ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν υπήρχε αριστερά επί Κασσελάκη θα είχε και δικό της κανάλι

 


Αν υπήρχε αριστερά επί Κασσελάκη θα είχε και δικό της κανάλι.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανάλι επί Κασσελάκη είναι σαφές ότι δεν υπάρχει και η αριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αριστερά υπηρετείται η διαπλοκή.

Κόμμα, καθώς και τα στελέχη του,  τα οποία κινούνται στην φιλοσοφία ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, αστικών πολιτικών κομμάτων τα οποία εδραίωσαν στην χώρα μας την αντισυνταγματικότητα των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, καθώς  και την παράνομη συγκέντρωση σε λίγες οικογένειες, αποτελούν τους υπαλλήλους τους.

Το παρόν το απέστειλλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς επίσης , σε μια μερίδα κομματικών  ΜΜΕ, ενώ δεν διαπίστωσα για πολλοστή φορά τα υγιή αντανακλαστικά του συγκεκριμένου κόμματος.

Είμαι σαφής ;

List channel (sosialist.gr) ( Δεν λειτουργεί , ενώ τα διαπλεκόμενα λειτουργούν συνολικά, και όχι ένα μέσο, όμιλοι αντισυνταγματικών μέσων. )

Ο ληστεμένος SOSIALιστής πρωτεργάτης του τόπου σου

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Επαφίεται στην κρίση του κάθε ενός να συμπεράνει τι έχει διαμορφωθεί και αν μπορεί να προκύψει ίχνος αλλαγών συνταγματικότητας και δημοκρατικότητας.

* Αυταπόδεικτα σύμφωνα με όσα προαναφέρονται και είδατε ένας (1) μόνον έχει παραμείνει σοσιαλιστής στη χώρα μας, δεδομένου ότι μόνον ένας έχει το sosialist.gr και είναι ο μοναδικός που έχει δεχτεί σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων έπειτα από αίτηση αδείας Ρ/Σ χωρίς δικαίωση, καθώς επίσης, ο μοναδικός που δεν ξεπουλήθηκε επί μια δεκαετία στην ''γαλάζια'' διοικούσα παράταξη ενός στόλου εξυπηρετούμενων! ( Στη λίστα έχει απομείνει μόνον ένας ! Συνολικά οι υπόλοιποι τι έχουν ασπαστεί ?) 

* Δεδομένου ότι όλα κάνουν κύκλο, ανακύκλωση, έπειτα από τον δολοφονικό και άνισο καπιταλισμό που έχετε προσκυνήσει τι θα ισχύσει ;Υπάρχει κάτι νέο που γνωρίζετε εσείς και αγνοώ προσωπικά ;Άλλο το lifestyle και κάτι εντελώς διαφορετικό ο σοσιαλισμός. 

* Στον πραγματικό σοσιαλισμό - αριστερά δεν μπορεί να υφίσταται  παράνομη συγκέντρωση Ραδιοτηλεοράσεων σε λίγες οικογένειες και να συμμετάσχουν οι της φερόμενης αριστεράς αν δεν είναι αρωγοί η υπάλληλοί τους. Δείτε στον αντίποδα τι ισχύει διεθνώς στον καπιταλισμό με τα εκατομμύρια διαδικτυακά κανάλια, ακόμα και του ψιλικά, η του μηχανικού αυτοκινήτων, και πείτε μου τι ακολουθούσαν και ακολουθούν σε βάρος μας οι 300 της βουλής και του Ο.Τ.Α Γλυφάδας επί δεκαετίες αν δεν είναι κοινός υπονομευτές ; 

Σας παραπέμπτω στην προμετωπίδα της σελίδας:


* Μήπως αγνοείται ποιοι οργάνωσαν τις ληστείες και που αποσκοπούσαν ;Καλό βόλι στις ευρωεκλογές στις επιλογές υπηρέτησης μιάς χούφτας οικονομικών παραγόντων. Μη ξεχάσετε ''να τιμήσετε'' για άλλη μια φορά όσους εκμαύλισαν και εκμαυλίζουν την δημοκρατία στη χώρα μας.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν υπήρχε αριστερά επί Κασσελάκη θα είχε και δικό της κανάλι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">