέρασα δημόσια όσα εξελίχθηκαν, όπως εξελίχθηκαν, έκανα σειρά σύννομων ενεργειών και αιτήσεων και έβγαλα σαφές συμπέρασμα για την συνολική δομή της νεοελληνικής κοινωνίας. 

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται 

Εγκληματικά στοιχεία πολιτεύονται και διαχειρίζονται με την υποστήριξη της σάπιας κοινωνίας έχοντας καταλύσει απόλυτα , ως κομπλεξικοί που σαφώς είναι , τη νομιμότητα.

Η νομιμότητα περιορίζεται αποκλειστικά μόνο στην εκλογική διαδικασία ώστε να πετύχουν τον στόχο τους. Εξουσιαστικές καρέκλες και προνόμια καταλύοντας δίκαιο, θεσμούς, νόμους, σύνταγμα, καθώς και την Ε.Ε στην οποία μανιωδώς θέλουν να ανήκουν ενώ ουδέποτε σεβάστηκαν τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κάλιστα μπορούσα να εκμεταλλεύομαι οτιδήποτε αποτελεί αρνητικό και παθογενές το οποίο απορρέει από τις εγκληματικές και δολοφονικές πολιτικές τους σε βάρος της κοινωνίας, όμως , δεν χρειάζεται , διότι αυτό κάνουν καθημερινά χιλιάδες των διαπλεκόμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων - ιστοσελίδων κ.α. Λέτε να το κάνουν από αγάπη και από συμπόνια ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σε αιτήσεις στις οποίες παρανομούν με δόλο στα υπουργεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη τον κατέστησα μάρτυρα των αιτήσεων και ασφαλώς κωφεύει, άρα η ανομία αποτελεί πολιτική του ιδίου.


Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι ενός φίλου μου, του Paul, ο οποίος εργάζεται για την SIEMENS στα συστήματα επικοινωνίας των τρένων. Στη δική μας χώρα εμείς γνωρίζουμε την ''μίζενς'' καθώς και το πλαίσιο ανομίας σε βάρος μας με στόχο την φυσική μας εξόντωση , ενώ έχουν έναν ολόκληρο στόλο ''γαλάζια'' golden boys , αργόμισθους , καθώς και προνομιούχους παρατρεχάμενους που χρησιμοποιούν κάμερα ! 

Οτιδήποτε δικό μας το λήστεψαν οι ''προοδευτικοί δεξιοί'' και το παρουσιάζουν ως δικό τους. Παραποίησαν παράλληλα της αλήθειας ακόμα και την ιστορία μας ! (Χωρίς αλήθεια δεν υπάρχει ούτε ίχνος αγάπης. Πουθενά.

1) Τι ισχύει με τον ΒΟΣΠΟΡΟ Γλυφάδας - Ελληνικού ;Ποιοι είναι αυτόχθονες και ποιοι οι επωφελούμενοι ;

2) Τι ισχύει με τον Ραδιοφωνικό σταθμό που διώξαν και κατέσχεσαν ;Η νεοελληνική κοινωνία, και ειδικότερα η τοπική της Γλυφάδας , γνωρίζοντας όσα ακολουθεί ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του , καθώς και την διεύρυνση της αντισυνταγματικότητας και της διαπλοκής των παραρτημάτων της ΝΔ δεν τελεί σε σήψη ;

3) Τι ισχύει με το Δημοτικό Κανάλι που ψήφισαν χιλιάδες δημότες Γλυφάδας και αντί να περάσει στο Δ/Σ του Ο.Τ.Α Γλυφάδας έχουν ένα στόλο συνεργαζόμενους υδραυλικούς γραφικούς και κολλητούς χρηματισμένους δια της πλαγίας με μαύρα από τα ''μυστικά κονδύλια'' ως ''τοπικός τύπος & σόσιαλ'' ;

Αυτοί που προαναφέρονται με τα ''μαύρα'' ζουν επί σειρά ετών, εσείς με όσα διαμορφώσατε για την πάρτη σας ψηφίζοντας όσους κατέλυσαν κράτος δικαίου, εντολή, δημοκρατία, σύνταγμα, κ.α. ,  ενώ εμείς δεν πρέπει να ζήσουμε στο τόπο μας διότι αξιώσαμε νομιμότητα και διαφάνεια ;

Νεοελληνική κοινωνικοπολιτική σήψη. Λογίζεται κάποιος προοδευτικός ''άνθρωπος'' ανακυκλώνοντας και αναπαράγοντας παθογένειες,  αδιαφάνεια, αντισυνταγματικότητα, ανομία, υποκρισία, κατάλυση κράτους δικαίου και ισοπολιτείας, αναλγησία, διαπλοκή, πελατειακό σύστημα ψέματα και σήψη ;Πως λέγεται ? Κατά τον Διογένη , πριν από χιλιάδες χρόνια, δεν υπήρχε ούτε ένας Άνθρωπος ! Αναζητούσε επί δεκαετίες άνθρωπο και άνθρωπο ουδέποτε βρήκε. Σήμερα λέτε να υπάρχει, ειδικότερα σε πολιτικό επίπεδο ;

Πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο πρωθυπουργός σας καθημερινά εμφανίζεται στα σόσιαλ ώστε να πετυχαίνει έρεισμα σε κοινωνικό επίπεδο , όμως, η νεοελληνική κοινωνία είναι σάπια, όπως ανήθικες είναι οι πολιτικές που εφαρμόζουν επιλεκτικά σε πολλούς τομείς. 

Τι είχατε ως κοινωνία - συνολικά - την εποχή που έδινα το παρόν για κοινωνικά διωκόμενος ;Ακόμα και τα σόσιαλ που χρησιμοποιείται άπαντες σήμερα δική μου πρόταση εμπράκτως ήταν πριν από δεκαετίες. Πόσο ...... είστε δεξιά - αριστερά ? Έχετε βάλει πήχη - μέτρο ;Μήπως ήταν δική σας πρόταση και δεν το θυμάμαι ;Μήπως ήταν του Κούλη η του Κασσελάκη ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αμοραλισμός στα ακραία όρια του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">