ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα νέα της ''Δυνατής Γλυφάδας''

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Ο δήμαρχος των υποσχέσεων και της φαμφάρας, και τελικά αυτός που μας πούλησε όλους, κάνει προσπάθεια ανούσιων εντυπώσεων λόγω της επερχόμενης προεκλογικής περιόδου τυπώνοντας ΤΑ ΝΕΑ της ''δυνατής γλυφάδας''

Ακόμα και ο τίτλος που επέλεξε ο Κόκκορης για το διμηνιαίο έντυπο παραπέμπει στη διαπλοκή.

Γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και οι παρατρεχάμενοι της παρατάξεως του τι προτάσεις έθεσα, και τι ακολούθησε και έπραξε ο ίδιος. (Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί διότι οι συμπολίτες μας και γνωρίΖΟΥΝ και κρίνουν)

Για τον κάθε ένα απο εμάς στη ΓΛΥΦΑΔΑ έχουν σημασία τα του οίκου μας.
Όφειλαν οι εκάστοτε διοικούντες να είναι αρωγοί σε ότι υπήρχε σε αυτή τη πόλη ώς σήμα κατατεθέν του ΑΜΙΓΩΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και σαφώς οχι του στημένου lifestyle και υποκουλτούρας του παρόντος που αποσκοπεί στο εύκολο χρήμα, και στον βωμό αυτού γίνονται βορά στα λαμόγια όλες, και όλοι,και όλα, όπως και η αλήθεια. Βέβαια η υποκρισία όλων περισσεύει όταν προσπαθούν να πείσουν εξαγοράζοντας συνειδήσεις οτι είναι ειλικρινείς, ενω όλοι γνωρίΖΟΥΜΕ οτι όλα είναι στημένα. (Πληθώρα εντυπωσιασμών για χειραφέτηση και χειραγώγηση του συνόλου απο επιτήδειους, που αποσπούν την μερίδα του λέοντος.... και βάζουν το σύνολο να πληρώνει τα ''σπασμένα'', ενω του έχουν αλλοιώσει την δομή συνείδησης και λειτουργίας. Για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ)
Δεν υπήρξε ίχνος ενδεδειγμένων κινήσεων απο την διοίκηση του δήμου υπέρ επαναλειτουργίας όλων των τοπικού χαρακτήρα στοιχείων του τοπικού μας πολιτισμού, και ειδικά στη ξεχασμένη ΤΕΡΨΙΘΕΑ.

Πρότυπη Πόλη όταν οι διοικούντες υπηρετούν διαπλεκόμενα και υπονομεύουν τους δημότες; 

1) ΠΡΟΤΥΠΟ ήταν ο *ΓΛΥΦΑΔΑ FM - το μουσικό ραδιόφωνο της ΠΟΛΗΣ-  αποδεδειγμένα, ενω σήμερα έχουμε δεκάδες πανομοιότυπα διαπλεκόμενα

2) ΠΡΟΤΥΠΟ ήταν ο καλοκαιρινός κινηματογράφος ''ΜΑΡΙΛΕΝΑ'' στην ΤΕΡΨΙΘΕΑ ενω σήμερα δεν υπάρχει τίποτα για 30.000 χιλ. κατοίκους.

Στοιχεία του αμιγώς ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Τι κάνατε;

Ο  Κ.Κόκκορης πρόδωσε τον δημότη Γλυφάδας, μας πρόδωσε ΟΛΟΥΣ, δεδομένου οτι επικέντρωσε στην ύλη και στα οικόπεδα και οχι στο σύνολο των δημοτών.
(Είναι της πάση γνωστό μετά απο χιλιάδες φορές που είπα ραδιοφωνικά οτι το μείζον είναι ο άνθρωπος και οχι η ύλη. Μέχρι και ο Αντ1 το έκανε σποτάκια ετεροχρονισμένα) 

Σαφώς κ. δήμαρχε Γλυφάδας δεν έχω κάνενα λόγω εμπάθειας κατά του ατόμου σας, όμως δεν κάνατε τίποτα απολύτως οχι μόνο ως δήμαρχος και πρόεδρος του τοπικού πολιτισμού, δεν κάνατε τίποτα απολύτως ως συμπολίτης μας.

