ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολομέτωπη επίθεση του κ.Γιαννακόπουλου κατά του δημάρχου Γλυφάδας

Με βαρείς χαρακτηρισμούς και έντονη δυσαρέσκεια - αγανάκτηση ο κος Α.Γιάννακόπουλος καταφέρετε κατά του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου. 

Επίσης προτρέπει τον κ. Δημήτρη Καραπάνο να αποχωρήσει από την παράταξη Παπανικολάου τονίζοντας τρεις δεδομένες αλήθειες.

1) είναι ανεπαρκής για δήμαρχος, 
2) δεν σέβεται το δημόσιο χρήμα,
3) δεν σέβεται τις προεκλογικές δεσμεύσεις, 

Ο κ.Γιαννακόπουλος θέτει ζήτημα παρέμβασης του κ.Καραπάνου, είτε να συνετίσει τον δήμαρχο Γλυφάδας, είτε να διαχωρίσει τη θέση του από την παράταξη Γ.Παπανικολάου.

Επιπροσθέτως άξιο αναφοράς είναι το γεγονός διορισμού παραταξιακών και φίλων στο δήμο Γλυφάδας, χωρίς να έχει υπάρξει καμία παρέμβαση τόσο της αποκεντρωμένης διοίκησης, όσο και της δικαιοσύνης. Τα στοιχεία διορισμών παραταξιακών και φίλων έχουν δημοσιοποιηθεί σε αρκετά τοπικά ΜΜΕ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Ζητείται επειγόντως εισαγγελέας για τις οικονομικές ατασθαλίες του Δήμου Γλυφάδας 

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος. 06-06-2015

Δήμαρχε της γλυφάδας, ακόμη και αν νομίζεις (...) ότι έχεις μεγάλους όρχεις 
(και δεν εννοώ στο παντελόνι, εκεί έχουν και οι γκέι), για να με γράφεις, όπως έκανες και την Παρασκευή, σε κατ' επείγον ζήτημα μου, που αφορούσε: Κόκκορη και Λανδράκη για ποινική υπόθεση της 17-06-2015 ενώπιον του Δ΄τριμ. πλημ. Αθηνών, αφενός, και αφετέρου, με τις μη σκόπιμες απαντήσεις σου (αρνήσεις σου) επί δίκαιων και νομίμων επαναλαμβανόμενων έγγραφων αιτημάτων μου, (προς εξυπηρέτηση του Κόκκορη και των ομοϊδεατών σου δικηγόρων), είσαι πολύ γελασμένος, επειδή οι όρχεις σου (αν έχεις;) είναι πολύ μικροί για να χωρέσουν έμενα !!!.

Κατάλαβες νεαρέ.

Σε κάναμε δήμαρχο για να μας γράφεις οριζοντίως και καθέτως; 
Ντροπή σου - αίσχος, αγνώμονα, αχάριστε! 

Τα μεγάλα λογία που δημοσία προεκλογικά έλεγες, τόσο προφορικά, όσο και με έντυπα σου: "είμαι υποψήφιος για όλους, δεν μου αρέσουν τα χρίσματα. αξίζουμε τη Γλυφάδα της διαφάνειας, των ευκαιριών της συμμέτοχης της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης", βρίσκονται στους πράσινους ασκεπείς πράσινους και επικίνδυνους για την δημοσία υγεία κάδους απορριμμάτων.

Μέχρι στιγμής βόλεψες τους ''κολλητούς σου'', (αλήθεια, αν σου έμειναν και άλλοι αβόλευτοι, τρέξε για να προλάβεις, πριν προλάβει ο εισαγγελέας), με χρήματα των δημοτών, πάρα τον άρθρο 12 παρ. 14 του ν.4071/2012 όπως ισχύει με το αριθ. πρωτ. 
3252/30-01-2014  'έγγραφο της Γ.Δ.Τ.Α.δ/νση οργ. & λειτ. Ο.Τ.Σ. ΤΜ. προσωπικού,τα οποία είναι εν γνώση σου, άλλα και αυτά έγραψες στους όρχεις σου.

Απορώ πως ο κος 
Καραπάνος (ο οποίος συνέταξε το καταστατικό της δημοτικής παράταξης σου ''η γλυφάδα μας'' ), δεν ακολούθησε ''τα βήματα'' του κ. Δημήτρη Μπουντουτζίδη.

Κύριε 
Καραπάνο, δεν έχεις λόγο να είσαι ακόμη στην παράταξη του Γ. Παπανικολάου. είναι ανεπαρκής για δήμαρχος, επειδή δεν σέβεται το δημόσιο χρήμα και τα προεκλογικά δημοσία μεγάλα λογία.

Κύριε Καραπάνο, δεν αισθάνεσαι μεγάλη ντροπή;

Σε κάλω, με δημοσία δήλωση σου και προς τον δήμαρχο, Γεώργιο Παπανικολάου, άμεσα να απομακρυνθείς από την παράταξη του._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολομέτωπη επίθεση του κ.Γιαννακόπουλου κατά του δημάρχου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">