ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών


 

Σήμερα επισκέφτηκα εκτάκτως το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών , προχθές το Αλεξάνδρα,  ενώ πριν από πέντε ημέρες το Γεννηματάς. Μάλλον την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφτώ το ΚΑΤ και ενδεχομένως κάποια στιγμή και το Ασκληπιείο Βούλας.

Στο πλαίσιο τυπικών επισκέψεων ''έχω πάρει σβάρνα'' σχεδόν το σύνολο των Νοσοκομείων ώστε να κρίνω ο ίδιος το πλαίσιο λειτουργίας και εξυπηρετήσεως επί διακυβέρνησης ΝΔ.

Επ' ευκαιρία κάνουμε και κάποια τυπικά τσέκ απ ''πριν μας στείλει αδιάβαστους'' η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις διφορούμενες πολιτικές της.

Προσωπικά θεωρώ ότι σε πολλά εξωτερικά ιατρεία Αθηναϊκών Νοσοκομείων, ενώ υπάρχουν μια σειρά γιατρών με καλή θέληση απουσιάζουν τα πιο σύγχρονα ιατρικά όργανα - μηχανήματα και δυσχεραίνεται το έργο τους διαγνώσεως.

Η Πολιτεία χρειάζεται να σκύψει λίγο πάνω στα ζητήματα των Αθηναϊκών Νοσοκομείων και να αυξήσει τις δαπάνες, τόσο σε ιατρικό εξοπλισμό , όσο και σε εκσυχρονισμό των παλαιών συστηματών που δεσπόζουν σε πολλά νοσοκομεία, παράλληλα με τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σήμερα ειπώθηκε: Αν δεν υπάρξει κάποια δωρεά δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκσυχρονισμού ακόμα και στα παλαιά κλιματιστικά τα οποία υπολειτουργούν !

Οι μεγάλες εταιρίες, αντιπροσωπείες, καθώς και ολιγαρχικά συμφέροντα τα οποία επί διακυβέρνησης ΝΔ - Μητσοτάκη αποκομίζουν δις σε βάρος της κοινωνίας με ακρίβεια δεν απαιτείται να κάνουν κάποιες δωρεές ;

ΥΓ: Πρόσφατα σε κεντρικό μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας, δεν αναφέρω την ονομασία του, ενώ έκανα μια συγκεκριμένη εξέταση με παρέπεμψαν να κάνω ακριβός την ίδια ξανά σε άλλη μονάδα, άρα το μηχάνημα που διέθεταν ήταν ακατάλληλο για ορθή διάγνωση.

* Προσφορά στην κοινωνία δεν είναι οι ''κοκορομαχίες ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ'' και η έμφαση στα σκάνδαλα. Απαιτούνται έμπρακτες πολιτικές και από τους μεν και από τους δε. Τα σκάνδαλα και η κατάλυση του κράτους δικαίου δεν χρειάζονται ιδιαίτερη έμφαση διότι τα γνωρίΖΕΙ η κοινωνία. Τα κόμματα και τα φιλοπαραταξιακά μίντια εστιάζουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όμως, υπάρχουν πολλά περισσότερα απ' αυτές τις υποθέσεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">