ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι φθονεροί δεν πετύχατε απολύτως τίποτα


Ποτέ δεν υπήρξα προληπτικός ώστε να πιστεύω όσα έλεγαν και ακολουθούσαν οι παλαιοί άνθρωποι της χώρας μας, όμως, έπειτα από μια σειρά περιστατικά στην σειρά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει «αρνητική ενέργεια όπου έχει διαμορφωθεί με φθόνο κατάλυση δημοκρατίας κακία και γλωσσοφαγιά ».

Τι σημαίνει το «κακό μάτι» και η «γλωσσοφαγιά»  ;Για εμένα υπάρχει μόνον η αρνητική ενέργεια απόρροια παρανομιών και άρνησης ισχύος όσων απαιτούνται.

Υπάρχουν άτομα τα οποία μας φέρνουν «γρουσουζιά» γιατί έχουν μέσα τους μεγάλη κακία  , άρα διοχετεύουν τεράστια ποσότητα αρνητικής ενέργειας η οποία επιδρά με κάποιον τρόπο πάνω μας ως  «γκαντεμιά» με σειρά αρνητικών καταστάσεων. Είναι οι προσωπικές τους επιλογές - ''πολιτικές'' - οι οποίες κρύβουν φθόνο και κακία.

Ειδικότερα, παράλληλα της αρνητικής ενέργειας , απόρροια από «κακό μάτι» , και του φθόνου - κακίας πολλών ανθρώπων που άλλα δείχνουν δημόσια και άλλα είναι οι ίδιοι/ες υπάρχουν και σημεία - περιοχές - με αρνητική η θετική ενέργεια.

Η Τερψιθέα , σύμφωνα με όσα γνωρίζω έπειτα από πολλές δεκαετίες , έχει τεράστια ποσά αρνητικής ενέργειας και προφανώς δεν οφείλετε στην σύσταση του εδάφους οφείλετε στο έμψυχο υλικό της.

Αν προσθέσουμε στην «αρνητική ενέργεια» μιας περιοχής, παράλληλα με το «κακό μάτι» , άρα την δεδομένη κακία πολλών ανθρώπων, και τον φθόνο που έχουν αρκετοί/ες τι έχουμε ? Έχουμε το αυταπόδεικτο και δεδομένο.

Από την δεκαετία του 70 δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό το οποίο γνωρίζω από τούτη την περιοχή. Από την αρχή, μέχρι και σήμερα, διαμορφώνονται αποκλειστικά αρνητικά και προσωπικά γνωρίζω τα αίτια. ΕΣΕΙΣ ;

Το θέμα είναι ότι υπάρχει λύση. Ρίχνεις «μαύρη πέτρα» πίσω σου και δεν ασχολείσαι ποτέ πια με όλους/ες αυτούς. Ανταποδίδεις την συνολική τους λειτουργία και διαμόρφωση. 

Όλοι/ες αυτοί/ες με την «αρνητική ενέργεια», φθόνο και κακία δεν είναι αυτόχθονες, είναι άτομα τα οποία βρέθηκαν κάποια στιγμή νεοεισερχόμενοι/ες στην Γλυφάδα, από κοινού διαμόρφωσαν το γνωστό μπάχαλο - πελατειακό σύστημα -  και από κοινού το συντηρούν αναλλοίωτα. 

Ορισμένοι/ες οι οποίοι/ες συστηματικά μεθόδευσαν και μεθοδεύουν σειρά από αρνητικές πράξεις - ενέργειες , συνεχίζουν αδιάλειπτα την δράση τους, όμως , είναι σαφές ότι δεν πέτυχαν απολύτως τίποτα διότι η δράση τους διαμορφώνει ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Για την ακρίβεια η συνολική τους δραστηριότητα φθόνου και κακίας έβλαψε και βλάπτει τόσο τον τόπο όσο και το σύνολο. 

α) Πόσες δεκαετίες ανακυκλώνουν τα ίδια κόμματα - άτομα στην αυτοδιοίκηση της πόλης μας ;

β) Πόσες φορές έχουν γίνει συγκεκριμένα άτομα οι αρωγοί τους ;

γ) Πόσα αποκόμισαν και αποκομίζουν ;

δ) Έπειτα απ΄όσα γνωρίΖΟΥΜΕ τι αποδεικνύεται ;

Ως τοπική κοινωνία , έπειτα από το σύνολο όσων έχουν προηγηθεί και ακολουθούν μέχρι και σήμερα σε βάρος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ , άρα της ύψιστης αξίας , είτε είναι ηλίθιοι/ες , είτε είναι φθονεροί και κακοί/ες . Ηλίθιοι/ες δεν θεωρώ ότι είναι άρα τι μένει ; 

Οι φθονεροί δεν πετύχατε απολύτως τίποτα. Όσο με τις δικές σας ενέργειες απουσιάζει από τον χώρο της η αλήθεια θα αποβαίνει σε βάρος του συνόλου.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν σήμερα ΔΙΕΘΝΩΣ, αναφορικά με τα ΣΟΣΙΑΛ, ποια είναι η άποψή σας για τα άτομα που εκλέγεται στο τόπο μας τα οποία είναι τα κόμματα που δίωκαν επί δεκαετίες τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ και τους πρωτεργάτες των κοινωνικών μέσων ;Μπορεί να είναι καλοί ;

ΥΓ: Υπάρχει η απόδειξη επί δεκαετίες της αρνητικής τους ενέργειας, των αρνητικών τους πολιτικών , της αδιαφάνειας , των παρανομιών, των υπονομεύσεων,  των δύο μέτρων και σταθμών , των διώξεων - κατασχέσεων, της κατάλυσης εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων, της αναλγησίας και της διαπλοκής τους η οποία καταμαρτυρά σήψη. 

* Παρεμπιπτόντως, και οι «δικοί» σας άνθρωποι είναι συνάδελφοί , ομοϊδεάτες και υποστηρικτές τους. Μπορεί να είναι καλοί ;Αν ήταν «καλοί» θα είχε προκύψει η ΑΠΟΔΕΙΞΗ «χθές» και δεν θα χρειαζόταν επί σειρά ετών να γράφουμε δημόσια τα ισχύοντα. Πολλοί από δαύτους «κουβαλούν» τα τραύματα της παιδικής τους ηλικίας και όσων βίωσαν από πεπαλαιωμένους εγκεφάλους - νοοτροπίες. (Τους ακυρώνει συνολικά η παγκόσμια μετεξέλιξη, όμως, λόγω διευρυμένης ...... τυγχάνουν αποδοχής καθώς και λόγω του προσωπικού τους συμφέροντος. )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι φθονεροί δεν πετύχατε απολύτως τίποτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">