ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλή ''ανάσταση'' ( Σήμερα σας δείχνω τον σταυρό μου )


Από το 1977 με σταυρώνουν καθημερινά. ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977-2005 Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις. 

Η ''προστασία'' που επικαλείται ο Μητσοτάκης είναι:Στιγνή δολοφονία κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος πρωτοστάτησε για Ελληνικά ιδεώδη και κατέθεσε σύννομα πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως , προς χάριν διαπλεκόμενων συμφερόντων.


Σημείωση: Σήμερα παρακάμπτω τους αγύρτες του ιδίου κόμματος στον Δήμο Γλυφάδας ενός κόμματος το οποίο από την δεκαετία του 70 υπηρετούσε ολιγαρχικά και διαπλεκόμενα συμφέροντα κατά της ζωής των Ελλήνων πολιτών.  Δεν δείχνω τίποτα από αυτούς, δεν αναφέρω τα ονόματά τους, όμως, είναι σαφές ότι είναι οι σύγχρονοι Πιλάτοι καθώς και οι Ιούδες.

Δεν υπάρχουν πλέον τα κατάλληλα λόγια να περιγράψουν ασυνείδητα άτομα τα οποία κατέλυσαν ακόμα και την εντολή χιλιάδων δημοτών.

Είναι ηλίου φαεινότερον, για όσους/ες έχουν υποτυπωδώς αντίληψη και γνωρίζουν το ιστορικό, ότι , οι εν λόγω είναι κακούργοι και επ΄ουδενί εκπρόσωποι δήμου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977-2005 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις.

Σημείωση: Δεν είναι το αδιάψευστο ότι δεν τηρήθηκε η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων - δημοτών, ενώ έγιναν εκατοντάδες ρουσφέτια αργόμισθων και ημετέρων, έστησαν και μια σειρά δολοπλοκίες με γνώμονα την εξόντωσή μου. Ακόμα και αυτό το μήνα έχω δικαστική εκκρεμότητα από τον βαλτό της νεοδημοκρατικής παρατάξεως, ο οποίος είναι πλέον νεκρός, απεδείχθη ότι κακοποιούσε συστηματικά, (ακόμα και την ίδια του την οικογένεια), όπως απεδείχθη και ο πρότερος βίος του, ενώ δικαστική λειτουργός με σειρά από ψεύδη τον συνέδραμε συνηγορώντας υπέρ του !

Μετά την δολοφονία Καραχάλιου κατέστη απόλυτα σαφές τι ισχύει σε τοπικό επίπεδο

Τι είδους εκπρόσωποι δήμου και άτομα καταλύουν αρχικά την τοπική δημοκρατία, δεδομένου ότι κατέλυσαν εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων - δημοτών, στη συνέχεια μεθοδεύουν πλεκτάνες και δολοπλοκίες δια μέσω χρηματισμένων τους με στόχο να φανεί ότι άλλου υπάρχει παθογένεια και όχι στους ιδίους, ( ενώ οι ίδιοι μεθόδευαν όλες τις πλεκτάνες), και τέλος διαμορφώνουν και επιπρόσθετες ενέργειες ώστε να επισπεύσουν την εξόντωση μου ; 'Ηδη έχουν εξοντώσει σειρά άλλων.

"ο ακριβής ιατρός σωμάτων είναι άρχων, αλλ΄ ου χρηματιστής".

Η μεταφορά του όρου ''αγύρτες'' γίνετε για άτομα τα οποία παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι - αντιπρόσωποι , ενώ αυταπόδεικτα είναι κάπηλοι , ψεύτες , και άτομα τα οποία παραποιούν, τόσο την νομιμότητα , όσο και την ιστορία , καθώς και την αλήθεια - δίκαιο.

