ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Πρόταση για αναβάθμιση

Είναι σαφές ότι στο Δήμο Γλυφάδας ''γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι'' καθώς και λοιποί, των αστικών πολιτικών κομμάτων, από κοινού κάνουν την προβοκάτσια.

Ειδικότερα, από το 2014 , πλήν της διαχρονικής τοξικότητας που υφίσταται στην Γλυφάδα προέκυψε και η καθολική  προβοκάτσια.

Πιο συγκεκριμένα: Oι υπονομευτές των αστικών πολιτικών κομμάτων κατά τόπους θεώρησαν τον εαυτό τους ανώτερο από την δημοκρατία και από την τοπική κοινωνία και κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών.


Τι διαμορφώθηκε τοπικά στον Δήμο Γλυφάδας από το 2014 έως και το 2024 ;

Αυτό που διαμόρφωσε η τοξική τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, ειδικότερα οι τοπικές παρατάξεις, είναι , αντί να καλύψουν την ΕΝΤΟΛΗ της τοπικής κοινωνίας κάλυψαν την τσέπη τους, όμως, απεδείχθη ότι ήταν συνολικά παντελώς άσχετοι της πολιτικής στην οποία συμμετέχουν.

H ασχετοσύνη τους αποδεικνύεται στην πράξη από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, τόσο του 2019 όσο και του 2023.

Αντί για δημοτικό κανάλι συνευρίσκονται διοικούντες, ''αριστεροί'' στα κεφενεία και τα καφέ !

Αναλογιστείτε από το αυταπόδεικτο πόσο αναχρονιστικό, πεπαλαιωμένο, και τελειωμένο είναι το πολιτικό προσωπικό - κόμματα - στην βάση που λειτουργούν και αντιλαμβάνονται την πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

Αντί για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών, το οποίο υποτυπωδώς θα τους εξασφάλιζε τουλάχιστον αναλογικότητα και αξιοπρέπεια από κοινού διαμόρφωσαν μονοπώλιο μιας δεξιάς παράταξης και όλοι οι υπόλοιποι είναι από ανύπαρκτοι έως και στον ρόλο του κομπάρσου - συνεργαζόμενου - φαντομά !


Δεδομένου ότι το δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών και της τοπικής δημοκρατίας δεν προέκυψε έπειτα από την προβοκάτσια του συνόλου καλώ τον δήμαρχο της διάλυσης να τοποθετήσει στις πλατείες περισσότερα παίγνια ώστε να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους στην βάση της διασκέδασης , διότι , κάθε επόμενη εκλογική διαδικασία ο πληθυσμός της πόλης είναι 20.000 χιλιάδες μεγαλύτερος όμως οι ψήφοι που λαμβάνει είναι κατά χιλιάδες λιγότεροι από την προηγούμενη φορά και η ''αντιπολίτευση'' σχεδόν ανύπαρκτη.


VR Ark Spaceship Simulator

Εξοπλισμός 9Dεικονικής πραγματικότητας πολλαπλών παικτών διαστημόπλοιου.

Να τον τοποθετήσετε στην πλατεία Καραϊσκάκη ώστε παράλληλα με την εικονική τοπική δημοκρατία και τον εικονικό πλέον τοπικό πολιτισμό να έχετε και αυτό που σας αρμόζει και στο μέλλον. Όλα εικονικά και τίποτα αληθινό.

Όποιοι/ες κάνουν ανακύκλωση θα λαμβάνουν κουπονάκι ψηφιακό στην εφαρμογή - app στο κινητό και θα κερδίζουν δωρεάν παιχνίδι. Όσοι/ες δεν συμμετέχουν στην ανακύκλωση δεν θα μπορούν να παίξουν. Δημόσια προτάσή μου από την δεκαετία του 90 για ανταποδοτική ανακύκλωση σε πολλά επίπεδα, εσείς που ζείτε σήμερα ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Να γίνω αποκλειστικός εισαγωγέας και να τα διαθέσω στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ώστε να ρεφάρω από την ληστεία που κάνετε από κοινού οι τοπικές παρατάξεις σε βάρος μου ;Αν δεν δεχτείτε και την συγκεκριμένη πρόταση δεν είστε απλά υπονομευτές και κάπηλοι.

* Ασφαλώς διαβάσατε ότι ο δήμαρχος επιδιώκει να ξηλώσει για πάντα τα τράμ διότι δεν τα χρησιμοποιούν αρκετοί δημότες και τα βλέπει να περνούν άδεια, όμως, και την δημοτική συγκοινωνία δεν χρησιμοποιούν οι περισσότεροι/ες δημότες/ισσες και συνήθως τα λεωφορεία περνούν εντελώς άδεια καίγοντας το καύσιμο. Θα ξηλώσει και την δημοτική συγκοινωνία ο δήμαρχος η είναι των δυο μέτρων και σταθμών επί παντός επιστητού ;

* Από το 2014 έως και σήμερα η κύρια ενασχόληση των διοικούντων είναι οι παιδικές χαρές. Μια αναβάθμιση τουλάχιστον απαιτείται. 

* Δεν πειράζει που ποτέ δεν θα μάθετε , ούτε θα δείτε , τι θα ίσχυε στην Γλυφάδα αν δεν ήταν τοξική η τοπική κοινωνία. Παρεμπιπτόντως, η δημοτική συγκοινωνία ήταν πρόταση του υποφαινόμενου από την δεκαετία του 80. Η ανακύκλωση, επίσης, ήταν πρόταση του υποφαινόμενου από την δεκαετία του 90, και δεν συνεχίζω διότι θα απαιτηθούν 800 σελίδες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Πρόταση για αναβάθμιση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">