ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ κ.ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας στη Γλυφάδα, οι οποίοι είχαν να ανακοινώσουν οτιδήποτε ώστε να πετύχουν την εκλογή τους, άρα να έχουν πρωτίστως θεσμικό ρόλο, να διατυπώνουν τις απόψεις τους, όπως επίσης να κομίζουν από το κοινωνικό σύνολο. Όλα αυτά είναι αλληλένδετα.

Όλα αυτά που προηγήθηκαν των εκλογών αποτελούσαν τακτικές εντυπώσεων, προπαγάνδισης, και έφεραν ένα αποτέλεσμα που είναι η εκλογή τους.

Γνωρίζουμε ότι για την εκλογή των υποψηφίων επιδρά ο παράγοντας δημόσια προβολή - αναγνωρισιμότητα - και σχεδόν καθόλου ο παράγοντας εφόδια - αξία.

Τώρα, έπειτα των εκλογών και της ορκωμοσίας σε οτιδήποτε ήθελε ο κάθε ένας, 
που το ουσιώδες και χρήσιμο είναι τα εφόδια και η αξία των εκλεγμένων, θα διαπιστώσουν συνολικά οι συμπολίτες μας τι διαμόρφωσαν.

Οι διαπιστώσεις από τον μέσο ψηφοφόρο ποτέ δεν γίνονται προ των εκλογών, ειδικά σε περιπτώσεις νεοεκλεγέντων, πάντα γίνονται μετά τις εκλογές, σύμφωνα των πολιτικών που θα ακολουθηθούν.

Στο δια' ταύτα τώρα: Υπάρχουν εφόδια, άρα η παραγωγικές πολιτικές που θα δημιουργήσουν όσα υποσχόντουσαν οι παραταξιακοί την προεκλογική περίοδο;
Και αν πράγματι υπάρχουν, ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν, από που πρέπει να ξεκινήσουν οι νεοεκλεγέντες ώστε να πείσουν το σώμα της κοινωνίας για την αξία τους και για την θετική παραγωγική συνέχεια;

Θα αναφέρω χαρακτηριστικές περιπτώσεις: Θα αναφέρω τη νέα εκλεγμένη διοίκηση στη περιφέρεια Αττικής, και τη νέα εκλεγμένη διοίκηση στη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα: Αν δοθούν αποδείξεις στο κοινωνικό σύνολο ότι τόσο η νέα εκλεγμένη περιφερειακή διοίκηση της Ρένας Δούρου, στην οποία συμμετέχουν ως περιφερειακοί σύμβουλοι σειρά συμπολιτών μας, όσο και η νέα εκλεγμένη διοίκηση του Γιώργου Παπανικολάου, όπως και οι εκλεγμένοι όλων των παρατάξεων στη πόλη μας, προδίδουν αυτόν που εκτίθεται δημόσια επί χρόνια και πληρώνει το μάρμαρο, η σχέση που δημιουργούν με το κοινωνικό σύνολο θα έχει βαθμό αποδοχής και απόδoσης την επόμενη φορά που θα αξιώσουν την εκλογή τους;

Είδατε τι ίσχυσε με τις ευρωεκλογές, και τις υποψηφιότητες, όταν κάποιοι/ες πιάσατε το πάκο ψηφοδελτίων που ζύγιζαν περίπου ένα κιλό?
Πλήρης ''εκφυλισμός'' και κατακερματισμός, που ελλείψει ενδεδειγμένων διοικήσεων,διαχείρισης, και εκπροσώπησης, χτυπάει τη πόρτα και της τοπικής μας κοινωνίας.

Οι επιλογές καθώς και το αποτέλεσμα εξαρτώνται των συμμετεχόντων του παρόντος. Δίνεις αποδείξεις ενδεδειγμένης χρηστής διοικήσεως, και εκπροσώπησης ως αιρετός, διασφαλίζεις την ενότητα ως ενός βαθμού.
Σε αντίθετη περίπτωση, είσαι αυτός που κατακερματίζει, και οδηγεί την μετεξέλιξη σε άγνωστες ατραπούς, που θα βιώσεις και ο ίδιος, όπως και συνολικά όλοι οι υπόλοιποι, άρα το επίπεδο της μελλοντικής στάθμης είναι απόλυτα εξαρτώμενο από εσένα.

Επιλέγεις...το μέλλον που θα βιώσεις και θα ισχύσει.
Κάποιοι ασυνείδητα λειτουργούντες, διαχρονικά, κάνουν τεράστια ζημιά όσων αφορά την μετεξέλιξη, και συνήθως πληρώνουν ότι δημιούργησαν.

Όσοι και όσες κάνουν μια κίνηση, αύριο, θα βρουν μια συγκεκριμένη ανταπόκριση, και δεδομένης της εικόνας που έχει διαμορφωθεί, όλοι να παρουσιάζονται ως ''ανεξάρτητοι'' οι πραγματικά - αληθινά - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ - θα τύχουν μεγαλύτερης ανταποκρίσεως σε ένα κοινωνικό σύνολο που πλέον δεν δέχεται την εξαπάτηση του.

Άλλωστε γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι βρίσκονται προ των πυλών στη Γλυφάδα. Επί δεκαετίες δέχτηκα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, όσους κατέβηκαν στις εκλογές και από την μια ημέρα στην άλλη βρέθηκαν με θεσμικό ρόλο χωρίς να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Στον αντίποδα, μετά από δεκαετίες καθημερινής λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και τα πειστήρια καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, έπειτα από σειρά αιτήσεων, κανείς απο αυτούς τους πολιτευομενους δεν δέχτηκε να τοποθετηθεί, άρα την ΑΛΗΘΕΙΑ

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο για κάθε δημότη/ισσα Γλυφάδας, ώστε να μην προϊδεάζω κανέναν με δικούς μου χαρακτηρισμούς;

Τι δηλώνει σε εσένα το αυταπόδεικτο που γνωρίζεις;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ κ.ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">