ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό από την ημέρα ανάληψης των νέων του καθηκόντων. 

Το ταξίδι έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα και αναμένεται ότι ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει να δώσει το δικό του στίγμα, αφού πέραν των επαφών του με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με ε/κ και τ/κ οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. 

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ειδική πτήση συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και τον στενό του συνεργάτη και Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά. 

Τον Ελληνα Πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Βασίλης Παπαϊωάννου. Στο αεροδρόμιο ήταν και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, Κυριάκος Κενεβέζος. Κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας υπήρξε μια σύντομη συνομιλία του κ. Τσίπρα με τον Υπουργό Εξωτερικών και αμέσως μετά αναχώρησαν για τη Λευκωσία. 

Σημειώνεται ότι δεν έχει επιτραπεί σε δημοσιογράφους να εισέλθουν στο χώρο, όπου βρίσκονται μόνο κάμερες του ΡΙΚ και της ΝΕΡΙΤ, για λόγους ασφαλείας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">