 Όσοι παριστάνουν τους ορθόδοξους και χριστιανούς ασφαλώς εμπαίζουν αρχικά το άτομό τους αναφέροντας ότι υπήρξε ανάσταση και ψηφίζοντας τα εν λόγω άτομα, όταν, είναι οι ίδιοι οι οποίοι διαπιστώνουν τα πεπραγμένα των αγυρτών, άρα, ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο από δαύτους να προκύψει ''ανάσταση''. Ούτε αξιακή, ούτε ιδεωδών,και πολύ περισσότερο του δικαίου το οποίο αποτελεί την κορωνίδα του πολιτισμού για το μέλλον της κοινωνίας. Απλά είναι οι σύγχρονοι πιλάτοι.

Σύγχρονοι Πιλάτοι

Οι σύγχρονοι Πιλάτοι ζούν μέσα στον χαρακτήρα όλων εκείνων πού υπεράνω όλων θέτουν το συμφέρον τους το ωμό. Ζεί καί σήμερα ό Πιλάτος, κάτω άπ’ τα πρόσωπα όσων δουλεύουν στη σκοπιμότητα, όσων υπηρετούν στην ιδιοτέλεια, όσων γίνονται φίλοι της ανομίας, εχθροί της τιμής.

Πιλάτοι σύγχρονοι εΐναι όσοι, κάτω άπ’ το βάρος της καθημερινής βιοπάλης, ένοιωσαν ν’ άμβλύνωνται μέσα τους οι αξίες της ζωής καί, βλέποντας την πολυποίκιλη κακία να κυβερνά τον κόσμο, συντάχθηκαν με τίς δυνάμεις του κάκου, κι έπρόδωσαν τον μεγάλο τους σκοπό. Εΐναι αυτοί οι ίδιοι δειλοί, κι είναι έτοιμοι καί στους άλλους να κηρύξουν ως σύνθημα της εποχής το «κοίτα τή δουλειά σου, μη σε νοιάζει για τους άλλους».

Πιλάτοι σύγχρονοι εΐναι όσοι, από λόγους συμφέροντος κι ωφελείας προσωπικής, ανέχονται να ονομάζουν το σκότος φως καί το φως σκότος. Να παραχαράσσουν την αλήθεια, να διαστρεβλώνουν το δίκαιο, να ανατρέπουν την ηθική.

Πιλάτοι σύγχρονοι είναι ακόμη όσοι προτιμούν να σιωπούν όταν βλέπουν την αδικία πού προσγίνεται στον άλλο, αρκεί οι ίδιοι να μη θίγωνται, προκειμένου να μη κακοκαρδίσουν τους ισχυρούς της ημέρας.

Πιλάτοι σύγχρονοι είναι καί όσοι επαναπαύονται στην ευτυχία καί το χουζοΰρι τους, ενώ δίπλα τους στενάζει ό κόσμος, διαμαρτύρεται ό φτωχός, βασανίζεται ό αδικούμενος.

Πιλάτοι σύγχρονοι εΐναι όσοι, ενώ αναγνωρίζουν το δίκαιο του άλλου, δεν το υπερασπίζονται, δεν το ομολογούν, δεν βάζουν το στήθος τους μπροστά στον κίνδυνο, δεν μάχονται για τα ιδανικά. Εΐναι όσοι αποφεύγουν να ελέγξουν τον δυνατό, αν καί εσωτερικώς τον κατακρίνουν, ή τον άρχοντα πού παραβαίνει γραπτούς κι άγραφους νόμους.

Πιλάτοι σύγχρονοι εΐναι όσοι μπρος στην θέση πού κατέχουν θυσιάζουν τα πάντα, προτιμούν ν’ αρνηθούν τίς αρχές τους, να τίς καταπατήσουν, να συνθηκολογήσουν με τη συνείδησή τους, να κάνουν αβαρίες, παρά να διακινδυνεύσουν την καριέρα τους, την τακτοποίησή τους, το «βόλεμα» τους.

