ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατηγορητήριο για κακούργημα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Καραμανλή


Κατηγορητήριο για κακούργημα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Καραμανλή.

Τα βασικά σημεία. 

1. Ο Κώστας Καραμανλής εξέδωσε στις 30-5-2022 Υπουργική Απόφαση με την οποία αυθαίρετα άλλαξε προϋποθέσεις για τον ορισμό Σταθμάρχη.

2. Ο Κώστας Καραμανλής, αν και γνώριζε ότι το  τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα είχε καταστραφεί από πυρκαγιά τον Ιούλιο 2019, δεν έδωσε εντολή για την αποκατάσταση της ζημίας.

3. Ο Κώστας Καραμανλής αν και γνώριζε ότι ήταν αναγκαία η υπηρεσία δύο σταθμαρχών στους κεντρικούς σταθμούς, αποδέχθηκε την λειτουργία αυτών μόνο με ένα σταθμάρχη.

4. Ο Κώστας Καραμανλής αν και γνώριζε την παύση από το 2020 της λειτουργίας του δευτεροβάθμιου οργάνου ελέγχου και ρύθμισης της κυκλοφορίας στην οδό Καρόλου(Αθήνα), ουδέν έπραξε για την επαναλειτουργία του που ήταν αναγκαία για την ασφάλεια των συγκοινωνιών.5. Ο Κώστας Καραμανλής αν και γνώριζε ότι το σύστημα επικοινωνίας GSM-R  ήταν έτοιμο από τον Ιούλιο 2022 δεν το έθεσε σε λειτουργία.

6. Ο Κώστας Καραμανλής το έτος 2021 παρέτεινε για άλλα τρία χρόνια την  υλοποίηση της σύμβασης 717 αν  και γνώριζε ότι αυτό οδηγούσε στην καθυστέρηση ενεργοποίησης του συστήματος ETCS αυτόματης πέδησης των τρένων.

7. Ο Κώστας Καραμανλής δεν θέσπισε νέους Εθνικούς Κανόνες Ασφαλείας ως όφειλε βάσει των οδηγιών 2016/797 και 2016/798, παραβιάζοντας τα άρθρα 59 και 60 του . 4632/2019.

8. Ο Κώστας Καραμανλής αγνόησε την Εμπιστευτική Επιστολή που του απεστάλη προσωπικά στις  6-9-2021 από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθηγητή Φ. Τσαλίδη με την οποία αυτός επεσήμανε τον «ορατό πλέον κίνδυνο να υπάρξει ένα συμβάν μέγιστης σοβαρότητας».

9. Ο Κώστας Καραμανλής αγνόησε τις συγκεκριμένες υποδείξεις σχετικά με τα ζητήματα ασφάλειας των συγκοινωνιών μέσων σταθερής ασφάλειας που περιέχονταν στις από 7-9-2021, 9-3-2022, και 1-11-2012 Εξώδικες Δηλώσεις – Γνωστοποιήσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, των οποίων είχε λάβει προσωπικά ο ίδιος γνώση!

10. Ο Κώστας Καραμανλής αγνόησε τις υποδείξεις του πορίσματος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του οποίου είχε λάβει γνώση από τις 4-10-2021.

Σημείωση του Γ.Κ: Στην δημοκρατία των Ελλήνων θα υπήρχαν κυρώσεις σε όσους διαχειρίστηκαν τα τρένα επί δεκαετίες. Στην νεοελληνική δεν έχουν υπόσταση οι κυρώσεις στους υπαιτίους. 

Πολιτική ασκείται, η οποία απεδείχθη στη πράξη την πενταετία 2014 - 2019 ποιούς εξυπηρέτησε, καθώς επίσης, αποδεικνύεται και την πενταετία διακυβέρνησης ΝΔ Μητσοτάκη 2019 - 2024 ποιοι εξυπηρετούνται.

2014 - 2024: Μια δεκαετία καταλυμένης εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων - δημοτών Γλυφάδας. Δέκα χρόνια πολιτική προβοκάτσια. 

