ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΣΗΕΑ: Επικίνδυνος και καταδικαστέος ο ραδιοτηλεοπτικός τζόγος


Τις σχετικές ρυθμίσεις που απελευθερώνουν τον ραδιοτηλεοπτικό τζόγο κατήγγειλε με σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, καλώντας το ΕΣΡ να πάρει θέση και να καταγγείλει τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Με σχετική ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κατήγγειλε τις νομοθετικές ρυθμίσεις με τις οποίες απελευθερώνεται ο ραδιοτηλεοπτικός τζόγος. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε μια περίοδο οικονομικής ασφυξίας για την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών και ενώ είναι γνωστό ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης ο τζόγος θεωρείται διεθνώς ένας επιπλέον κίνδυνος για τους πολίτες, η κυβέρνηση απελευθερώνει τη συνεχή μετάδοση παιχνιδιών τζόγου από τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση.

Ταυτόχρονα, με ειδική ρύθμιση, απαλλάσσει τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και τις εταιρίες παραγωγής τέτοιων παιχνιδιών από την καταβολή φόρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κάλεσε το ΕΣΡ να πάρει θέση και να καταγγείλει τη συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση, η οποία περιορίζει τον ενημερωτικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό χαρακτήρα των ραδιοτηλεοπτικών μέσων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΣΗΕΑ: Επικίνδυνος και καταδικαστέος ο ραδιοτηλεοπτικός τζόγος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">