ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρέτηση της ακροδεξιάς

Αρκετές χιλιάδες κατοίκων στα νοτιοανατολικά προάστια και την Γλυφάδα γνωρίζουν ότι είμαι πρωτεργάτης ενός χώρου στη χώρα μας.

Τώρα πως γίνετε πρωτεργάτης ενός χώρου σε μια χώρα και χωρίς ''σπίτι'' (συχνότητα) είναι το επίτευγμα πολιτικής αλητείας και καφρίλας της νεοελληνικής κοινωνίας.

Την πολιτικοοικονομική διαπλοκή την γνωρίζουν συνολικά εντός της χώρας μας και όχι μόνο, όπως γνωρίζουν τους καπήλους που έστησαν κόμματα υποτίθεται για την υπηρέτηση των πολιτών.

Ένας εξ αυτών, και ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας όλων των εποχών, που κατάφερε να μπει στο κοινοβούλιο μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι οι πολίτες, είναι ο ακροδεξιός Γ.Καρατζαφέρης, ο οποίος αν ερωτηθεί τι είναι (...) ασφαλώς θα έχει πρόβλημα απαντήσεως.

Υπάρχει ένα βασικό αυταπόδεικτο που επισήμανα στους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας χωρίς να μου παρέχει κανείς μια σαφή και συγκεκριμένη απάντηση.

Αυτό το βασικό αυταπόδεικτο δεδομένο είναι η ανιδιοτελής υποστήριξη που έτυχαν επί πέντε χρόνια, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% που σήμερα βρίσκεται τόσο στην περιφέρεια Αττικής με την Ρένα Δούρου στη θέση του Γ.Σγουρού, όσο και στην κυβέρνηση.

Ειδικά για την περιφέρεια Αττικής, γνωρίζουν ότι επί ολόκληρης της θητείας Σγουρού ο υποφαινόμενος ήταν μάχιμος κατά του περιφερειάρχη και της κάκιστης διοικήσεως του. Το ίδιο ίσχυε και στη Γλυφάδα κατά της κακοδιοικήσεως Κόκκορη, και επίσης το ίδιο ακριβώς όσων αφορά την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου (ΝΔ&ΠΑΣΟΚ)

Στο δια ταύτα τώρα, ένα κόμμα του 3% άπλωσε σε επίπεδο κοινωνίας και με την δική μας υποστήριξη, δεδομένου ότι είχε τοίχο από το σύνολο των διαπλεκόμενων, χωρίς να μας αναγνωριστεί το ελάχιστο. 
Άλλωστε μικρή χώρα είμαστε και γνωρίζουμε ποιοι και πως υποστηρίζουν και τι υποστηρίζουν. 

Επιστρέφοντας στην περίπτωση Καρατζαφέρη επισημαίνω: Ο ακροδεξιός Καρατζαφέρης λειτουργώντας  τα παράνομα και αντισυνταγματικά ραδιοτηλεοπτικά του μέσα πέτυχε εξαπατώντας τους πολίτες να μπει στο κοινοβούλιο και να συγκυβερνήσει με ΝΔ&ΠΑΣΟΚ.  Στον αντίποδα εμείς επί σειρά ετών υποστηρίξαμε ένα κόμμα ώστε από το 3% να γίνει μια ισχυρή πολιτική δύναμη, κερδίζοντας την περιφέρεια Αττικής, και την διακυβέρνηση της χώρας, και μέχρι στιγμής έχουμε πουληθεί κυριολεκτικά.

Τα οφέλη του κ. Καρατζαφέρη, όπως και των πολιτικών που υποστηρίχτηκαν από εμάς είναι δεδομένα, η ανταπόδοση και η υπηρέτηση μας όμως είναι απόλυτα αίολη και ανύπαρκτη.

Αν λοιπόν υποστηρίζαμε επί χρόνια τον σχηματισμό μια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα υπηρετεί την διαπλοκή και τα αντισυνταγματικά όσων λήστεψαν την δημοκρατία από τον τόπο μας, όπως και την συχνότητα λειτουργίας μας, αυτή η κυβέρνηση δεν μας εκφράζει, ούτε έχει κάποια σχέση με το δίκαιο, την δημοκρατία, και την αριστερά.