Πιλάτοι σύγχρονοι είναι όσοι δεν χαλούν κανενός χατήρι. Με όλους τα έχουνε αυτοί καλά, ενώ κατά βάθος κανέναν δεν συμπαθούν εκτός του εαυτού τους. Είναι όσοι μοιράζουν αφειδώς χαμόγελα με υστεροβουλία. Όσοι μπροστά στον ανώτερο τους σύρονται σαν γλοιώδεις σαλίγγαροι, ενώ μπροστά στους κατωτέρους στέκονται αγέρωχοι, δήθεν άτεγκτοι, αυστηροί.

Πιλάτοι σύγχρονοι είναι όσοι κάνουν «στραβά μάτια» στις ηθικές ή άλλες ατασθαλίες των μεγάλων. Όσοι είναι φίλοι των ισχυρών, όσοι άγονται καί φέρονται άπ’ τους πολλούς. Εΐναι όσοι μένουν επιφυλακτικοί εμπρός στίς αξίες, πού ενώ κατά βάθος αναγνωρίζουν, εν τούτοις δέν τίς προωθούν καί δεν τίς ανταμείβουν.

Είναι όσοι σηκώνουν αδιάφορα τους ώμους καί στρέφουν άλλου το πρόσωπο, μπροστά στο δίκαιο πού βοά, και στην αλήθεια πού κράζει.

Όλοι αυτοί εΐναι οι σύγχρονοι Πιλάτοι.

Τι έχει και τι δεν έχει πει ο Χριστός, ώστε να πάψουν οι σύγχρονοι θεομπαίχτες να σπεκουλάρουν με τα δικά του λόγια και πράξεις.

Επειδή υπάρχουν πολλοί (σύγχρονοι) έμποροι, που εμπορεύονται τη θρησκεία. Επειδή υπάρχουν πολλοί (σύγχρονοι) Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές. Επειδή, μέρες που είναι, πολλοί τέτοιοι θα κατακλύσουν τις εκκλησίες και θα κάνουν μακριούς σταυρούς. Επειδή πολλοί (σύγχρονοι) «αντιπρόσωποί» του μιλούν εξ ονόματός του και διαστρεβλώνουν αυτά που εκείνος (φέρεται να) έχει πει…

Ας δούμε τι έχει και τι δεν έχει πει ο Χριστός. Ώστε να πάψουν οι σύγχρονοι θεομπαίχτες να σπεκουλάρουν με τα δικά του λόγια και πράξεις.

Πρώτον, ο Χριστός είπε «όχι» στην εμπορευματοποίηση της λατρείας. Κατάγγειλε τους εμπόρους και τους αργυραμοιβούς, που είχαν καταντήσει το ναό «οίκον εμπορίου». Και τους πέταξε έξω. Και πήρε το περίφημο φραγγέλιο. Αυτό είναι ένα διαχρονικό μήνυμα. Προς τους σύγχρονους εμπόρους. Και δεν είναι μόνον αυτοί που  ανερυθρίαστα πουλάνε «επιστολές του Ιησού». Αυτοί είναι οι πιο ξετσίπωτοι. Είναι και οι άλλοι, που συγκεκαλυμμένα πουλάνε πίστη και λατρεία για να αποκομίσουν πολιτικά και άλλα οφέλη. Είναι και αυτοί, οι «αντιπρόσωποι» του Χριστού επί της γης, που συμμετέχουν σ’ αυτό το παιχνίδι ακόμα κι αν είναι εμφανέστατα προεκλογικό. Αλήθεια, τι δουλειά έχει ο αρχιεπίσκοπος σε τέτοιες φιέστες; Τι δουλειά έχει να τραπεζώνει υπουργούς σε προεκλογική περίοδο;

Δεύτερον, ο Χριστός είπε «όχι» στην υποκρισία. Με την εμβληματική φράση «ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί». Ο Χριστός δεν είπε να συνδέουμε την πίστη με τις όποιες προσωπικές επιλογές των ανθρώπων. Ο Χριστός δεν ανέθεσε σε κάποιους  «αντιπροσώπους» του να αφορίζουν νόμους της Πολιτείας κοπτόμενοι για την οικογένεια και τα παιδιά,  ενώ οι ίδιοι έχουν επιλέξει τη μοναχική ζωή. Αυτό είναι υποκρισία. Ο Χριστός δεν είπε στους άρχοντες-δεξιούς τε και αριστερούς- να ψηφοθηρούν με αισχρά συνθήματα. Το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», είτε το εκφωνεί ο Βελόπουλος και ο Νατσιός είτε Αυτιάς και ο Κασσελάκης, ο Χριστός θα το αποκήρυσσε αμέσως. Διότι τέτοιους καταγγέλλει όταν λέει «ουαί υμίν υποκριταί».

