ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ!

Απίστευτο! Το μεγάλο ξερίζωμα της Ελλάδας παίρνει εξωφρενικές διαστάσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες, η κυβέρνηση ετοιμάζει να περάσει ύπουλο νομοσχέδιο για να ξεπουλήσει και τα δάση μας. Αν αυτό το έκτρωμα ψηφιστεί, όχι μόνο θα νομιμοποιηθούν ήδη υπάρχουσες παρανομίες, αλλά θα ανοίξει η πόρτα και για νέες καταπατήσεις των δασών μας. Έχουμε όμως μια τελευταία ευκαιρία να τους σταματήσουμε. 

Οι Υπουργοί Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) και Ν. Ταγαράς (ΝΔ) έχουν την πολιτική δύναμη να σταματήσουν το ξεπούλημα των δασών μας, αλλά ελπίζουν ότι θα περάσει απαρατήρητο, χωρίς αντίδραση απ΄τους πολίτες και τα ΜΜΕ. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι δύο Υπουργοί σ’αυτή την προεκλογική περίοδο εντυπώσεων είναι μια δημόσια κατακραυγή που θα ρίξει φως στο σκανδαλώδες νομοσχέδιο. 

Αν συσπειρωθούμε τώρα ανά χιλιάδες μπορούμε να δημιουργήσουμε μια θύελλα αντίδρασης και να τους αποδείξουμε πως το ξεπούλημα των δασών μας θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος και για τους ίδιους και για τα κόμματά τους. Η δύναμή μας είναι στον αριθμό μας – υπόγραψε τώρα για να απαιτήσουμε απ΄τους δύο Υπουργούς να σώσουν τα δάση μας και διάδωσέ το σε φίλους και γνωστούς: 

Πριν μερικούς μήνες, όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να ξεπουλήσει τις Ελληνικές παραλίες, 150.000 από εμάς ενώσαμε τις φωνές μας και δημιουργήσαμε μια πρωτοφανή διαδικτυακή κατακραυγή που ξεσκέπασε το σκάνδαλο, δημιούργησε διεθνή θύελλα αντιδράσεων κι ανάγκασε τελικά την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο. Έτσι σώσαμε τις παραλίες μας – και τώρα μπορούμε να το επαναλάβουμε για να σώσουμε τα δάση μας, αλλά πρέπει να κινηθούμε γρήγορα. 

Με πρόφαση την ανάπτυξη, η κυβέρνηση μ’αυτό το νομοσχέδιο-έκτρωμα ουσιαστικά επιβραβεύει την παρανομία, τους καταπατητές και τους εξυπνάκηδες που επί δεκαετίες καταχρώνται το φυσικό πλούτο της χώρας μας εις βάρος εκατομμυρίων πολιτών. Ήρθε λοιπόν η ώρα να χαράξουμε τα όρια της ανοχής μας ακριβώς εδώ και να βάλουμε τέλος στη διαιώνιση αυτής της νοοτροπίας. 

Τα Ελληνικά δάση έχουν επιβιώσει χιλιάδες χρόνια ιστορίας και τώρα είναι η δική μας σειρά να ενώσουμε τις φωνές μας για να διαφυλάξουμε τη φυσική μας κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Η μόνη δύναμη που μπορεί να σταματήσει αυτό το έγκλημα είμαστε όλοι εμείς! 

Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το στους πάντες – μας μένουν μόνο λίγες μέρες πριν τεθεί το σχέδιο νόμου για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής: 



Δείτε ακόμη τι ισχύει στον Υμηττό στη Γλυφάδα.

21 Δεκ 2014
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">