ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Απίστευτες καταστάσεις


Απίστευτες καταστάσεις ισχύουν, πραγματικά. Καθημερινά αδυνατώ να πιστέψω ότι, πρωτοστάτησα για σόσιαλ σε μια χώρα σούργελο.

Είναι απίστευτο ποιά είναι η λειτουργία του παρόντος της σημερινής κοινωνίας , τόσο στην πόλη της Γλυφάδας, όσο και ευρύτερα του Ν.Αττικής. 

Αν αναλογιστεί κάποιος, πρώτον, ότι πρωτοστατήσαμε για ιδιωτικές ραδιοτηλεόράσεις και σόσιαλ, δεύτερον, σε ανύποπτο χρόνο είμαστε οι πρώτοι που κατασκευάζαμε μηχανήματα και αποστέλλαμε σε ολόκληρη την επικράτεια ώστε να υπάρξουν ιδιωτικά - κοινωνικά μέσα, και τρίτον, δεδομένου ότι την δεκαετία του 90 πρότεινα τα διαδικτυακά σόσιαλ τα οποία δεν υπήρχαν, τι φάρες είναι οι νεο...........;

Είναι γνωστό ότι στην πόλη της Γλυφάδας την δεκαετία του 90 λειτουργούσε ο τοπικός Ρ/Σ Γλυφάδα FM, και παράλληλα ακόμα πιο γνωστό ότι στην Γλυφάδα διέμενε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Αυτό που κυρίως γνωρίζει ολόκληρη η επικράτεια είναι, ότι , η κυβέρνηση Μητσοτάκη   διαμόρφωσε την εξομάλυνση των σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ , υπογράφοντας το 1990 την τελική συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και δημιούργησε ένα κύμα αμερικανικών επισκέψεων στην χώρα μας.

Δεδομένης της φιλικής σχέσεως του Κ. Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον επισκέπτοντο και τους φιλοξενούσε, τόσο στην Γλυφάδα , όσο και στην οικία του στην Κρήτη, όμως, η ιδιαιτερότητα της υπόθεσης είναι ''οι τύποι με τα βαλιτσάκια'', καθώς επίσης, τα ''μπουμπούκια'' της δικής μας χώρας.

Μια σειρά δικών μου δημόσιων προτάσεων, σε ανύποπτο χρόνο , την δεκαετία του 90 αποτέλεσαν την γνωστή σε όλους μετεξέλιξη συνολικά του πλανήτη. 

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι, ότι, όπως μεταδόθηκαν δημόσια, στην ίδια ακριβός σειρά , τα παρουσίαζαν και τα υλοποιούσαν στην άλλη άκρη του ατλαντικού και στην συνέχεια τα παρείχαν ως εξαγώγιμο προϊόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης.

Το ''απίστευτες καταστάσεις'' έγκειται στο γεγονός όσων είχαν την αφετηρία τους σε δικές μου προτάσεις και ιδέες, ενώ σήμερα  τα ακολουθούν στη δική μας χώρα ως μιμητές - αντίγραφα όσων είδαν από τους αμερικανούς !

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλη την πολιτική ''αφρόκρεμα'' της χώρας μας, και ειδικότερα του Ο.Τ.Α Γλυφάδας, καθώς επίσης, στον ποδηλάτη του παρόντος έτερο Μητσοτάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον ξένο παράγοντα.

A Monkey with a pc & laptop is Still a Monkey


Τουλάχιστον στον παρελθόντα χρόνο υπήρχαν μια σειρά νεοελληνικές προτάσεις , ενώ σήμερα υφίστανται μια σειρά αντίγραφα των αντιγράφων !

ΥΓ: Πάλι καλά που υπάρχει έστω ένα (1) το οποίο δεν κατάφερε να αντιγράψει κανείς.

* Αναφορικά με τα καλώδια οπτικών ινών τα οποία συνολικά καταλήγουν στις Η.Π.Α , διότι από τις Η.Π.Α ξεκινούν , η επισήμανση του ΝΑΤΟ είναι ελάχιστα ''ξινισμένη'', ( παλιά ξινά σταφύλια), διότι, όσα αναφέρουν αυτοί σήμερα τα είχα μεταδόσει από την δεκαετία του 90 , και ασφαλώς πολύ περισσότερα, όπως ενδεικτικά και για τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους χαμηλής τροχιάς. 

Είναι σαφές ότι έπειτα από τις κυβερνοεπιθέσεις, η ουσιαστική επίθεση , με ασφαλώς μεγαλύτερη ζημιά, θα είναι στα τηλεπικοινωνιακά καλώδια καθώς και τα ενεργειακά. Όσοι άπλωναν καλώδια και αγωγούς , ένθεν και ένθεν , έχοντας ώς γνώμονα γεωπολιτικά κ.α. παίγνια θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις και φθορές με παγκόσμιες επιπτώσεις. 

Αναλογιστείτε τα κόστη ώστε στρατεύματα να φυλάσσουν κάθε σημείο που υπάρχουν αγωγοί και καλώδια οπτικής ίνας ! Στο τέλος συνολικά ο πληθυσμός της γης θα εργάζεται ώστε να πληρώνει στρατούς, και δεδομένης της τεχνολογίας, οι στρατοί θα αποτελούνται και από ρομπότ. Πόσο τα εμπιστεύεσαι ; Λίγο δύσκολο να προκύψει φύλαξη , ακόμα και τον συνολικό πληθυσμό του πλανήτη στην φύλαξη, διότι είναι εκατομμύρια μίλια υπερατλαντικών αγωγών και καλωδίων. Αρκεί ένα υποβρύχιο με ένα ρομποτικό βραχίονα - κόφτη ώστε να τους επιφέρει τεράστια ζημία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Απίστευτες καταστάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">