ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παλιά σατίριζαν τους ρομά , όμως , έγιναν όλοι τους υποδεέστεροι !


Παλιά σατίριζαν τους ρομά , όμως , στην εποχή της παγκοσμιοποίησης έγιναν όλοι τους υποδεέστεροι !

Ειδικότερα: Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με χιλιάδες νεοέλληνες οι οποίοι έπειτα από την έλευση του wifi έγιναν οι ρομά του ίντερνετ !

Συγκεκριμένα , ενώ κατά τον παρελθόντα χρόνο ο γνωστός σε όλους μας ''γύφτος'' , τσιγγάνος και ρομά όπως τους αποκαλούν στην σημερινή εποχή πωλούσε πατάτες, τις οποίες μετέφερε με το Datsun, στη σημερινή εποχή έχει γεμίσει το youtube , το facebook και το instagram με τους μεταπωλητές vloggers.

Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στον ''γύφτο'' του παρελθόντος με το Datsun σε σχέση με τους μεταπωλητές vloggers 

Ακόμα και ο ρομά με το Datsun πωλούσε Ελληνικές πατάτες , προϊόν Ελληνικής παραγωγής , ενώ στον αντίποδα , το σύνολο από  μεταπωλητές vloggers υπηρετούν ξένα συμφέροντα με πωλήσεις υπέρ τρίτων λαών και χωρών. Φεύγει το χρήμα από τη δική μας χώρα και πληθαίνουν οι νεόπλουτοι τρίτων χωρών παράλληλα με την ανάπτυξη που γίνετε σε τρίτες χώρες αντί της δικής μας.

Ευελπιστώ να είμαι σαφής, άρα την επόμενη φορά που κάποιος/α κάνει το λάθος να κοροϊδέψει τον ρομά καλύτερα να μουτζώνει το άτομό του.

Γ.Κ

ΥΓ: Μια καρφίτσα Ελληνική έχετε δει από το σύνολο μεταπωλητών vloggers ; Χρήση σε καναλάκι διαδικτύου απέκτησαν δωρεάν από τις ξένες πολυεθνικές, το σύνολο απο ξένα προϊόντα που προωθούν , τους τα χαρίζουν , ενώ οι υπόλοιποι/ες είναι αναγκασμένοι/ες να τα αγοράσουν, και ενώ ισχύουν τα προαναφερόμενα οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ αποτελεί για δαύτους το λιβάνι που αποφεύγει ο διάολος ! Για ποιούς λειτουργούν, τόσο οι vloggers όσο και οι ακόλουθοι τους ; Και έπειτα στα σχόλια, δεξιά αριστερά, σου κάνουν και τον πατριώτη , τον Έλληνα που ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου και της κοινωνίας καθώς και για το μέλλον με ανάπτυξη και ευημερία !!! 

* Αν δεν προκύψει, παράλληλα των ξένων και Ελληνική παραγωγή επί παντός επιστητού, σε εύλογο χρόνο θα είμαστε η τελευταία χώρα της Ε.Ε. πιο πίσω και από την Βουλγαρία. Τι θα έκαναν όλοι/ες αυτοί οι μεταπωλητές vloggers αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο ; Μπορούν να παράξουν έστω και μια ελληνική καρφίτσα ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παλιά σατίριζαν τους ρομά , όμως , έγιναν όλοι τους υποδεέστεροι ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">