ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!

Για εμένα το συγκεκριμένο ζήτημα - ξεπουλήματος του παραλιακού μετώπου - δεν είναι το μείζον... όταν έχουμε το δεδομένο της στυγνής δολοφονίας που συντελείται εις βάρος μας.

Το ξεπούλημα σε ημέτερους είναι δευτερεύων σε αντιδιαστολή με την φυσική εξόντωση που γίνετε σε ανθρώπους - Έλληνες πολίτες - από το σύνολο αυτών που είχαν πρωταρχική - βασική - υποχρέωση την εκπροσώπηση τους.

Πραγματικά, η σημερινή κοινωνία έχει μετατραπεί σε μια απέραντη ζούγκλα, που αρκετά ζώα μη έχοντας το ενδεδειγμένο επίπεδο αντίληψης, αρκούνται σε οτιδήποτε εξυπηρετεί τις δικές τους καθημερινές ανάγκες  κ.α., και με δόλο εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο.

Φροντίσαμε ώστε κάποιοι να διαβιούν με αξιοπρέπεια, τους εκλέξαμε, ενώ αυτοί περιορίζονται εκ του ασφαλούς να εμπαίζουν τη νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου χωρίς να κάνουν το ελάχιστο που οφείλουν. 

Διερωτήθηκε έστω και ένας/μία εξ αυτών που εκλέξαμε, τόσα χρόνια που καθημερινά ενημερώνω για το έγκλημα εις βάρος μου, πως διαβιώνω; 

Πόσα χρόνια τους βλέπεις να εγκληματούν από τον θεσμικό ρόλο που τους παρείχαμε;

Γνωρίζεις πόσους μήνες έχω να φάω ένα (1) πιάτο φαγητό;
Γνωρίζεις αν έχω τη δυνατότητα να πληρώσω ηλεκτρικό, τηλέφωνο, και λοιπές πάγιες ανάγκες;
Γνωρίζεις αν μπορώ να αγοράσω τα φάρμακα μου από το φαρμακείο;
Γνωρίζεις πόσοι είναι πλήρως ενήμεροι, και χωρίς να κάνουν το ελάχιστο, παρουσιάζονται με φανφάρες ανάπτυξης, ανθρώπινης πόλης, ποιότητας ζωής, κ.α;

Οι φυσικές μου αντοχές τελείωσαν.

Να τους δώσετε τα συγχαρητήρια που τους αρμόζουν όσο εκ του ασφαλούς σύμφωνα αυτών που τους παρείχαμε μας δολοφονούν, είτε υπηρετώντας ημέτερους, είτε τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Όλοι είναι συμμέτοχοι στο έγκλημα, όλων των κομμάτων και παρατάξεων.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">