ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να φύγουν οι ανύπαρκτοι


Από μπλα – μπλα των αλτρουιστών χωρίς ουσιαστικές απόδειξεις στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, όπως και αυτών που μεθοδεύουν και ''μαγειρεύουν'' για άλλη μια φορά στα τοπικά πολιτευτικά μας δρώμενα έχουμε χορτάσει.

Γνωρίζουμε συνολικά την υποκρισία που διέπει τους πολιτευόμενους στη Γλυφάδα, καθώς επίσης γνωρίζουμε το σύνολο των ενεργειών τους, και όλα οσα μεθοδευμένα ερήμην ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου συμβαίνουν.

Σκόπιμα ακόμα και σήμερα κάποιοι με ''γνωστά κίνητρα'' κάνουν προσπάθειες να περάσουν εντυπώσεις στους υπολοίπους για τη καταλληλότητα, το ήθος, το αδαμάντινο του χαρακτήρος, κ.α. ενω είναι αυταπόδεικτο ποιό είναι το ζητούμενο της κοινωνίας και των περισσοτέρων.

Όταν δεν έχουν ανταποκριθεί σε επανελλημένες πρωτοκολλημένες αιτήσεις του δημότη διοικήσεις επι διοικήσεων, με δεδομένη τοπική πραγματικότητα, και με δημότη που δημόσια εχει εκθέσει τα ισχύοντα, ενα είναι το ζητούμενο του δημότη και είναι σαφές. Να φύγουν οι ανύπαρκτοι κακοδιοικούντες.

Κάτι ανάλογο ισχύει σε χιλιάδες περιπτώσεις συμπολιτών μας οι οποίοι ούτε λειτούργησαν δημόσια, ούτε δημοσιοποίησαν επανελλημένα τι ισχύει.

Εχει έρθει ο κατάλληλος χρόνος, και είναι ζητούμενο της κοινωνίας σήμερα, η πλήρης απεμπλοκή απο τους επαγγελματίες κάπηλους, οι οποίοι πέτυχαν τη πλήρη απαξίωση των θεσμών, την αποστροφή των πολιτών, και την ισοπέδωση όλων των αυτονόητων δομών που κανένας δεν είχε το δικαίωμα να αλλοιώσει.

Η κοινωνία και ο δημότης δεν χρειάζεται αναπαραγωγή όλων όσων καταδικάζειούτε το σύνολο των ενημερωμένων υποκριτών που αμέσως μετά απο πρωτοκολλημένες αιτήσεις  ''πετούν'' δημόσια φωτοβολίδες εντυπώσεων, ενω δεν εχει υπάρξει καμία ενδεδειγμένη ενέργεια.

Για εσένα που διαμένεις στη Γλυφάδα και είναι λίγο πολύ γνωστό τι ισχύει, υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα απο την ύπαρξη αυτών των ατόμων στη διοίκηση του δήμου μας;

Πρέπει να αναλάβουν τη διοίκηση του δήμου άνθρωποι που έχουν βιώσει και γνωρίζουν τι εστί ακαταλληλότητα και προδοσία.

Σε πλήρη αντίθεση με τους γνωστούς τοπικούς μας ''προαγωγούς'' που ενω χειραφετούν υπέρ του ενός η του άλλου, ξεκάθαρα υποκρίνονται, και ουδέποτε έκαναν έστω και μια πρόταση διαφοροποίησης των ισχυόντων στη πόλη μας.

Έχετε πετύχει το μοναδικό επίτευγμα: Η τοπική αυτοδιοίκηση στη πόλη μας να είναι συνώνυμο της γραφικότητας, διότι δεν υπάρχει απο τη πλευρά σας καμία διάθεση ο δήμος Γλυφάδας και η τοπική κοινωνία να οδηγηθούν εκει που τους άρμοζε, και τους αρμόζει σε όλους τους τομείς. 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Δεδομένου οτι οι περισσότεροι δημότες δεν επιλέξαμε επι δεκαετίες να γίνουμε κάπηλοι, και κάποιοι αξίωναν να διοικήσουν ενω πάντα κακοδιοικούσαν, δεν είναι αυτονόητο οτι πρέπει να φύγουν οι ανύπαρκτοι και να υπάρξουν οσοι γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να ισχύσει;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να φύγουν οι ανύπαρκτοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">