ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο

Νομοθετικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και η τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στα θέματα που θα συζητήσει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, στη συνεδρίασή του υπό τον πρωθυπουργό.

Ειδικότερα στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου θα συζητηθούν:

το σχέδιο νόμου του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για την «καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αναδιάρθρωση των φορολογικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας υπουργείου Οικονομικών», καθώς επίσης και τρία νομοσχέδια του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χ. Καστανίδη.

σχέδιο νόμου της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη, για το «Γ’ Ενεργειακό πακέτο», ενώ ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Ν. Σηφουνάκης θα ενημερώσει για την Αναθεώρηση των Περιφερειακών Πλαισίων Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις 12 Περιφέρειες της χώρας.

Στο τέλος της συνεδρίασης, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, θα παρουσιάσει το πιλοτικό πρόγραμμα «Αναβάθμιση υπηρεσιών αρχαιολογικών χώρων και μουσείων».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">