ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι έμμισθοι του ΣΥΡΙΖΑ ''γυρίζουν'' σελίδα


Σε τούτη τη χώρα βαθιάς υποκρισίας , νεοελληνικής λαμογιάς , πελατειακού συστήματος , δυο μέτρων και σταθμών , και διαχρονικής προβοκάτσιας 
οι έμμισθοι του ΣΥΡΙΖΑ , έπειτα από την τεράστια τους προσφορά ''γυρίζουν  σελίδα''.

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι αναφέρουν ακόμα και σήμερα την αριστερά. Αυτό τους καταστεί το λιγότερο γελοίους ...σύμφωνα όσων ίσχυσαν την χρονική περίοδο 2014 - 2019 και συνεχίζουν να ισχύουν μέχρι σήμερα.

Απεδείχθη στη πράξη ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αυτούσια το αντίστοιχο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κομμάτων τα οποία εδραίωσαν στη χώρα μας το πελατειακό σύστημα, την ανισότητα και το έλλειμμα κράτους δικαίου.

Επισημαίνουμε ότι: Επί σειρά ετών το μόρφωμα του παρόντος που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ διαμόρφωνε προνομιούχα έμμισθα στελέχη και από την άλλη διαμόρφωνε προβοκάτσιες, υπονομεύσεις και πλαστογραφίες.

Ειδικότερα: Επί σειρά ετών, ενώ κανείς άλλος δεν έδειχνε ίχνος ενδιαφέροντος στην διάδοση των εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της τοπικής του οργάνωσης, εμείς καλύπταμε  εκδηλώσεις, ομιλίες, περιοδείες, δελτία τύπου, προεκλογικές περιόδους κ.α., ενώ στον αντίποδα τα έμμισθα μαγαζιά - στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απολάμβαναν αποδοχές και απουσίαζαν παντελώς.

Να σας θυμίσω σε πόσες τοπικές εκδηλώσεις την προεκλογική περίοδο του 2014 δεν υπήρχε ούτε ένας από δαύτους ; 

Να σας θυμίσω ποιά δυναμική διαμορφώθηκε σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας αναφορικά με το εν λόγω αστικό κόμμα και τι ίσχυσε έπειτα από την προβοκάτσια σε βάρος μας ;

Θεωρώ  εύκολο κάθε ενδιαφερόμενος να πάρει τα εκλογικά στοιχεία - ποσοστά - όλων των προηγούμενων ετών - δεκαετίων - και στη συνέχεια , επίσης, να δει τα στοιχεία έπειτα από την τοπική προβοκάτσια.

Σας θυμίζω ότι σε μια περιοχή διαχρονικά νεοδημοκρατούμενη και πασοκοκρατούμενη , και ειδικότερα σε ένα Δήμο με πέντε δεκαετίες ''γαλάζιων'' διοικήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ προ της προβοκάτσιας έφτασε σε αντίστοιχη δυναμική με τη ΝΔ. Δείτε τι ίσχυσε αμέσως μετά την προβοκάτσια και τι ισχύει σήμερα.

Τέλος, ακόμα και η τοπική δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με την δική μας υποστήριξη έλαβε χιλιάδες ψήφους και εξέλεξε τρεις αιρετούς, έπειτα της προβοκάτσιας... στις εκλογές του 2019 έχασαν τα 3/4 των ψήφων, ενώ το 2023 οδηγήθηκαν στην γελοιοποίηση συνεργαζόμενοι με την πασοκική παράταξη την οποία επεδίωκαν να ανατρέψουν το 2014 !

Η νεοελληνική φυλή αποτελεί ξεφτίλα και ντροπή 

Έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιούν το δικό μου σλόγκαν το οποίο λήστεψε η τοπική παράταξη του ''φαρμακοτρίφτη'' ! ''Γυρίστε σελίδα'' , όμως , ποιος σας εμπιστεύεται πλέον ;

Πέντε χρόνια διοικούσαν την Ε.Ρ.Τ και επί μια πενταετία μας παρακρατούσαν τους ληστεμένους εξοπλισμούς επί διακυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ( 1999 - 2005 ), ενώ στον αντίποδα είχαν στήσει κομματικό ραδιόφωνο με προνομιούχα έμμισθα στελέχη ! Πέντε χρόνια κυβερνούσαν και δεν δικαίωναν θεσμικά - νομικά ούτε τα στελέχη τους ! 

Τα μαγαζιά του σύριζα εξυπηρετούσαν ιδίους κ.α διαπλεκόμενους σκοπούς πλήν του κόμματος.  Κόμμα ίσον το σύνολο. Πότε είδατε από τα μαγαζιά του σύριζα με τους προνομιούχους έμμισθους την πληθώρα στελεχών και τις απόψεις - θέσεις τους ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αναφορικά με την νομοθεσία αδειοδότησης πέντε οικογενειών, αντί νόμου δικαίωσης και αδειοδοτήσεως του συνόλου, έσφαλαν καθολικά και αντί να πετύχουν μακροημέρευση παρείχαν την εικόνα ότι ο συριζα ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά και το κοινωνικό δίκαιο. Έχει ;

- Αν επιθυμείται το γιατί, τονίζω. Σύμφωνα με όσα ακολούθησε ο σύριζα με τους γνωστούς ομίλους του Ν.Αττικής έφερε στην διακυβέρνηση τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ , καθώς επίσης , οι εν λόγω όμιλοι επί διακυβέρνησης ΝΔ, και σύμφωνα με όσα νομοθέτησε ο σύριζα , αυξάνουν την αντισυνταγματικότητά τους με ''σειρά μέσων της αυτής και της άλλης μορφής'' συγκαλυμμένα πίσω από την αδειοδότηση για ένα μέσο. Όλα τα κόμματα έχετε καταργήσει το σύνταγμα. 

- Παρακάμπτω την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας, η οποία έγινε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κ.α. οι οποίοι διαπλεκόμενοι οδηγήθηκαν να μοιράζονται τα αργύρια της κοινωνικής προδοσίας. Αυτός ο πολιτικός και κοινωνικός πολιτισμός σας ταιριάζει.

- Υποβαθμίζοντας και υπονομεύοντας το sosial , ( κοινωνία - κοινωνικό όφελος ) , διαχρονικά θα αναζητείτε την εξουσία για δεύτερη φορά, όπως είχε ισχύσει από την δεκαετία του 80 έως και το 2014. To sosial σας παρείχε την εξουσία το 2014, το υπονομεύσατε και σας την αφαίρεσε. 

- O SYRIZA μετασχηματιζόμενος σε κόμμα sosial, με οπαδούς των σόσιαλ και πρόεδρο από τα σόσιαλ δεν σημαίνει τίποτα, διότι, ο υποφαινόμενος πρωτοστάτησε σε τούτη τη χώρα για τα σόσιαλ. Τι ισχύει στη χώρα των νεοελλήνων που κανείς δεν μπορεί να γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ; (Τα αποδεικτικά στοιχεία ποιοι πρωτοστάτησαν για σόσιαλ στην Ελλάδα τα κρατούν στην φερόμενη ''ανεξάρτητη δικαιοσύνη'' της χώρας μας.)




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι έμμισθοι του ΣΥΡΙΖΑ ''γυρίζουν'' σελίδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">