ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Συγκέντρωση στο Σύνταγμα 17 Ιούνη 2015 (VIDEO)



«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η ζωή μας δεν ανήκει στους δανειστές» ήταν το σύνθημα της σημερινής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών με κεντρικό σύνθημα "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα".

Αριστερές οργανώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, τοπικές ομάδες και ενώσεις εργαζομένων έδωσαν από τις 19.30 ραντεβού μπροστά από τη Βουλή. "Ρήξη με τη λιτότητα" και "οι ζωές μας δεν ανήκουν στους δανειστές", "η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται", " δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω", ήταν από τα συνθήματα που κυριάρχησαν.

Οι χιλιάδες πολίτες αποδοκίμασαν την αυστηρότητα των δανειστών, και στηρίζουν εμπράκτως την ελληνική κυβέρνηση στο δύσκολο διαπραγματευτικό αγώνα της.

Διαδήλωσαν το ΟΧΙ κατά της λιτότητας περισσότερα από 10.000 άτομα κάθε ηλικίας.

Γιάννης Κουρδομένος: Τόσα χρόνια - δεκαετίες - είδες μια (1) δική μου λινάτσα - πανό - πλακάτ; (Έστω μια φορά; - Έστω ένα φείγ βολάν; Μια αφίσα;)

Δικαιωματικά έπρεπε να έχω γεμίσει ολόκληρη την Αττική, και τη Γλυφάδα έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, την ίδια περίοδο που υπηρετούσαν σειρά ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΜΕ της διαπλοκής, λίγων οικογενειών.

Μη ξεχνάς ότι επί 26 χρόνια μια χούφτα οικογένειες λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ σειρά ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, ενώ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ στέρησαν από τα νοτιοανατολικά προάστια έστω και ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ - Με καθολική αποσιώπηση όλων των ''πολιτευομενων'', ειδικά της Γλυφάδας, οι οποίοι είτε ηθελημένα είτε εκούσια υπηρετούν την διαπλοκή, την αντισυνταγματικότητα, και τις παρανομίες των λίγων οικογενειών με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής. 

Τι σημαίνει νεοέλληνας πολιτευόμενος: Σημαίνει ένα άτομο καθολικά διφορούμενο, το οποίο αποδέχεται κάποιοι να έχουν σειρά παρανομιών και αντισυνταγματικά Ραδιοτηλεοπτικά, και αυτοί που πρωτοστάτησαν (πρωτεργάτες) να μην δικαιωθούν, δεδομένου ότι το οποιοδήποτε κόμμα σφετερίζεται την δημοκρατία και το δίκαιο. Όταν δίνεται η δυνατότητα κάποιοι να έχουν επί δεκαετίες σειρά παρανομιών στο απυρόβλητο, και κάποιοι επί δεκαετίες να διώκονται για την μια που έπρεπε να νομιμοποιηθεί εξ αρχής, δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Είδομεν αν την δημιουργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η απλά αν θα συμβιβαστεί να υπηρετεί όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μια χούφτα οικογένειες με *σειρά Αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ. 

*Ομίλων επιχειρήσεων, που επ' ουδενί δίνουν το δικαίωμα λειτουργίας πέραν του ενός ραδιοτηλεοπτικού μέσου.

* Είναι γνωστή η κουτοπονηριά των νεοελλήνων, η οποία καταργεί τόσο το πολίτευμα όσο και το δίκαιο. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Συγκέντρωση στο Σύνταγμα 17 Ιούνη 2015 (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">