ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Προκαλεί με το ''τα καλύτερα είναι μπροστά''


Οι ''γαλάζιοι'' δήμαρχοι έ
χουν κάνει κοινό σλόγκαν το  ''τα καλύτερα είναι μπροστά'' , όμως ,  ο επαγγελματίας του κομματικού σωλήνα της Γλυφάδας έχει καταντήσει αηδία λέγοντας κάθε φορά το ίδιο. 

Ειδικότερα, έχοντας ρημάξει ως πολιτικοί και κόμματα την κοινωνία για λογαριασμό ολιγαρχών , εργολάβων και κομματικών φίλων.

Προκαλούν ένθεν και ένθεν

Ακόμα και το πρόσφατο ''ανάπλασης'' του  Club Cataralla καταμαρτυρά την πολιτική ένδοια των Καραμανλικών και των ομοϊδεατών τους φερόμενων αριστερών. 

Πολύ ''κομμουνιστές'' έγιναν !  Μου προκαλεί εντύπωση πως ένας νεοδημοκράτης δήμαρχος επικαλείται την ανοικτή παραλία, ενώ στον αντίποδα ως κόμματα διακυβέρνησης , και ως δημοτική αρχή ''τα έχουν ξεπουλήσει όλα'' στους ιδιώτες ! 

Πολύ οι αριστεροί στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας αναφέροντας ότι ''ένα αναψυκτήριο που έγινε νυχτερινό κέντρο, ένα σημείο αυθαιρεσίας και ανομίας, μία εστία ηχορύπανσης για την ευρύτερη περιοχή πλέον το κατεδαφίσαμε. Στο νέο παραλιακό μας μέτωπο, στη νέα Γλυφάδα, η παραλία μας είναι πλέον ανοιχτή για όλους''.

Βλέποντας τι παρουσιάζουν ως κολάζ στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας κάλλιστα μπορεί κάθε ένας να κρίνει τους λόγους που παρουσιάζουν τα έργα των προκατόχων τους αντί για τα έργα βιτρίνας και το φαγοπότι διαρκείας εκατομμυρίων της δικής τους δεκαετίας χωρίς νομιμότητα και εκπροσώπηση του δήμου. Ακόμα και το παράνομο κοιμητήριο, ( τόνοι μπετόν προσφορά του εφοπλιστικού λόμπι για ανταποδοτικούς λόγους εντός της ζώνης natura ), αποτελεί προεργασία προηγούμενων διοικήσεων.  Τα ελάχιστα πεπραγμένα τους αποτελούν τις δημόσιες προτάσεις μου από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Τόσο κόπο κατέβαλαν ''οι μη ρεμπεσκέδες'', οι οποίοι με την σιρμαγιά έτερου έγιναν ''νοικοκυραίοι'' και απέδειξαν περίτρανα από το 2014 της προβοκάτσιας , καταλύοντας την εντολή χιλιάδων δημοτών πόσο παλιάνθρωποι και αγνώμονες είναι. ( Οι φερόμενοι ''νοικοκυραίοι'' από το 2014 αυξάνουν τα προσωπικά τους περιουσιακά στοιχεία, κάθε χρόνο παρουσιάζουν ένα - δυο έργα βιτρίνας, ενώ έχουν πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε ενοίκια ακινήτων αντί να πράξουν όσα και η διοίκηση Σπονδυλίδη με κατασκευή δημοτικού κτηρίου. )   

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις

Κατά την ίδια λογική κατέστρεψαν οτιδήποτε σε τοπικό επίπεδο προς χάριν των προσωπικών & πολιτικών - οικονομικών συμφερόντων και εδραίωσαν τη δική τους διαπλοκή, ανομία και κατάλυση.

Προσωπική άποψη: Χίλιες φορές καλύτερα ζήσαμε ως τοπική κοινωνία και δημότες, όπως και σειρά άλλων δημοτών, με όλα τα αυθαίρετα της παραλιακής και με τους τοπικούς σταθμούς. Είχαμε τουλάχιστον πολιτισμό , ενώ σήμερα δεν έχετε τον αντίστοιχο.

Για εμάς το παρελθόν της Γλυφάδας ήταν τα ''καλύτερα'' σε όλους τους τομείς. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι νεωτερισμοί της ''νέας γλυφάδας'' και της ''νέας τάξης''. Ενδεχομένως σήμερα απουσιάζουν μια σειρά από ''σημεία ανομίας'', ενώ η εγκληματικότητα, η αδιαφορία, ο ωχαδερφισμός και ο παρτακισμός είναι στο κόκκινο. 


Γ.Κ

ΥΓ: Πιστεύει κάποιος ότι για όσα επένδυσαν μια σειρά άτομα για τα ''σημεία ανομίας'' έκαναν και απόσβεση ; Πόσα έβγαλε ενδεικτικά ο υποφαινόμενος τον οποίο λήστευαν από την δεκαετία του 70 ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ?

ΥΓ 1: Βλέπετε τι σημαίνει δυο μέτρα και σταθμά, διότι, αποκαλούν ''σημεία ανομίας'' οτιδήποτε αφορά έτερους, όμως, για τις δικές τους παραλείψεις, κατάλυση και ανομία δεν έχουν πει έστω μια φορά το αντίστοιχο. Τα ''σημεία ανομίας'' με καλή πρόθεση δεν μπορούσαν να γίνουν σύννομα ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Προκαλεί με το ''τα καλύτερα είναι μπροστά'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">