ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αδελφός Γ. Καλλιάνου: «Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα» ( video)


Αδελφός Γ. Καλλιάνου: «Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Σπάνια μπορεί να ακούσεις την απτή πραγματικότητα αυτής της χώρας δημόσια από έναν νεοέλληνα. 

Δείτε το βίντεο:


Όσοι/ες είδατε το βίντεο, αντί να χασκογελάτε με την δεδομένη νοοτροπία που διέπει τους νεοέλληνες/νεοελληνίδες, φροντίστε είτε να διευρύνεται ακόμα περισσότερο την διάλυση, είτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. 

Oφείλω να ομολογήσω ότι την προστασία που επικαλείται ο Μητσοτάκης την έχω ζήσει επανειλημμένα , επίσης, διαπίστωσα τις ενέργειές του πρωθυπουργού όταν επικοινώνησα μαζί του ! Είτε υπάρχει είτε όχι είναι το ίδιο και το αυτό. Το αντίστοιχο ισχύει με υπουργεία και Ο.Τ.Α.

Στο αντίστοιχο ανάλογο περιστατικό που θα πέσει στην αντίληψή μου θα στείλω τον μπάτμαν να σας μπατσίσει, ( ! ) διότι, δεν μπορείτε επί ημερών διακυβέρνησής σας να μεγιστοποιείται τις ποινές επι παντός επιστητού κατά της κοινωνίας και να μην υπάρχουν ποινές για όσα προαναφέρονται.

Αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αν έχεις πιει μια μπύρα και οδηγείς προσεχώς θα υποστείς ποινή φυλάκισης τριών έως πέντε ετών. Όσοι/ες κάνετε τσιγαριλίκια και οδηγείτε θα υποστείτε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών. Καθημερινά γίνομαι μάρτυρας ατόμων που οδηγούν υπό την επήρεια ουσιών και παράλληλα μιλούν και στο κινητό !

Aναφορικά με το κράτος και τις υποχρεώσεις του , όσα αναφέρει ο πρωθυπουργός σας δεν ισχύουν πλέον πουθενά ! 

Γίνονται προσπάθειες, όμως , η μακρόχρονη κατάλυση κάθε αξίας, καθώς και η καθημερινή αποσύνθεση διαμορφώνουν ένα κράτος κατά της ανθρώπινης ζωής και του κράτους πρόνοιας.

Δέκα χρόνια καταλυμένης εντολής χιλιάδων δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας ( Σας θυμίζει κάποιον η λέξη κατάλυση ? )

Αντί ο υπουργός να αναφέρει κάφρους όσους υγειονομικούς διαδηλώνουν για καλύτερο επίπεδο υγείας να φροντίσει να υφίσταται, καθώς επίσης, οι αρμόδιοι υπουργοί να απαντούν στις σύννομες αιτήσεις της κοινωνίας.
Ο υπουργός οφείλει να γνωρίζει ότι οι 68.000 χιλιάδες ψήφοι που έλαβε ώστε να διατελεί υπουργός δεν είναι κάτι σημαντικό σε σχέση με τα 15.000.000 εκατομμύρια προβολές ακόμα και της τοπικής ιστοσελίδας μας, ενώ οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες του Ο.Τ.Α Γλυφάδας έχουν καταλύσει επί μια δεκαετία την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων δημοτών.

Να το πάμε συνολικά ανταγωνιστικά , και αντί να προκύπτει αντιπροσώπευση - εκπροσώπηση του συνόλου να κατέβουμε συνολικά υποψήφιοι ;

Οι υγειονομικοί και οι γιατροί είναι μια χούφτα , ! , επιπροσθέτως κάφροι και ανθρωπάκια , ενώ στη χώρα μας έχουμε δημοκρατία , όμως , στην εν λόγω δημοκρατία κάνουν ότι θέλουν οι κρατούντες κατά της κοινωνίας !

Αποσύνθεση και κατάλυση παντού, διότι, τουλάχιστον ο υποφαινόμενος ουδέποτε ακολούθησε τα ''καφριλίκια'' κατά τον Υπουργό , όμως , αποδεικνύεται περίτρανα επί μια δεκαετία ποιοι είναι οι κάφροι. 

Κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών, διόρισαν και έκαναν συμβάσεις κατά το δοκούν σε όσους επιθυμούσαν, ακόμα και σε αργόμισθους, ενώ δεν απαντούν σε σειρά σύννομων αιτήσεων και έχουμε δημοκρατία ! Όσο ζουν και πλουτίζουν οι πολιτικοί και οι ημετέροι τους, κατά σημαντικού τμήματος της κοινωνίας και της νομιμότητας διαμορφώνεται αποκλειστικά ''δημοκρατία'' !

ΥΓ: Αναφορικά με τους υγειονομικούς ισχύουν σε ορισμένες περιπτώσεις σημεία και τέρατα. Πουθένα δεν υπάρχει σε τούτη τη χώρα η αντιστοιχία με πληθώρα χωρών του πλανήτη , διότι, άπαντες γνωρίζουν το γνωστό σύστημα της δικής μας, όμως, αυτό το διαμόρφωσαν όλες οι κυβερνήσεις.

- Προς το παρόν με την ''δημοκρατία'' που επικαλείται ο υπουργός πλουτίζει το 5% της τοπικής μας κοινωνίας, ενώ οι 80.000 χιλιάδες παρέχουν επί μια δεκαετία απολαμβάνουν οι πέντε χιλιάδες !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αδελφός Γ. Καλλιάνου: «Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα» ( video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">