ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

EKTAKTO: Χρήστος Καπάταης - Παραγωγική ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση της οικονομίας

Όπως είχε δηλώσει ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης, στις 22/03/2015 ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, όπου ο σεβασμός στο περιβάλλον και στις ανάγκες των πολιτών συνιστούν βασική προτεραιότητα, ενώ ο ιδιωτικός τομέας έχει πεδίο δράσης, ακολουθώντας όμως τη νομιμότητα και τις προτεραιότητες της πολιτείας υλοποιείται στη Γλυφάδα.

Η Περιφερειακή Αρχή της Αττικής, με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, είναι αποφασισμένη να κινηθεί δημιουργικά και αποτελεσματικά σε αυτήν την κατεύθυνση.

Η εν λόγω ανάπτυξη αφορούσε τα Αστέρια Γλυφάδας, 280 στρέμματα γης, παραλία μήκους περίπου 600 μέτρων, τεχνητή δασική έκταση 61,4 στρεμμάτων, καθώς και του αρχαιολογικού λόφου - Ιστορικού χώρου.

Η περιφέρεια Αττικής αποφάσισε δημιουργία ξενοδοχείου 400 κλινών χωρίς επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων, με διαμορφώσεις εξωτερικού χώρου, πεζοδρομήσεις, κιόσκια, πέργκολες, πεζόδρομους, ποδηλατοδρόμους, και υπαίθριους χώρους στάθμευσης.

Στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

*Δεν επιτρέπεται η λειτουργία νυχτερινών κέντρων, κέντρων διασκέδασης, τυχερών παιχνιδιών και συναφών χρήσεων.


* Υπάρχουν ελεύθερες είσοδοι που εξασφαλίζουν στους πολίτες την πρόσβαση στην παραλία χωρίς κανενός είδους αντίτιμο εισόδου.


* Προστασία της δασικής έκτασης σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Δασικής Υπηρεσίας.

* Προστασία των αρχαιολογικών χώρων με βάση τις κατευθύνσεις της Αρχαιολογίας.

Γ.Κ: Θεωρώ ότι επί του παρόντος είναι ο κατάλληλος χρόνος, ώστε, να κάνω ένα ολοκληρωμένο επιτόπιο ρεπορτάζ, αρχικά στα Αστέρια Γλυφάδας, και στη συνέχεια επισκεπτόμενος την περιφέρεια Αττικής - Νότιου τομέα - να συζητήσω με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καπάταη τις εξελίξεις επί των αποφάσεων της περιφέρειας, όσο και τα ισχύοντα της παραγωγικής ανασυγκρότησης στη πόλη μας, η οποία αφορά αποκλειστικά πολυεκατομμυριούχους (...) την ίδια στιγμή που ισχύουν ''σημεία και τέρατα'', και θεωρώ ότι ο αντιπεριφερειάρχης αντιλαμβάνεται επαρκώς, όπως και αρκετοί από τους συμπολίτες μας. 

Έχω μια σειρά ερωτημάτων τα οποία εκ προοιμίου θέτω υπ' όψιν σας.

1) Η επανεκκίνηση της οικονομίας αφορά αποκλειστικά ορισμένα άτομα, η κινείται σε μια βάση επί του συνόλου των πολιτών - κατοίκων - στα Νότια προάστια;

2) Η παραγωγική ανασυγκρότηση αφορά το σύνολο, με δημιουργία των πολιτικών που απαιτούνται για τα νότια προάστια και το σύνολο των δημοτών, η θα παραμένει στη βάση γνωριζόντων και ορισμένων οικονομικών παραγόντων;

3) Ποιες πολιτικές σχεδιάζει η περιφέρεια Νότιου τομέα για το απόλυτο έλλειμμα έστω και ενός (1) μαζικού ραδιοτηλεοπτικού στα ερτζιανά της Νότιας Αττικής;

4) Τι μπορεί να επεξεργαστεί η περιφέρεια Αττικής, τι μπορεί να παρέχει, ώστε με χρήση της δυνατότητας που παρέχει το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, και το σχέδιο νόμου για τις συχνότητες, να λειτουργήσει ένα μαζικό ΔΗΜΟΣΙΟ μέσο όλων των πολιτών - δημοτών - κατοίκων - στα Νότια προάστια Αττικής;

Υποσημείωση: Ο δήμος Γλυφάδας - σήμερα - διαθέτει περίπου χίλιους εργαζομένους, για κάποιες δομές, που σε αρκετές αυτών των περιπτώσεων είναι αστεϊσμοί ώστε να λαμβάνουν μισθούς δεξιοί - δεξιές - ψηφοφόροι της δεξιάς διοικήσεως, όπως και των προγενέστερων, και στον αντίποδα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι με δόλο έπειτα από δεκαετίες ανιδιοτελούς λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος έτυχε της αποδοχής  χιλιάδων κατοίκων στα νότια, υφίσταται ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ από τη πλευρά της εκάστοτε κακοδιοικήσεως... υπηρέτησης ημέτερων και κομματικών μελών. 

Κάθε ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ διοίκηση που αναλαμβάνει στη Γλυφάδα, ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, και την ίδια στιγμή δημιουργεί στρατιά κομματικών - παραταξιακών - ημέτερων διορισμένων, άρα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

Σε όποιο βαθμό και να συνδράμουν οι κάτοικοι της Γλυφάδας υπέρ των ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ, δεν αναιρείται η πραγματικότητα, και η κακουργηματική πράξη από τη πλευρά των κάκιστων εκλεγμένων.

Είναι σαφές ότι παρανόμησαν έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις, προτάσεις, μελέτες, στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίες κατατέθηκαν από δημότη ο οποίος είχε δεχθεί καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, και δεν έπραξαν το ελάχιστο επί δεκαετίες, ενώ όλα αυτά τα χρόνια εισερχόμενοι στο δήμο για την χρηστή διοίκηση διόριζαν κομματικά - παραταξιακά, και συγγενικά τους άτομα. 

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ - ΤΟ ΟΡΘΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΕΙΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: EKTAKTO: Χρήστος Καπάταης - Παραγωγική ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση της οικονομίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">