ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαψεύδω δημόσια τον Στέφανο Τραχανά

Πρόσφατα παρακολούθησα μια συνέντευξη στην οποία ο επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Στέφανος Τραχανάς , αναφέρει ότι στην σημερινή κοινωνία μπορεί ένας επιστήμονας να δηλώσει κάτι ανατρεπτικό , να βγάλει την γλώσσα έξω , και να γίνει αποδεκτός.

Όπως ανέφερε: Μπορεί κάποιος να πει αυθάδη - αντιδημοφιλή πράγματα και να γίνει αποδεκτός ,ενώ παράλληλα ορθώνεται και ένα μεγάλο τσουνάμι εχθρότητας προς την επιστήμη με πολλές μορφές, κυρίως από όσα προωθούν τσαρλατάνοι και γίνονται απόδεκτά από μεγάλο φάσμα της κοινωνίας. 

Το πείραμα και το αποτέλεσμα

Κάποιοι από εμάς, όπως και ο υποφαινόμενος τελέσαμε το ''πείραμα'' των πειραματικών κοινωνικών - ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σε μια εποχή - δεκαετία του 70 - κατά την οποία, έπειτα από την μεταπολίτευση, ίσχυε το κρατικό μονοπώλιο απόλυτα ελεγχόμενο από την κυβέρνηση.Το αντίστοιχο ίσχυε και την δεκαετία του 80. ( Κάνουμε αναφορά στις κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ )

Ο υποφαινόμενος είναι ένας εκ των πρωτεργατών των FM ο οποίος δεν ακολούθησε την πεπατημένη των άλλων και τέλεσε το πείραμα του μέσου σόσιαλ πριν υπάρξουν ιντερνετικά σόσιαλ.

Ειδικότερα: Στις αρχές τις δεκαετίας του 80 λειτουργούσαμε ένα πειραματικό - κοινωνικό σόσιαλ ραδιοφωνικό σταθμό στα FM κύματα ο οποίος έβγαζε στον ραδιοφωνικό αέρα τους ακροατές - ακροάτριες.

Σύμφωνα του κοινωνικού πειράματος και της τεράστιας συμμετοχής από την πλευρά της κοινωνίας αν ζούσαμε σε μια χώρα στην οποία το πολίτευμα της δημοκρατίας έχει υπόσταση η πολιτεία , και κυρίως η κυβέρνηση εκείνης της εποχής , όφειλε να εισπράξει το κοινωνικό μήνυμα να θεσμοθετήσει σαφές νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεων και προτίστως να αδειοδοτήσει τους πρωτοπόρους - πρωτεργάτες του χώρου.

Να δούμε τι ίσχυσε στη δική μας περίπτωση ;

Στη φερόμενη ''δημοκρατία'' μας με το '' το πασόκ στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία '' το 1984 σύσσωμο του Α/Τ Νέου Κόσμου, παράλληλα εισαγγελέως, υπαλλήλων υπουργείου επικοινωνιών, ραδιογωνιομέτρου κ.α. τέλεσαν τις γνωστές ληστρικές επιδρομές κατά της κοινωνίας, της επιστήμης, και του κοινωνικού πειράματος του πρώτου σόσιαλ της χώρας μας.

Τι ίσχυσε αμέσως μετά ?

Νομοθέτησαν το 1987 στο γόνατο ένα νόμο , έμπασαν στον χώρο ολιγαρχικά και εκδοτικά συμφέροντα με τα οποία είχαν άμεση σχέση και διαπλοκή ΝΔ & ΠΑΣΟΚ και ενώ καταθέσαμε και εμείς φακέλους αδειοδοτήσεως ουδέποτε μας απήντησαν.

Έκτοτε τέλεσαν άλλες δυο διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μου ως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το 1999 και το 2005, και ενώ είχαν κριθεί συνολικά όλοι οι Ρ/Σ από το ΣτΕ αντισυνταγματικής λειτουργίας. ( Το κρατικοδίαιτο σύστημα υπηρετούσε τα συμφέροντα μιας  κλίκας διαπλεκόμενων και ενώ είχε υπάρξει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.)

