ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Τροχαίο επί της Ιασωνίδου. Της πήρε την πόρτα παραμάζωμα (video)


Τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 21/05/2024 επί της Ιασωνίδου στην πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό.

Ένα Ι.Χ. σταμάτησε στην στάση, ενώ απαγορεύεται η στάθμευση, και η οδηγός του άνοιξε την πόρτα, τότε ένα άλλο Ι.Χ. που ερχόταν από την ίδια κατεύθυνση στην άνοδο έπεσε πάνω στην πόρτα του σταθμευμένου οχήματος με ορμή.  Από την σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε το βίντεο:

Επισήμανση:Ήταν που ήταν μαύρο χάλι η τοπική πραγματικότητα με τα διπλοπαρκαρίσματα επί της Ιασωνίδου , κ.α., δεν αρκούσε που γίνονται έργα για το φυσικό αέριο και η μια λωρίδα είναι κατειλημμένη , παράλληλα δεν αρκεί η σαχαριανή σκόνη , η κλιματική αλλαγή, καθώς επίσης,  η πρόωρη ζέστη , ήρθε και η εποχή στην οποία άπαντες με ένα ''τενεκέ''. 

Ιασωνίδου:Από λεωφόρος κατήντησε σοκάκι !

Αν συνεχίζει να υφίσταται ο δήμαρχος και η διοίκηση στο Ελληνικό, εκτός του εργοταξίου Λάτση,  πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι με την λεωφόρο Ιασωνίδου, διότι, από λεωφόρος έχει καταντήσει σοκάκι. Με βασικό δεδομένο ότι είναι μέρα νύχτα κατειλημμένες οι δυο λωρίδες, ανόδου και καθόδου με παρκαρισμένα οχήματα επί της ουσίας έχει καταντήσει σοκάκι !

Δεσπόζει ο Κούλης ρεκλάμα στα πάνελ των στάσεων, ενώ η ανυπαρξία τροχαίας και παραβάσεων είναι πάγια και δεδομένη.

Η μοναδική περιοχή - Νότια προάστια - που δεν υπάρχει τροχαία για την δεδομένη παραβατικότητα χιλιάδων ιδιοκτητών οχημάτων. ( Κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα ! )

Πρόταση για επίλυση διότι δεν υπάρχουν επί της ουσίας αρμόδιοι:Χάραξη επί των παραπλεύρων οδών συγκεκριμένων σημείων για στάθμευση , ενημέρωση από την πλευρά του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, και τέλος πρόστιμα σε όσους παρκάρουν επί της Ιασωνίδου. Η Ιασωνίδου πρέπει να είναι χρήσης τεσσάρων λωρίδων και έχει καταντήσει μιας λωρίδας ! 

Ανακατασκευή ολόκληρης της Ιασωνίδου

Ο Δήμος οφείλει σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων να χαράξει μια σειρά πάρκινγκ στα πεζοδρόμιά τους, για στάθμευση των ιδίων και των πελατών τους, και σε καμία περίπτωση να μην παρκάρουν οχήματα επί της λεωφόρου.

Ουσιαστικά χρειάζεται ανακατασκευή ολόκληρης της Ιασωνίδου με χάραξη τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας, δυο ανόδου & δυο καθόδου, ξήλωμα της νησίδας και χάραξη πάρκινγκ επί των ιδιοκτησιών με ένα μέτρο καθαρό πεζοδρόμιο δεξιά - αριστερά για τους πεζούς. 

Σήμερα το πρόβλημα είναι πάγιο και δεδομένο, αύριο με διπλασιασμό των οχημάτων τι θα ισχύει ; Τραγελαφικές καταστάσεις ισχύουν πλέον, δεδομένου ότι προκύπτει μποτιλιάρισμα ακόμα και στις οδούς του Ελληνικού και της Τερψιθέας !

Τι είναι η λεωφόρος δωρεάν πάρκινγκ ;

Μπορεί να προκύψει μια συγκεκριμένη ώρα πρωϊ και απόγευμα για τις εξυπηρέτηση εφοδιασμού των τοπικών επιχειρήσεων και πέραν αυτού όσοι σταθμεύουν παράνομα επί της Ιασωνίδου πρόστιμα. Παρκάρουν οχήματα δεσμεύοντας τις δυο λωρίδες  άτομα τα οποία δεν είναι ούτε οι τοπικοί επιχειρηματίες ούτε πελάτες. 

Υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχει νόμος και νομιμότητα για τις λεωφόρους , η μήπως υπήρχε μόνο κατάχρηση εξουσίας για το κλείσιμο του τοπικού Ρ/Σ ώστε να συσταθεί διαχρονικό  μπάχαλο ;

ΥΓ: Τις παλιές καλές εποχές έλεγαν ''κάνει ρεκλάμα δεν πάνε καλά οι δουλειές του''. ( Η πλειονότητα απορρίπτει Κούλη, την αισχροκέρδεια, την άδικη φορολόγηση, την διάλυση του κράτους δικαίου και την κατάλυση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα. ) Το κοινό των κομμάτων σήμερα στη χώρα μας , οι ψηφοφόροι τους , είναι το 40% !



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Τροχαίο επί της Ιασωνίδου. Της πήρε την πόρτα παραμάζωμα (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">