Κινηθείτε πρός την ενδεδειγμένη κατεύθυνση προτάσεων που σας κάναμε ως οφείλετε με δομές *ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ υπέρ των δημοτών στη βάση που απαιτούνται, (ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ) ώστε να διαφοροποιήσουμε την άποψη μας για την διοικησή σας. (Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες όλων των συμπολιτών μας υπέρ του τοπικού μας πολιτισμού)

Η υπηρετήστε οι διοικούντες όσο καλύτερα μπορείτε Βαρδινογιάννηδες και Αλαφούζους, και αξιώστε πάλι ψήφους απο τους κατοίκους της ξεχασμένης σε όλους τους τομείς ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ. (Συναίσθηση του τόπου και χρόνου έχετε, η μήπως σας απορρόφησε η εξουσία και το χρήμα;)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ της γλυφάδας.




α) Δεν μπορείτε να πράξετε το ελάχιστο όσων έπραξε ο ΕΒΕΡΤ πρίν απο τριάντα χρόνια; (Bέβαια με τα δεδομένα του παρόντος)
Άλλωστε ήταν και δικό σας ζητούμενο όταν ο Θεοδωρόπουλος ήταν δήμαρχος. ΤΙ ΆΛΛΑΞΕ;

β) Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε σήμερα με τη γραφή όταν υπάρχει ο ήχος και η εικόνα; (Χρήση υπολογιστών στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας κάνει ενα 40 % με σύνδεση στο διαδύκτιο. Ολοι οι υπόλοιποι ποιάς ενημέρωσης τυνχάνουν;)

γ) Ως ο πρώτος πολίτης θεσμικά κ. δήμαρχε δημιούργησε το νομικό πλαίσιο στη Γλυφάδα, και φέρε μας μια *βεβαίωση λειτουργίας. (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ) Η Πολιτεία την οφείλει και την χρωστάει σε αρκετούς δημότες της ΓΛΥΦΑΔΑΣ και της Ν.Α.Αττικής δεδομένων αιτήσεων και παραβόλων χωρίς χορήγηση, και με ακραίες μεθόδους διώξεων και κατασχέσεων στη συνέχεια. (Έδωσε δεκάδες βεβαιώσεις μόνο στις γνωστές οικογένειες, σε κόμματα, πολιτικούς, κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους, κατά παράβαση του νόμου και του Συντάγματος. Αντί ενός Μ.Μ.Ε της αυτής η άλλης μορφής κάποιοι έχουν τέσσερα, και άλλοι δεκατέσσερα) 

ΣΑΦΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ όμως σας κέρδισε όλους η υποκρισία.

δ) Τονίζω και είναι γνωστό οτι δεν θα υπάρξει καμία σοβαρή οικονομική επιβάρυνση των δημοτών. (Άλλωστε υπήρξε και  ΑΙΤΗΣΗ στο δήμο Γλυφάδας)

ε) Ενω μπορούμε - μεταφορικά το γράφω - να έχουμε το απόλυτο όλοι, έχουμε το μηδέν στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, ελλείψει ενδεδειγμένης νοοτροπίας, και της φάρας των κωλονεοελλήνων. (Νο 1 διασπασμένη (διχασμένη) τοπική κοινωνία πανελλήνια, ίσως και παγκόσμια, σύμφωνα με το σύνολο των καθημερινών και διαχρονικών αυταπόδεικτων. Και μη με ρωτήσεις ποιός φταίει. Αντιλαμβάνεσαι, ξέρεις, γνωρίζεις....άλλωστε έκανα ενδελεχή καθημερινή διατριβή στο παρελθόν των φαινομένων κομμάτων, πολιτικών, διαπλοκής, και μιμητισμού διεθνοποιημένων κακέκτυπων που σταδιακά εξαφανίζουν τις βασικές δομές των εθνικών και τοπικών πολιτισμών, και μένει το έλλειμα, και η Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α)

Επιστροφή στις ρίζες και ας υπάρχουν χιλιάδες πολιτών που δεν καταλαβαίνουν. (Μοντέλα έστω και άτυπης άμεσης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ παντού, έναντι μιας διευρυμένης αναπαραγωγής κακέκτυπων)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα νέα της ''Δυνατής Γλυφάδας'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">