ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ;

Βλέπουμε για άλλη μια φορά - πενταετία - στη πόλη μας, να αναπαράγεται με την ίδια ακριβώς μέθοδο, εν αρχή, μια ''κακοδιοίκηση'' για τα δικά μου δεδομένα, και ίσως όχι για τα δικά σας. (Ο κάθε άνθρωπος σταθμίζει διαφορετικά κάποια πράγματα)

Μια διοικούσα αρχή η οποία με το καλημέρα αναπαράγει όσα ακολούθησαν ανάλγητοι και πλήρως ακατάλληλοι διατελέσαντες δήμαρχοι και αιρετοί.
Κάποιος έλειπε κ.Παπανικολάου... και κανείς από το σύνολο εκλεγμένων παρατάξεων - αιρετών - διοικούντων,  δεν αναρωτήθηκε για ποιόν λόγο.
[Κάνοντας μια παρένθεση, συγχαρητήρια για την αρχή κατά των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που κάνατε, αυτό σας τιμά ιδιαίτερα, αρκεί να υπάρξει και μια ανάλογη συνέχεια, ώστε να μην αναπαραχθεί μια κακοδιοίκηση τύπου Κ.Κόκκορη. Οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες είναι πολλές στη Γλυφάδα, και τις επόμενες ημέρες θα τις δείξουμε ''ΟΛΕΣ''.]
ΕΞΗΓΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΌΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Ο ευρωβουλευτής κ.Παπανικολάου μας διοχέτευσε τόσες πολλές υποσχέσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα, για ανάπτυξη, εκπροσώπηση του 100% των δημοτών, μέριμνα πρωτίστως για όσους έχουν πληγεί περισσότερο στη Γλυφάδα, και αυτό που βλέπουμε είναι πλήρης αδράνεια, και ένας μηχανισμός νεοδημοκρατών να στήνει εν αρχή μια διαπλοκή για την επόμενη πενταετία.

Είναι της πάση γνωστό ότι δεν ακολουθώ την πεπατημένη των υπολοίπων, ούτε έχω γίνει βδέλλα σε όσους πολιτεύτηκαν στη Γλυφάδα, ούτε στήνομαι στα γραφεία δημάρχων και αντιδημάρχων κάνοντας δημόσιες σχέσεις (...) εξυπηρετώντας ποικίλες σκοπιμότητες...

Ολόκληρη τη προεκλογική περίοδο, το σύνολο των παρατάξεων σε καθημερινή βάση μας ενημέρωνε για οτιδήποτε θα έκαναν, και η παράταξη Παπανικολάου, ενώ αμέσως μετά την εκλογή τους βλέπουμε πως αναπαράγεται μια αναχρονιστική μέθοδος και τακτική παντελούς ελλείμματος ενημέρωσης από την πλευρά τους. 

Γίνεται σαφές ότι ο κ. Παπανικολάου και λοιποί τα βρήκανε με κάποιους εκδότες - δημοσιογράφους, και για τα πέντε επόμενα χρόνια θα αναπαράξουν όσα ίσχυαν επί Κ.Κόκκορη. 

Είναι πρέπον κ.Πολιτευτές να συνεργάζεστε με δημότες Βάρκιζας και Βουλιαγμένης κατά των δημοτών Γλυφάδας;

Θα αναπαραχθούν οι γνωστές τακτικές χωρίς ίχνος ενημέρωσης για όσα σχεδιάζονται σε τοπικό επίπεδο, σαφώς διχάζοντας και κατακερματίζοντας σε πλήρη αντιδιαστολή με τον θεσμικό ρόλο που αξιώσατε και τις υποχρεώσεις που έχετε;

Γλυφάδα δυο ταχυτήτων, αντιδημοκρατικότητας, κατά των θεσμών, για τα συμφέροντα ημέτερων κατά του τόπου και του κοινωνικού συνόλου αν αναπαραχθούν ακριβώς τα ίδια πράγματα - οι ίδιες ''πολιτικές'' - που σημειωτέων έγιναν σιωπηλά αποδεκτές, από πολλές παρατάξεις.

Λυπάμαι αφάνταστα που θα αναγκαστώ να ακολουθήσω, σήμερα, τακτικές και μεθόδους που απέρριψα στο παρελθόν, θεωρώντας ότι αυτοί που αξίωναν θεσμικό ρόλο, μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, και να καλύψουν πιάνοντας τη βάση όλους τους δημότες.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Αν λοιπόν ο κ.Παπανικολάου και κάποιοι από τους εκλεγμένους, επιθυμούν διχασμό και κατακερματισμό της τοπικής κοινωνίας, και μια Γλυφάδα δυο ταχυτήτων για τα επόμενα πέντε χρόνια, αναπαράγοντας την πεπατημένη Κ.Κόκκορη, θα αναγκαστώ να βρίσκομαι σε καθημερινή βάση στην είσοδο του δημαρχείου Γλυφάδας με πανό, ντουντούκα, και να διαδηλώνω κατά της εγκληματικά ανεύθυνης κακοδιοικήσεως, και των αιρετών.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'' ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ - ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΓνωρίΖΟΥΜΕ συνολικά ότι ήμουν ραδιοφωνατζής σε τοπικό επίπεδο, αυτό είναι το δικό μου αντικείμενο, όπως γνωρίζουμε το σύνολο εγκληματικά ανεύθυνων που παρέλασαν από τον δημαρχιακό θώκο, και έπειτα επανειλημμένα καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, και αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, αδράνησαν καθ' ολοκληρία.