Σύμφωνα με όσα προαναφέρονται, τα οποία αποδεικνύονται με επίσημα στοιχεία της ''ψευδοδημοκρατίας'' της χώρας μας , και ασφαλώς με βασικό δεδομένο όσα ίσχυσαν ετεροχρονισμένα απ' όσους διαπλεκόμενους αποκαλούνται ιδιοκτήτες μέσων, καθώς και όσων εδραιώθηκαν διεθνώς ως σόσιαλ , το πείραμα ήταν πλήρως επιτυχημένο όμως το πολίτευμα της χώρας μας ήταν και παραμένει ψοφίμι.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Είναι σαφές ότι ωφελημένοι μέχρι και σήμερα είναι οι ‘’τσαρλατάνοι‘’ και θεωρώ αυτονόητο για όλους ότι το πείραμα ήταν απόλυτα επιτυχές. 

* Πιστεύω γνωρίζουν όλοι ότι το ίντερνετ ξεκίνησε από ένα Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α και πέρασε σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ η ιδιωτική ραδιοτηλεόραση στη χώρα μας ξεκίνησε από την κοινωνία και πέρασε χαριστικά - καταχρηστικά - αντιδημοκρατικά - αντισυνταγματικά στα  γνωστά διαπλεκόμενα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα μιας χούφτας οικογενειών αντί της κοινωνίας. 

* Βλέπε το ιστορικό του Ν.Αττικής , καθώς και το πλαίσιο των φερόμενων αρχικών ''αδειοδοτήσεων'' απ΄ ευθείας από υπουργούς, περιφερειάρχες, και λοιπούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθαρά στην βάση ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Ποιο πολίτευμα έσπειραν οι Έλληνες και τελεί παγκόσμια και τι ακολουθούν στην μπανανία ?

* Αναφορικά με τα ληστρικά κόμματα τα οποία προαναφέρονται, η φαυλότητά τους έγκειται στο γεγονός του συνόλου των στελεχών τους τα οποία διαθέτουν σειρά από ξένα σόσιαλ, όμως, επί δεκαετίες κατέστρεφαν κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ δημιουργία ΣΟΣΙΑΛ από την πλευρά της κοινωνίας. Πόσο αναχρονιστές ήταν σύμφωνα της μετεξέλιξης και όσων ισχύουν παγκόσμια ;Ποιοι τους εκλέγουν μέχρι σήμερα αν αυταπόδεικτα δεν είναι τσαρλατάνοι σε σημαντικό βαθμό - πολιτικοί - πολιτεία - κοινωνία ;Ποιο νόμο θεσμοθέτησαν στη δική μας χώρα ; Tο 2024 τι ισχύει ;

* Άπαντες γνωρίζουν όσα ίσχυσαν στον χώρο των ερτζιανών στη χώρα μας, δεδομένων των χιλιάδων διώξεων - κατασχέσεων κατά της κοινωνίας, όμως, πριν από τους δεκάδες λεγόμενους ''πειρατικούς'' σταθμούς είχε προηγηθεί το επιστημονικό πείραμα από τους γνώστες του αντικειμένου, (σε πλήρη αντιδιαστολή με όσους αγόραζαν η κατασκεύαζαν ένα πομπό) και οι διαπιστώσεις ήταν σαφείς για την ποιότητα της κοινωνίας μας καθώς και του πολιτεύματος. Ο κάθε νόμος υπάρχει ώστε να υπηρετεί την κοινωνία και το δίκαιο , ενώ στη δική μας χώρα δεν νομοθετούσαν επί χρόνια για το στενό προσωπικό τους πολιτικό όφελος, και στη συνέχεια , έπειτα του 1987, νομοθέτησαν καταλύοντας στην πράξη οι ίδιοι οι νομοθέτες το νόμο για λογαριασμό της διαπλοκής τους με οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα. 

- Ένας κοινωνικός Ρ/Σ είχε ακτίνα εμβέλειας κάποιες δεκάδες χιλιόμετρα ενώ τα σόσιαλ του διαδικτύου για τον κάθε ένα σήμερα είναι διεθνή. Σε ένα Ρ/Σ μεταδιδόταν μουσική και φωνή, ενώ στα δωρεάν και παγκόσμια σόσιαλ του διαδικτύου μπορεί κάποιος να μεταδώσει  live, εικόνα, μουσική, φωνή, δεδομένα - διαφήμιση και να κάνει όποια προπαγάνδα γουστάρει. Τι σόϊ πολιτικές εφάρμοζαν, και σε ποιά βάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και τι ακολουθούσε όλος ο κρατικός μηχανισμός, δημοκρατία η τσαρλατανισμό και πλιάτσικο ;





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαψεύδω δημόσια τον Στέφανο Τραχανά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">