ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου για τις Απόκριες


Tο Σάββατο 16 Μαρτίου,  Αλευρομουτζουρώματα στον Ασύρματο και Πάρτυ ΚΑΠΗ στο Ν. Κλειστό Αργοστολίου。

Ραντεβού την Καθαρά Δευτέρα στον Ασύρματο με πλούσια εορταστικά δρώμενα 

Με δύο μεγάλα πάρτυ για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 16 Μαρτίου και τα παραδοσιακά Kούλουμα στον Ασύρματο την Καθαρά Δευτέρα ολοκληρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου για τις Απόκριες του 2024.

Ειδικότερα, το ερχόμενο Σάββατο  16-03-2024,  στις 17:00  στον Ασύρματο, θα πραγματοποιηθούν τα   «ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ». Νέοι από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του δήμου δίνουν ραντεβού σε ένα μοναδικό πάρτυ με τη συμμετοχή DJ. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και το μεγάλο πάρτυ με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ στο Ν. Κλειστό Αργοστολίου (ώρα  11.00-16.00).


Οι εκδηλώσεις  κορυφώνονται την  Καθαρά Δευτέρα  18-03-2024,

στις 10.30 π.μ. με τα Κούλουμα και πάλι στον Ασύρματο, σε ένα 

παραδοσιακό ξεφάντωμα με πολλά και πλούσια εορταστικά δρώμενα 

για μικρούς και μεγάλους.







Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου:Τι ακριβός είναι ο Ουγγαρέζος ;Ευελπιστώ ακόμα και οι πιο φανατικοί να έχετε απτά αποδεικτικά στοιχεία της κοινωνικοπολιτικής σήψης που επικρατεί και υφίσταται επί δεκαετίες στον Δήμο Γλυφάδας.

Σε ποιά εκδήλωση και πότε χρονικά είδατε έστω ένα άτομο από τα διωκόμενα και κατεσχεμένα τοπικά ραδιόφωνα της Γλυφάδας σε εκδήλωση του Δήμου ;

Είδατε σε κάποια εκδήλωση επί δεκαετίες αστικής πολιτικής καπηλείας έστω μια φορά έναν συντονιστή - παρουσιαστή από όσους λειτουργούσαν και συμμετείχαν στα τοπικά ραδιόφωνα ;

Μήπως έχετε και αυταπάτες της πολιτικής και κοινωνικής τοξικότητας και για ποιούς λόγους πλέον δεν γουστάρω κανέναν σε τούτη τη πόλη ;Του Ο.Τ.Α Γλυφάδας δεν λογίζεται αυτοδιαχείριση - αυτοδιοίκηση, κομματικό μονοπώλιο νέας δημοκρατίας , πασόκ, συνεργαζόμενων και των τσιρακίων τους.

Μη θεωρήσετε ότι η αναφορά γίνετε για το άτομό μου. Γίνετε για το σύνολο, διότι , σε τούτη την τοπική κοινωνία η παθογένεια υφίσταται πλέον διαχρονικά στο σύνολο. Η ικανότητα διαμόρφωσης ''τοπικού πολιτισμού'' στον Δήμο Γλυφάδας από τα αστικά πολιτικά κόμματα και τους ξενόφερτους πάσης φύσεως έχει ξεπεράσει τον πήχη. Έχει κάνει ''παγκόσμιο ρεκόρ'', όμως, είναι κάθετα αρνητικό !

Μη ξεχνάτε ότι αν ήμουν ένα από τα χιλιάδες ψώνια της νεοελληνικής πραγματικότητας μπορούσα καθημερινά να παρουσίαζω - να δείχνω τον εαυτούλη μου. Υποτίθεται ότι θα έκανα συζητήσεις με άλλους, (''συνεντεύξεις'' ) είτε το ''μονοπρόσωπο''που έχει επικρατήσει στα youtube & sosial. 

Απέδειξα στην πράξη ότι ακόμα και σήμερα, το 2024, αυτός ο τόπος δεν έχει ξεφύγει από την εποχή της τουρκοκρατίας. Οι Τούρκοι έφυγαν πριν από 200 χρόνια ενώ έμειναν τα κατάλοιπά τους !

Η δική μου ''αμφίεση'' για τις αποκριές είναι ακριβός η ίδια διαχρονικά και κάθε στιγμή - αδιάλειπτα. '' Πολιτικός '' , όμως , ουδεμία σχέση με όσους γνωρίζετε , ψηφίζετε και βλέπετε. Η πολιτική που εφάρμοσα πληρώνοντας το μάρμαρο ήταν power to the people ενώ η νεοελληνική κοινωνία ακολουθεί ακριβός το αντίστροφο !

Δείτε τους φίλους του Τριανταφυλλόπουλου και συνάδελφους του Κασσελάκη με κεντρικό μαγαζί στο Φάληρο , καθώς και σειρά άλλων τι έχουν συστήσει παράλληλα με τα αρπαχτικά κόμματά σας. Δεν είναι απλά διαπλοκή & αντισυνταγματικότητα είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΛΗΣΤΕΙΑ. Η  αλήθεια είναι ότι η κλεφτουριά υφίσταται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα. Δεν κερδίζουν, ληστεύουν την κοινωνία, ενώ η κοινωνία γίνετε υπάλληλος , συνεργάτης, υποστηρικτής, αρωγός, ψηφοφόρος και ραγιάς τους !

Αναφορικά με το ''πρώτη φορά αριστερά'' για τον υποφαινόμενο από το 2015 απεδείχθη ότι ήταν καρναβαλίστικη αμφίεση του Τσίπρα και ορισμένων άλλων οι οποίοι καπηλεύτηκαν την ριζοσπαστική αριστερά αναπαράγοντας αναχρονισμούς στα χνάρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τσίπρας - Καμμένος ακύρωσαν στη πράξη αυτό που μπορούσε να ισχύσει για πρώτη φορά στη χώρα μας και δεν εννοώ την αριστερά, εννοώ πραγματική πρόοδο της νεοελληνικής κοινωνίας - λαού. Το power to the people δεν ίσχυσε και έτσι ''κάηκαν'' τόσο ο Καμμένος όσο και ο Τσίπρας.

Το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο καταστρατήγησαν και έφαγε ''σφάξιμο'' μου θυμίζει κάθε φορά τέτοιες μέρες τον καρνάβαλο. Από το power to the people, ( από το κόμμα όχημα ώστε η κοινωνία να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ), αρωγή στον Ιβάν Σαββίδη και στην ανακύκλωση του γνωστού και τετριμμένου μοντέλου που καθιέρωσαν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ. Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε το βασικό όχημα - ο προπορευόμενος καρνάβαλος - το οποίο δρομολόγησε την επικράτηση της νέας δημοκρατίας , του Μητσοτάκη , της ανισότητας και της νεοφιλελέ νεοελληνικής καπιτάλας ! Δεν έγιναν τομές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου για τις Απόκριες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">