ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι δεν έκαναν τα κόμματα

Εξισορρόπηση σε μια χώρα που μια χούφτα οικογένειες ρυθμίζουν αντισυνταγματικά την διαμόρφωση της κοινής γνώμης, με συγκεκριμένο σχέδιο νόμου λειτουργίας 50% δημόσιων, ιδιωτικοδημόσιων - διαδημοτικών, και 50% ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων, και ουδεμία απόκλιση επί του συγκεκριμένου.

Έχω παρέχει τα διαπιστευτήρια μου, τόσο με τις ενέργειες, όσο και με τις προτάσεις που δεν υιοθέτησε το μέχρι πρότινος κυβερνητικό σχήμα, και είμαι ο μοναδικός πολίτης στα νότια προάστια που αξίωσε τέταρτο κρατικό κανάλι ώστε να χτυπηθεί η διαπλοκή των ολιγαρχών, και να επέλθει εξισορρόπηση στο μισό του Ν.Αττικής


Δεν το εφαρμόσατε ως κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το έπραξε ο Τσίπρας, και κρίνεται. Το ανάλογο για το σύνολο των κομμάτων.

Όσοι και όσες από τη Γλυφάδα και τα νότια θα τρέξετε πίσω από τον Λαφαζάνη μπορείτε να καταργήσετε την διαπλοκή; 


Όσοι και όσες αποτελείτε τα κόμματα του παρόντος, καθώς και τα υπό σύσταση, έχετε στα προγράμματα σας την συγκεκριμένη ρύθμιση;
Μπορείτε να λειτουργήσετε ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό πέραν της ελεγχόμενης ΕΡΤ; 

Έστω να λειτουργήσετε ένα ιδιωτικό (συγκεκριμένου χαρακτήρα) το οποίο να μην αποτελεί διαπλεκόμενο; 


Μπορείτε να δεχτείτε την πρόταση που έγινε από τον πολίτη;
Επί αρκετά χρόνια γνωρίζω ότι παρακολουθείτε διαπλεκόμενα, διαβάζετε διαπλεκόμενα, ενισχύεται διαπλεκόμενα, άρα η αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας ακυρώνεται στη πράξη, δεδομένου ότι θα συνεχίσετε την διαπλοκή όπως την συνέχισε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Αν συνολικά δεν μπορείτε να δεχτείτε τις προτάσεις που γίνονται από Έλληνες πολίτες, για ποιον λόγο αυτοαναγορεύεστε αριστερά και αριστεροί;   


Αν συνολικά δεν μπορείτε να δεχτείτε τις προτάσεις που γίνονται από Έλληνες πολίτες, για ποιον λόγο θεωρείτε εαυτόν κατάλληλο για το κοινοβούλιο;

Σε πλήρη αντιδιαστολή των περισσοτέρων ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάκτυλο μου, δεν διαθέτω OFFSHORE, δεν διαθέτω ομίλους επιχειρήσεων, δεν διαθέτω καταθέσεις σε κωδικούς, δεν διαθέτω κινητή και ακίνητη περιουσία. Διαθέτω όμως τις προτάσεις που υιοθέτησαν χιλιάδες άλλοι χωρίς να αναγνωρίζουν αυτόν που πρώτος δημόσια τις πέρασε *(Βλέπε δήμο Γλυφάδας και τα προγράμματα όλων των τοπικών παρατάξεων, που αποτελούν στο 90% τις δικές μου δημόσιες προτάσεις που μεταδίδονταν ραδιοφωνικά επί δεκαετίες μέχρι το 2004) και τις προτάσεις που σκόπιμα ποτέ δεν πέρασαν για τα ιδιοτελή συμφέροντα διαπλεκόμενων και πολιτικών κομμάτων.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Ενδεικτικά σας θυμίζω ότι είχα καταθέσει στις εκάστοτε κυβερνήσεις προτάσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα και διαπίστωσα πως οικιοποιήθηκαν για λογαριασμό και ωφέλεια των κομμάτων τις προτάσεις του πολίτη.

1) Είχα προτείνει την λειτουργία ενός πολυγλωσσικού δημόσιου καναλιού {4}, το οποίο θα στόχευε στην προώθηση συγκεκριμένων μηνυμάτων για αξιοποίηση του τουρισμού στη χώρα μας, και αντί υιοθέτησης και υλοποίησης της προτάσεως δημιούργησαν το κανάλι της Βουλής.

2) Είχα προτείνει την λειτουργία ενός πολυγλωσσικού δημόσιου ραδιοφώνου, επίσης με συγκεκριμένη στόχευση, και δημιούργησαν το Κόσμος της δημόσιας ραδιοφωνίας. 

3) Ενώ γνώριζαν τις επανειλημμένες διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, κατά του πρωτεργάτη ενός χώρου στη χώρα μας, αντί αρωγής και υποστήριξης το ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το ''ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ'' για κομματική προπαγάνδα, και βόλεμα επιλεκτικά προσκείμενων στο ΣΥΡΙΖΑ.

4) Πρότεινα κατόπιν της δημόσιας διαβούλευσης για την ΕΡΤ, δημιουργία ενός δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού στα νότια προάστια Αττικής, τα οποία δεν διαθέτουν ούτε μια ραδιοτηλεόραση, και όπως γνωρίζετε λειτούργησαν για πολλοστή φορά υπέρ της συντήρησης και της διαπλοκής

Πέραν της αλήθειας δεν έχω τίποτα άλλο, και δεδομένου ότι σε τοπικό επίπεδο υφίστανται τα μεγαλύτερα φίδια όλων των εποχών, δικαιωματικά σας αποκαλώ απολίτιστους.


* ''Καινοτομούν'' στο δήμο Γλυφάδας τα κόμματα, δεδομένου ότι το 90% όσων έχουν υλοποιήσει κατά καιρούς τοπικά, και επί του παρόντος, αποτελούσε πνευματική ιδιοκτησία του υποφαινόμενου, σε εποχές που δεν υφίστατο καμιά από τις φερόμενες τοπικές παρατάξεις, και όσους υποσχόμενοι ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου από μερίδα διφορούμενων ''συμπολιτών'' μας οι οποίοι προσέβλεπαν σε ιδιοτελή οφέλη, κατά δημοκρατίας, συντάγματος, νόμων, και πολιτισμού.

Σαφώς καθολικά διφορούμενοι, δεδομένου ότι από τη μια έχουν εκφράσει πολλές φορές την αντίθεση τους με την διαμόρφωση της κοινωνικής γνώμης από μια χούφτα οικογένειες, και στο δια ταύτα αρνούνται ότι έκλεψαν την πνευματική ιδιοκτησία του δημότη Γλυφάδας και πρωτεργάτη της μετέπειτα ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης.

Ξέρετε κάποια πράγματα είναι σαφή για όλους, και δεν επιδέχονται παρερμηνείας. Αν μια χούφτα οικογένειες ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ με τους εξαγορασμένους υπαλλήλους τους διαμορφώνουν την κοινωνική άποψη, αυτός που πρωτοστάτησε σε ένα χώρο και πέρασε τις περισσότερες προτάσεις όσων αφορά τον δήμο Γλυφάδας κ.τ.λ, δεν διαμόρφωνε την κοινωνική άποψη;

Αντί αναγνώρισης παρουσίαζαν παρατάξεις και προγράμματα τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής, και δεν είναι ΦΙΔΙΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ;   
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι δεν έκαναν τα κόμματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">