ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απίστευτοι στο δήμο Γλυφάδας

Κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος αποτελεί η περιβόητη δημοτική συγκοινωνία, δεδομένου ότι δεν προσφέρει, ούτε πρόκειται να προσφέρει σημαντικό έργο στους κατοίκους Γλυφάδας.

Η δαπάνη που γίνετε εξ ονόματος κάλυψης των συγκοινωνιακών αναγκών της περιοχής είναι μεγάλη (ξεπερνά τις 500.000 χιλ. ευρώ) και αν συνυπολογιστούν τα οφέλη και η ζημία, η ζημία των δημοτών είναι ξεκάθαρη.

Πρέπει να είμαστε συνολικά ρεαλιστές, άρα πρέπει να πούμε ότι αναγκαιότητα για καλή συγκοινωνία στη Γλυφάδα υπάρχει, όμως, τα χρήματα που κοστίζουν τα παλιά προβληματικά λεωφορεία, οι μισθοί των οδηγών, οι βλάβες - φθορές κ.τ.λ στο σύνολο των δημοτών, χωρίς λειτουργικό πλαίσιο καλής συγκοινωνίας (δεν έχει αλλάξει τίποτα στη Γλυφάδα με τα εν λόγω λεωφορεία) για αποκλειστική διαφήμιση του δήμου, θα μπορούσαν να διατεθούν για μια τοπική δομή που να παρέχει ουσιαστικό έργο στους δημότες, και παράλληλα να έχει και ένα επίπεδο ανταποδοτικότητας. 

Σε ένα δήμο που η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος έχει γίνει το όραμα κάθε δημότη που αναμιγνύεται στα κοινά, και το σύνολο των δημοτών παρέχει και χείρα υποστήριξης για κανένα ρουσφετάκι - εξυπηρέτηση, ο ανταποδοτικός χαρακτήρας είναι ψιλά γράμματα.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η notia-press.gr για την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος, πρωτοφανής η απόφαση της ανεκδιήγητης δημοτικής αρχής που σκέφτηκε και αποφάσισε να προσλάβει σκλαβοεργάτες οδηγούς για την λειτουργία της περιβόητης και περιλάλητης δημοτικής συγκοινωνίας.

Τελικά αυτή η εμμονή του Παπανικολάου να σκορπάει στους πέντε ανέμους τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, που με τόσο κόπο και ιδρώτα συγκέντρωσαν οι προκάτοχοί του, προκαλεί εφιάλτες και μας θυμίζουν πως οι προδοτικές για τη χώρα κυβερνήσεις σπατάλησαν σε διάφορες τσέπες τα χρήματα των δημόσιων ταμείων.

Παρά τις νουθεσίες της αντιπολίτευσης, ο Παπανικολάου και οι άβουλοι σύμβουλοί του το ψήφισαν.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

Υ.Γ: Δεν είναι γελοίο το φαινόμενο επί χρόνια παρανομίας όσων ορκίστηκαν  «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους, και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου» και έχοντας  σήμερα ως βασικό δεδομένο μια δεξιά διοίκηση με την κ. Καυκά, τον Γ.Παπανικολάου, κ.τ.λ στην υπηρέτηση των Αλαφούζων από το δήμο Γλυφάδας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απίστευτοι στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">