Δεδομένου ότι ήταν δέκα τα κύρια σημεία του κατηγορητηρίου από τη πλευρά της αντιπολιτεύσεως, ενώ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας για κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών επί μια δεκαετία, άρα κακούργημα,  σύγκαλυψη και σιγή ιχθύος.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι αρκετοί/ες αντιλαμβάνεστε πλήρως τι ίσχυσε τοπικά και συνεχίζει να ισχύει. Προσωπικά δεν συμμετάσχω σε ''παραδόσεις'', ( πρωταπριλιάτικα ψέματα), κ.α., καθώς και στις τοπικές ''γαλάζιες'' φιέστες, και κυρίως στις εκλογές, όπως κάνει πλέον η πλειοψηφία των δημοτών Γλυφάδας.

Επί μια δεκαετία, ( 10 χρόνια ), υπάρχει επάρκεια δημοτικού χρήματος ώστε να πλουτίζουν οι αιρετοί & οι εξυπηρετούμενοι ημέτεροι τους, κυρίως για έργα βιτρίνας, ενώ δεν τηρήθηκε η τοπική δημοκρατία. Η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων. Δεν ίσχυσε η κύρια υποχρέωση των αιρετών - διοικούντων. Οι της μειοψηφίας δημοτών γλυφάδας ποιούς ψηφίζεται ;

Για τον Καραμανλή έφτιαξαν κατηγορητήριο για κακούργημα , ενώ τοπικά , αναφορικά με τους κουμπάρους των καραμανλήδων, ‘’το ξέχασαν‘’, η συμμετείχαν και οι ίδιοι σε κακούργημα ;Δεκάδες συμβάσεις ημετέρων έχει υπογράψει το ''γαλάζιο'' στέλεχος, δήμαρχος γλυφάδας, ενώ ''ξέχασε'' την εντολή χιλιάδων δημοτών και οι του ΣΥΡΙΖΑ παρίσταναν τους ανήξερους. 

Τι κέρδισαν οι συνεργαζόμενοι από την προβοκάτσια κατά του τόπου και της κοινωνίας το γνωρίζουν πολύ καλά. Ακόμα και σήμερα οι συμμετέχοντες της προβοκάτσιας διατηρούν σχέσεις και συνδιαλέγονται μεταξύ τους. Τι δηλώνει η κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών ;Τι δηλώνει με αύξηση του τοπικού πληθυσμού να λαμβάνουν τις ψήφους από την μειοψηφία κάτω του 50% των κατοίκων ;Δυστυχώς , τους ξεφεύγουν ακόμα και τα αυτονόητα. 

Το πελατειακό σύστημα, οι πολιτικές παράγκες, '' συνεργασίες'' , η ανισότητα, η συγκάλυψη και η διαπλοκή ουδέποτε θα διαμορφώσουν ισοπολιτεία και ένα καλύτερο μέλλον - κοινωνία στο σύνολο. 

Το μέλλον της κοινωνίας στους Ο.Τ.Α δεν είναι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ & ΚΚΕ, είναι η ίδια η κοινωνία. Η πλειοψηφία της κοινωνίας που τεχνηέντως δρομολογούν στην μαζοποίηση την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό.

* Αυτοί δεσπόζουν στους Ο.Τ.Α, και παράλληλα πλουτίζουν, μαζί με ένα μικρό τμήμα ημετέρων τους επί 50 χρόνια, ενώ πενήντα χρόνια δεν εκπροσωπείται το κοινωνικό σύνολο, η διαφάνεια και το δημόσιο συμφέρον.

* Από το 2014-2015 γράφουμε για τους ''γαλάζιους'' συμβασιούχους και την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών, ενώ οι φερόμενοι αντιπολιτευόμενοι θυμήθηκαν μόνο ένα συμβασιούχο προεκλογικά το 2023 αποκλειστικά για αλίευση ψήφων. Όλα τα προηγούμενα χρόνια τι έκαναν ;Σύμπραξη στην αδιαφάνεια, την ανομία και την κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών.

* Το δημόσιο συμφέρον απορρέει από την διαφάνεια, την τήρηση της νομιμότητας και την ωφέλεια του συνόλου των πολιτών.

* Το δημόσιο συμφέρον συμπίπτει με το συμφέρον όλων των μελών της κοινωνίας , διότι αφορά την ικανοποίηση των βασικών αναγκών που έχουν όλα τα μέλη , όμως , ακόμα και αυτό το ερμηνεύουν κατά το δοκούν και όπως εξυπηρετεί τους κρατούντες και τους συνεργάτες τους σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατηγορητήριο για κακούργημα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Καραμανλή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">