Μπορεί κάποιοι ηθελημένα να κλείνουν τα μάτια στην αλήθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αλλάζει η πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ της  αριστεράς από την ημέρα εκλογής του μέχρι σήμερα υπηρετεί διαπλεκόμενα κατά του Συντάγματος και της δημοκρατίας.

Σαφέστατα και εμένα κάλλιστα μπορεί να με κατηγορήσουν για οτιδήποτε, όμως, τονίζω ότι εγώ δεν βρίσκομαι σε θεσμικό ρόλο, δεν λαμβάνω τα χρήματα των πολιτών, ούτε έχω την υποχρέωση υπηρέτησης του λαού.

Επίσης, τονίζω ότι τα δημόσια αγαθά σαφέστατα ανήκουν στο σύνολο του Ελληνικού λαού, είναι ιδιοκτησία μας, όμως σε πλήρη αντιδιαστολή με τον κ.Καρατζαφέρη, όπως και με το ΣΥΡΙΖΑ, ο υποφαινόμενος δεν έστησε ένα κόμμα υποτιθέμενης υπηρέτησης του λαού ώστε να οικειοποιηθεί όσα του ανήκουν.

Σας θυμίζω ότι ο κ. Καρατζαφέρης αιτήθηκε μια τοπική τηλεοπτική άδεια, και ενώ λειτουργούσε αντισυνταγματικά γέμισε ολόκληρη την χώρα με παράνομους αναμεταδότες. Παράλληλα ο απατεών των θεσμών, ενώ αξίωνε από τους πολίτες την είσοδο του στο κοινοβούλιο ως πολιτικός, με δόλο καταπατούσε το σύνταγμα της χώρας, και την λαϊκή κυριαρχία, δεδομένου ότι δεν υπηρετούσε τους πολίτες, υπηρετούσε τις δικές του επιχειρήσεις - συμφέροντα, βάζοντας σε λειτουργία και δεύτερο μέσο - ραδιοφωνικό - της αυτής μορφής.

Ενώ λοιπόν αιτήθηκε για τους 102,7 mhz των FM, έπειτα των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ''ως δια μαγείας'' βρέθηκε στην συχνότητα λειτουργίας μας.

Σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση που πρέπει να επιλέξει άμεσα. Η θα υπηρετήσει την αντισυνταγματικότητα της διαπλοκής και πολιτικών καπήλων οι οποίοι είναι εκατομμυριούχοι, η θα υπηρετήσει το δίκαιο, την δημοκρατία, την συνταγματικότητα, και τους πολίτες που την έστειλαν στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι επιλογές είναι αποκλειστικά δυο. Συνέχιση όσων ίσχυαν και σύντομο τέλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η κάλυψη όσων υποσχέθηκαν όπως τα υποσχέθηκαν.

Ποια είναι η δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ; Πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, (παράνομα θέλετε, πειρατικά θέλετε, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας) πρωτοστατήσαμε και ανοίξαμε τον δρόμο της μετεξέλιξης που ακολουθήσατε, άρα δεδομένου ότι πληρώσαμε ακριβά το μάρμαρο με διώξεις και κατασχέσεις κάτι μας οφείλετε όσοι βρίσκεστε σήμερα στο κοινοβούλιο.

Μας οφείλετε την δημοκρατία, την δικαιοσύνη, και την νομιμότητα, τα οποία αν δεν ισχύσουν θα σας ανατρέψουμε. (Ακόμη δεν έχω κάνει το ελάχιστο όσων χρειάζονται, και σημειωτέων ότι εγώ βρίσκομαι στο αμήν, ενώ εσείς ζείτε με τα χρήματα του συνόλου και με των ραδιοτηλεοπτικών επιχειρήσεων)

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις&Κατασχέσεις

* Στη συγκεκριμένη περίπτωση της συχνότητας, ο κ.Καρατζαφέρης μπορεί να μην φέρει την ευθύνη, δεδομένου ότι πλαισιώνεται από σειρά κομπλεξικών και μνησίκακων, οι οποίοι με τέτοιες ενέργειες δείχνουν πόσο δημοκράτες είναι.(Σαφέστατα όμως την ευθύνη πάντα την έχει η κεφαλή)

