ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Π. Καψής: Δεν δέχομαι την πρόταση των εργαζομένων της ΕΡΤ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Aπέρριψε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και Διαπλοκής Παντελής Καψής την αντιπρόταση των εργαζομένων στην ΕΡΤ να εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ χωρίς ενδιάμεσο φορέα και με παραμονή όλων των εργαζομένων εκτός όσων συνταξιοδοτούνται.

«Δεν μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση των εργαζομένων» είπε ο κ. Καψής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, υπογραμμίζοντας πως «αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ακυρωνόταν η πολιτική απόφαση του προηγούμενου διαστήματος, καθώς και οι δεσμεύσεις προς την τρόικα».
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ πρότειναν στον Π.Καψή, στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη, να λειτουργήσει απευθείας η ΝΕΡΙΤ από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, χωρίς τη λειτουργία ενδιάμεσου φορέα.
Επίσης, πρότειναν το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ να συνεχίσουν να το παράγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και με ταχύτατες διαδικασίες να αποχωρήσουν με σύνταξη όσοι το επιθυμούν.
Σημειώνω τέλος ότι ενω στον Δήμο Αθηναίων  ο Μ.Έβερτ έχοντας ανοιχτό τον δρόμο απο εμάς που προηγηθήκαμε μια δεκαετία πρίν στα FM έστησε τον παράνομο Αθήνα 9.84, και σήμερα υπάρχει μέχρι και σταθμός ενημέρωσης των αλλοδαπών, στα Νότια του Ν.Αττικής και ειδικά στη Γλυφάδα δεν υπάρχει ούτε ενα Ραδιοτηλεοπτικό Μ.Μ.Ε διότι είχαμε και έχουμε λωποδύτες αιρετούς διοικούντες.

Αναλογίσου οτι ο Έβερτ ''έστησε'' τον 9.84 ενω *εμείς υπήρχαμε δεκατρία χρόνια πρίν, και ήταν απόντες απο την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα ΟΛΟΙ οι αιρετοί λωποδύτες στη Γλυφάδα. Όπως και σήμερα το 2013.

Σκέψου λίγο τον σχεδιασμό Μητσοτάκη και λοιπών στη συνέχεια, ώστε σε ενα Ν.Αττικής εκτός απο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ να μην υπάρχει για τον μισό πληθυσμό ούτε ενα (1) Μ.Μ.Ε. (Ν.Ανατολική Αττική)
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά, και εις ανώτερα εις την υπηρέτηση της Διαπλοκής. 

*Αρκετοί εκ των πρωτεργατών των FM χωρίς κομματική εμπλοκή, και χωρίς εκατομμύρια ώστε να ταϊζονται ΆΘΛΙΟΙ της χώρας μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Π. Καψής: Δεν δέχομαι την πρόταση των εργαζομένων της ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">