Τρίτον, ο Χριστός  είπε: « …επείνασα και δεν μου δώσατε να φάω, εδίψασα και δεν με εποτίσατε, ξένος ήμουνα και δεν με επήρατε στο σπίτι σας, γυμνός ήμουνα και δεν με ντύσατε, ασθενής ήμουνα και φυλακισμένος και δεν με επισκεφθήκατε».

Ο Χριστός δεν θα έδινε ποτέ εντολή να «απωθούνται» (ή και να βυθίζονται) μεσοπέλαγα οι βάρκες με τους ξένους. Και θα καταχέριαζε τους άρχοντες, που δίνουν αυτές τις εντολές και την επομένη πάνε στις εκκλησίες παριστάνοντας τους καλούς χριστιανούς. Aυτούς ο Χριστός θα τους αποκαλούσε εμπόρους της πίστης  και  υποκριτές. Θα έπιανε το σύγχρονο φραγγέλιο. Και θα τους ανακοίνωνε την ποινή που θα τους επέβαλε: «Και απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον» (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον).

Το αντίστοιχο ασφαλώς θα έκανε και για όσες αναίτιες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις έπειτα από αιτήσεις αδειοδοτήσεως μεθόδευσαν οι κυβερνώντες και οι διορισμένοι τους για το προσωπικό τους, καθώς επίσης, το ολιγαρχικό συμφέρον των ημετέρων τους, και παράλληλα για όσους κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων. Μια εντολή η οποία αφορούσε δίκαια αιτήματα και ανθρώπινες ζωές, σε αντιδιαστολή του ανήθικου και άνομου ''γαλάζιου'' πελατειακού συστήματος και των αδιαφανών - παράνομων συμβάσεων.

Όμως, αυτοί οι σύγχρονοι έμποροι, υποκριτές και  θεομπαίχτες δεν φοβούνται καμιά τέτοια κόλαση. Νοιάζονται μόνο για την επίγεια εξουσία τους…

Είμαστε ''πολύ προηγμένη χώρα και λαός'', ο Εφιάλτης ήταν ένας και σήμερα χιλιάδες, ο Ιούδας, επίσης, ήταν ένας και σήμερα είναι εκατομμύρια !  Αναφορικά με τους Πόντιους Πιλάτους προαναφέρονται. Τι ''φάρες'' είναι αυτές ; Ακόμα και τα σκουλήκια μέσα στο χώμα  κάνουν κάτι θετικό, δεν διαμορφώνουν κατάλυση, υπονομεύσεις, απάτες, εγκλήματα, διαπλοκή, διαφθορά ,εξαπάτηση, δυο μέτρα και σταθμά, κ.α.

ΥΓ: Τουλάχιστον ούτε μάτια δεν έχουν ώστε να δουν τι ακολουθούν όλοι οι λαοί του πλανήτη πλήν των ιδίων ;Στο διευρυμένο φρενοκομείο πρωτοστάτησα για ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις και για σόσιαλ , ενώ σε δαύτους/ες χρειαζόταν αποκλειστικά αυτό που τους κάνουν διαχρονικά το σύνολο των απατεώνων της πολιτικής. Εξαπάτηση κατάλυση παράγκες και δούλεμα. Δεν κάνουν για τίποτα άλλο αυτές οι φάρες της κλεφτουριάς.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλή ''ανάσταση'' ( Σήμερα σας δείχνω τον σταυρό μου ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">