* Κάποιοι προσκυνημένοι υπάλληλοι του κ.Καρατζαφέρη, οι οποίοι υπήρξαν σε ένα χώρο, και δεν αγωνίστηκαν ούτε για μια ημέρα για όσα έπρεπε να ισχύσουν, δέχτηκαν να γίνουν υπάλληλοι πολιτικού, και συμβιβάστηκαν να υπηρετούν αντί των δικών τους συνταγματικών δικαιωμάτων και όσων τους άνηκαν έτερους της πολιτικής, είναι οι ληστές λόγω κόμπλεξ. (Δεν θυμάμαι ως κόμμα ο κ.Καρατζαφέρης να είχε ένα σχέδιο νόμου αποκατάστασης όσων υπήρχαν στα ερτζιανά πριν από τον ίδιο ως ιδιοκτήτη μέσων. Η ''αποκατάσταση'' ήταν άλλου τύπου. Διακομματικά ρουσφέτια στην ΕΡΤ, στο κοινοβούλιο, και αλλού) 

* Μήπως θυμάστε έστω και ένα (1) πολιτικό ο οποίος γνωρίζοντας τι ισχύει στα ερτζιανά της χώρα μας να είχε την διάθεση ενός πραγματικά δημοκρατικού νόμου κάλυψης του συνόλου; (Εννοώ ότι ισχύει σε επίπεδο κοινωνίας, και πολιτικής, και στα ερτζιανά της χώρας, και ειδικότερα του Ν.Αττικής) Γνωρίζετε όμως τις χιλιάδες διώξεις και κατασχέσεις επί δεκαετίες ώστε μια χούφτα διαπλεκόμενοι και ελάχιστα κόμματα - πολιτικοί να καπελώνουν το σύνολο και το Σύνταγμα.

*Έχουμε μια αριστερή κυβέρνηση η οποία έχει ασπαστεί τον νεοφιλελευθερισμό και λειτουργεί απόλυτα στο μήκος κύματος εμπορευματοποίησης, ενώ η ριζοσπαστική αριστερά δεν ασπάζεται αποκλειστικά το εμπόριο επί παντός επιστητού. Μπορούν να υπάρχουν παράλληλα δεκάδες διαφορετικού τύπου υλοποιήσεις και δομές, όπως και σε επίπεδο κοινωνίας, όπως και σε επίπεδο κομμάτων, και ποτέ δεν υπήρξαν ολοκληρωμένα σε ένα πλήρες νομοσχέδιο για την εθνική και τοπική ραδιοτηλεόραση, το οποίο να περιλαμβάνει: 
  • τα εθνικά εμπορικά τηλεοπτικά ΜΜΕ, 
  • τα τοπικά εμπορικά τηλεοπτικά, 
  • τα κρατικά ΜΜΕ, 
  • τα δημοτικά τοπικά ραδιοτηλεοπτικά, 
  • και τα χαμηλής ισχύος τοπικά ραδιοφωνικά εμπορικά και μη εμπορικά, αναλόγως του καθεστώτος ιδιοκτησίας.
 Ειδικά για το Ν.Αττικής ο σχεδιασμός παραχώρησης του ραδιοτηλεοπτικού φάσματος πρέπει να είναι συνυφασμένος με τα εκλογικά διαμερίσματα και τον πληθυσμό του νομού όπως και των πόλεων. Είναι πλήρως αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό το ένα τμήμα του νομού να διαθέτει 30 ραδιοτηλεοπτικά μέσα και το άλλο κανένα, άσχετα αν κάποιοι ιδιοκτήτες και μέτοχοι κατοικούν στο άλλο μισό του νομού. (Βλέπε νοτιοανατολική Αττική) Ήταν απόλυτα φασιστικού τύπου τα κόμματα και οι κυβερνήσεις 41 ετών που ουδέποτε έλαβαν υπ 'όψιν όσους πρωτοστάτησαν σε ένα χώρο, ενώ φρόντισαν κομματικά, δημοτικά, και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα κόντρα στα συμφέροντα της κοινωνίας των πολιτών.
  • Η πραγματική γιορτή της δημοκρατίας, σύννομα και συνταγματικά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρέτηση της ακροδεξιάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">