ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λήστεψαν την επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA

Κλοπή σημειώθηκε την νύχτα του περασμένου Σαββατοκύριακου στην επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA.

Οι κλέφτες απέσπασαν μεγάλο μέρος του εξοπλισμού της επιχείρησης κατασκευής Αλουμινίων που εδρεύει στον Άλιμο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γνώριζαν πολλές λεπτομέρειες - τα κατατόπια - για τον χώρο της επιχείρησης, όπως και τον τρόπο - μέθοδο που θα δρούσαν.

Τις νυχτερινές ώρες του περασμένου Σαββατοκύριακου εισέβαλαν από το πίσω μέρος του κτιρίου, και δένοντας ένα σχοινί κατέβηκαν από το παράθυρο στον χώρο της επιχείρησης, όπου γνωρίζοντας πολλές λεπτομέρειες  απέσπασαν τον εξοπλισμό της επιχείρησης - μηχανήματα - όπως και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές - υπολογιστή κ.τ.λ.

Ασφαλώς από τις μαρτυρίες που έχουμε κρίνουμε ότι οι δράστες - κλέφτες - γνώριζαν τον χώρο, δεδομένου ότι απέσπασαν κάποια μηχανήματα τα οποία δένοντας τα με σχοινί τα έβγαλαν από το παράθυρο, ενώ άφησαν κάποια μηχανήματα που ήταν προβληματικά, και από παρακείμενο οικόπεδο που είχαν σταθμεύσει όχημα τα φόρτωσαν και έφυγαν.

Ενημερώθηκαν οι αρχές και γίνετε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών δεδομένου ότι είναι 'γνωστοί'.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι οι ληστείες καθώς και η εγκληματικότητα αυξάνονται καθημερινά, ενώ οι κυβερνήσεις αδυνατούν να παρέχουν προστασία στους πολίτες. Πρέπει να αλλάξουν δραστικά οι ασκούμενες πολιτικές, γιατί οι ληστείες - κλοπές σε ένα βαθμό είναι απόρροια της οικονομικής κρίσης.   

Υποσημείωση: Όπως γνωρίζετε τα συμπαθή σας διαπλεκόμενα ΜΜΕ, διαχρονικά ασχολούνται με τις ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και super market, και ουδέποτε με το σύνολο των υπολοίπων κλοπών. Προφανώς τα κινηματογραφικά μμε θεωρούν ότι είναι σημαντικότερης σημασίας η ληστεία ενός κοσμηματοπώλη από τις κλοπές στους υπολοίπους πολίτες.

Έπειτα από τις επανειλημμένα 'ληστείες' της πολιτείας κατά του υποφαινόμενου και του Γλυφάδα fm,  οι οποίες αποσιωπήθηκαν επιμελώς, έχουμε και την κλοπή της επιχείρησης συγγενικού προσώπου συμπολίτη μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λήστεψαν την επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">