Προ ημερών υπήρξε ένα δημοσίευμα προς τον κ.Παπανικολάου ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ , και αντί ενημέρωσης που ανέμενα βλέπουμε τις τακτικές αναπαραγωγής όσων προσωπικά καταδικάζω.

Στον αντίποδα οι εκπρόσωποι της αριστεράς στη Γλυφάδα, όπως και κάποιοι που δήλωναν σοσιαλιστές, αντισυστημικοί, ανεξάρτητοι, κ.α, γνωρίζετε, και γνωρίΖΟΥΜΕ, ότι ουδέποτε έχουν τοποθετηθεί συγκεκριμένα για σειρά τοπικών ζητημάτων, πλην γενικών τοποθετήσεων (...) που γίνονται προς χάριν εντυπώσεων. Προφανώς έχουν εναρμονιστεί απόλυτα στο να λαμβάνουν, να έχουν άποψη για κάποια ζητήματα, αδιαφορώντας πλήρως για τους δημότες.

Πως θα διασφαλίσετε κ. Παπανικολάου ως δήμαρχος μια από τις βασικές θεσμικές υποχρεώσεις, (την εκπροσώπηση του 100%) όταν κάποιοι/ες βολεμένοι επί χρόνια, διαβιώνουν χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει κρίση, και βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας ως ΝΔ, αριστερά, η σοσιαλιστές, αντισυστημικοί, ανεξάρτητοι, κ.α. ενώ ουδέποτε τοποθετήθηκαν αντιπροσωπεύοντας τους δημότες;

Σήμερα γνωρίζουμε συνολικά ότι αγγίζει τα όρια του πρόστυχου, και της προδοσίας, όσοι και όσες διαβιώνοντας εκ του ασφαλούς διέπονται από υπέρμετρη πλεονεξία, και χωρίς να δείχνουν την απαραίτητη συνέπεια αξιώνοντας θεσμικό ρόλο, αποσκοπούν σε εύκολο ιδιοτελές κέρδος χωρίς να εκπροσωπούνται οι δημότες - πολίτες στη πράξη.

Να παρανομούν διοικήσεις και δήμαρχοι συστηματικά, και οι αντιπολιτευόμενοι
να βρίσκονται σε ένα μήκος κύματος γενικολογίας χωρίς καμία τοποθέτηση.
Στον αντίποδα φανφάρες χωρίς καμία υπόσταση και χωρίς να δρομολογείτε καμία απολύτως λύση, ενώ το μείζον είναι να δίνουν λύσεις στα  μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου και των δημοτών.

Ο Πολιτισμός είναι απών σήμερα από την Ελλάδα, και ας γίνει μια προσπάθεια από όλους μας να επιστέψει, ώστε να τεθεί ένα ελάχιστο όριο στον πολιτισμικό μας πήχη. 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: ΓΛΥΦΑΔΑ FM *1977 - 2004 Επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, και με ενήμερους το σύνολο *αιρετών - *δημάρχων, που από θεσμικό ρόλο αδράνησαν καθολικά για τα συμφέροντα διαπλοκής και ημέτερων.

*Σήμερα βρισκόμαστε στο 2014, μια δεκαετία έπειτα της τελευταίας καταχρηστικής δίωξης και κατάσχεσης, και ενώ άπαντες γνωρίζουν, και έχουν υπάρξει σύννομα πρωτοκολλημένες αιτήσεις, δεν υπήρξε ούτε μια (1) τοποθέτηση όσων αξίωσαν την εκλογή τους και ελάμβαναν τα χρήματα των δημοτών.

Τι θα κάνετε αύριο; Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι εσείς ως πολιτευόμενοι λαμβάνετε - διαχειρίζεστε το δημόσιο χρήμα και κινείστε εκ του ασφαλούς, όπως και ότι έχετε βασικές υποχρεώσεις που ουδέποτε είδαν να τελούν σε ισχύ μέχρι σήμερα.

Συντονισμένο σχέδιο από όλους, να δίνετε απόδειξη ότι τα κόμματα που ήθελαν να ελέγχουν την τοπική αυτοδιοίκηση είναι παντελώς αδρανοποιημένα ενώ ζητούν τον έλεγχο; Γιατί το κάνετε; Εγώ δεν είχα καμία επιθυμία να σας ελέγχω ούτε ως κόμματα ούτε ως πολιτευομενους, απλά θέλω να επαναλειτουργήσει ένα στοιχείο αυτούσια του Τοπικού μας Πολιτισμού, όμως, εσείς ως κόμματα δημιουργήσατε την εν λόγω κατάσταση, να ασχολούμαι σε επίπεδο πολιτικής, διότι κάποιοι από εσάς - πολιτευομενοι - ως παντελώς άσχετοι τα διαλύσατε όλα στη πόλη μας, και σήμερα είναι πασιφανές. Το βλέπουν πολλοί. 

Να βλέπουμε κυρίες και κύριοι, όλοι μαζί, ποιοι συμπολίτες μας αξίωσαν πάλι την εκλογή τους, όπως και να πολιτεύονται στη πόλη μας, σε αντίθεση με όλους εμάς που δεν είμαστε πολιτευομενοι, και κάποιοι καλούνται να μας εκπροσωπήσουν.

*Τέλος, γνωρίζουν άπαντες στη Γλυφάδα, ότι εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με γνωστά φαινόμενα, σε πλήρη αντίθεση όσων στήνονται τοπικά επί τετραετίες με κάποιους που λαμβάνουν ώστε να φροντίζουν μια υποτιθέμενα τοπική ενημέρωση όπως εξυπηρετεί την εκάστοτε διοίκηση και τους πολιτευομενους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">