ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεκάδες προσαγωγές και η απόδειξη τι διαμορφώνει η ''γαλάζια'' δημοτική αρχή


Οι μαζικές προσαγωγές ανηλίκων , και ειδικότερα 25 ανήλικων που πραγματοποίησε η αστυνομία στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου, (6/4/2024) , καταδεικνύουν τι έχει διαμορφωθεί στην πόλη μας επί μια δεκαετία ''γαλάζιας'' διοικήσεως.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ακολουθώντας την πληροφορία, έφτασαν νωρίτερα στο σημείο συνάντησης και προχώρησαν στις προσαγωγές ανηλίκων ενώ ενημερώθηκαν και προσήλθαν οι γονείς για καταθέσεις.


Οι ανήλικοι φέρονται να ετοίμαζαν συμπλοκή μεταξύ τους. Οι ηλικίες των ανήλικων είναι 14-17.

Οι παρέες των νεαρών έκλεισαν το ραντεβού για τις 9 το βράδυ μέσω των social media αρχικά στο γήπεδο της Τερψιθέας και στη συνέχεια στην περιοχή της Ευρυάλης όπου πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση και προσήχθησαν στην Ασφάλεια 25 ανήλικοι ηλικίας 14-17 ετών.

Στην Ασφάλεια είχαν μεταβεί και αρκετοί γονείς από τους οποίους θα ληφθούν καταθέσεις και θα ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Το θέμα είναι ότι τα εν λόγω κρούσματα ισχύουν από την εποχή της νεοδημοκρατικής παρατάξεως - δημάρχου και του ιδιόρρυθμου καθεστώτος που ισχύει στην πόλη της Γλυφάδας.

Ειδικότερα: Οι διοικούντες και σειρά υποστηρικτών τους ρυθμίζουν παρασκηνιακά όλες τις ανομίες και ιδιορρυθμίες, ακόμα και μεταξύ των ανηλίκων, όπως τύπου φίλαθλοι της Τερψιθέας, και παράλληλα , οι διοικούντες βρίσκονται πίσω και από την παράνομη ρίψη εκρηκτικών την περίοδο του Πάσχα. 

Έχουμε αναρτήσει το αποδεικτικό υλικό στο οποίο όχημα της δημοτικής αστυνομίας προπορεύεται των ανήλικων και δίνει το σήμα για την ρίψη εκρηκτικών.

Νέα τάξη πραγμάτων - Παγκοσμιοποίηση - ξένα πρότυπα

Ουδέποτε επί δεκαετίες έτερων δημοτικών αρχών ίσχυσαν αντίστοιχα φαινόμενα στην Γλυφάδα. Υφίσταται μια δημοτική αρχή η οποία κατέλυσε την εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό μέσο όλων των δημοτών και άπαντες γαλουχούνται πλέον από τα ξένα μίντια - μέσα. 

Οι ανήλικοι ότι βλέπουν , όπως το βλέπουν το αναπαράγουν. Οι νεοδημοκράτες διοικούντες διάλυσαν την συνοχή της τοπικής κοινωνίας και εδραίωσαν το ''γαλάζιο'' τους μονοπώλιο το οποίο στερείτε ιδεωδών - αξιών. Με περισσότερο μπετόν διαμορφώνεις τοπική συνοχή και πολιτισμό ; Μια δεκαετία η έμφαση είναι στην ύλη και τις πιστώσεις για ύλη.

ΥΓ: Σταδιακά επαληθεύεται ότι διαμορφώνουν Γλυφαδιστάν ; Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι όσα εξελίσσονται σήμερα τα είχαμε μεταδόσει την δεκαετία του 90 ως την μετεξέλιξη του καπιταλισμού και των ξενόφερτων επηρρεασμών που θα ισχύουν μελλοντικά στη πόλη μας, δεδομένων των συγκεκριμένων αστικών πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών τους στους Ο.Τ.Α.

ΥΓ.1: Τα αναρίθμητα περιστατικά μικροπαραβατικότητας, μπούλιγκ, κ.α.  ανηλίκων τα παρακάμπτουμε. Μετά τα 25 άτομα η συνέχεια ποια θα είναι ; Πενήντα - εκατό , χιλιάδες ανήλικοι οι οποίοι θα προγραμματίζουν από τα σόσιαλ μίντια συμπλοκές μεταξύ τους ? Γι΄αυτά τα σόσιαλ είχαμε πρωτοστατήσει εμείς ; 

* Πόσες φορές θυμάστε ότι προγραμματίσαμε και εμείς συμπλοκές ανάμεσα στα μέλη της τοπικής κοινωνίας κατά τον παρελθόντα χρόνο ; Και εμείς τα πρώτα σόσιαλ πριν τα διαδικτυακά λειτουργήσαμε. Οργανώσαμε έστω μια φορά συμπλοκές μεταξύ μας ; Εμείς κάναμε συναντήσεις - γνωριμίες σε πολιτισμένο και κόσμιο περιβάλλον. Είναι σαφές ποιοι είναι οι πολιτικοί σας και όσα εφάρμοσαν σε βάρος του τόπου και της κοινωνίας ; Άλλωστε έχουν μακρά προϊστορία από την εποχή ΟΝΝΕΔ και αντιεξουσιαστών με τα ρόπαλα !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεκάδες προσαγωγές και η απόδειξη τι διαμορφώνει η ''γαλάζια'' δημοτική αρχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">