ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημόσιες δομές να μας καλύψουν όλους

« Έγὼ μὲν γὰρ οὐδὲν οἶδα πλὴν ἓν μόνον, τὸ διδόναι λόγους καὶ λαμβάνειν, τουτέστι τὴν διαλεκτικήν, ὅπερ τὸ ὅλον ἐστίν, εἴγε φιλοσοφία ἐστὶν πάντα τὰ ὄντα γινώσκουσα.» Όσα ισχύουν σήμερα είχαν την αφετηρία τους στο μυαλό και το συρτάρι του υποφαινόμενου, και σαφώς δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι/ες άκουγαν τις μεταδόσεις μου από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όμως γνωρίζω με απόλυτη ακρίβεια τι μετέδωσα, και πότε μεταδόθηκε δημόσια.

Μάθε πολλά, και όσα περισσότερα γνωρίΖΕΙΣ, στο τέλος θα ανακαλύπτεις... 

Γνωρίζουμε σε ποια χώρα κατοικούμε, ποια είναι τα χαρακτηριστικά των νεοελλήνων, και αν μπορέσεις να βρεις περισσότερο αγνώμονα λαό να μου τον υποδείξεις και εμένα. 

Πριν καν συσταθεί και υπάρξει εταιρία κατασκευής κινητών τηλεφώνων, πολλά χρόνια πριν, ο υποφαινόμενος έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές, και επιστημονικού χαρακτήρα, θέτοντας υπ' όψιν των υπολοίπων τι έπεται - ακολουθεί.

Δεν μπορείς να φανταστείς τι ειρωνεία και γέλιο έπεφτε με όσα πέρασα ραδιοφωνικά δημόσια, δεκαετίες πριν ισχύσουν, και πριν γίνουν η καθημερινότητα και συνήθεια του συνόλου.
Όπως δεν μπορείς να φανταστείς τι σκέφτεται αυτός που πέρασε σε ένα αριθμό ανθρώπων κάποια δεδομένα τα οποία ίσχυσαν και ακολούθησαν στη συνέχεια.

Εν συντομία θα γράψω ελάχιστα από τα χιλιάδες που μετέδωσα, και έπειτα από δεκαετίες, η αρκετά χρόνια, δημιουργήθηκαν και τα ακολούθησαν κατά κόρον - μαζικά.

Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο, και δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι υπήρξαμε οι ιδρυτές της μετέπειτα ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης που ακολούθησε το 1989.

1) Κινητά τηλέφωνα - υπολογιστές.
2) Μουσικές ραδιοτηλεοράσεις - κανάλια - ραδιόφωνα πολλών ειδών μουσικής.
3) GPS οδικοί χάρτες, όπως και τρισδιάστατη πλοήγηση στο διαδίκτυο.
4) Εξειδικευμένα μέσα για τις επιχειρήσεις παντός τύπου.
5) Blogs, ιστοσελίδες - ιστολόγια -  για μαζική χρήση από το κοινωνικό σύνολο, όπως και έγινε στη συνέχεια από τη γνωστή εταιρία το 1999, συμβολική χρονιά που τελέστηκε δίωξη και κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, και λίγο καιρό μετέπειτα λειτούργησε η πλατφόρμα των bloggers.
6) Μαζική συμμετοχή των ανθρώπων στην παγκόσμια ενημέρωση, ψυχαγωγία, όπερ και εγένετο με τη δημιουργία του youtube, και πολλών sosial media. Σαφώς το είχα θέσει, πριν την λειτουργία ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων στη χώρα μας, και στη βάση συνδιαμόρφωσης ενός τελικού αποτελέσματος από χιλιάδες κατοίκους μιας πόλης - κοινότητας - κ.τ.λ. (ίσχυσε στη βάση παγκόσμιας κοινότητας)
7) Δεκάδες εκπομπές της τηλεόρασης - μεγάλης απήχησης εφάρμοσαν κατά γράμμα όσα είχαν μεταδοθεί στις εκπομπές του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αναφερθεί εκτενώς ότι υπήρξαμε οι θεμελιωτές όσων ακολούθησαν στη συνέχεια, δεδομένου ότι το κατα-μαρτυρούν όσα ίσχυσαν διεθνώς στη συνέχεια, και τυγχάνουν της αποδοχής εκατομμυρίων σε ολόκληρο το πλανήτη. (Στο παρόν εξαιρώ απόλυτα τα ζητήματα πολιτικής)

Αν δεν γνωρίζεις, ρώτα να μάθεις...και ρώτα χιλιάδες από όσους - όσες άκουγαν τις μεταδόσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και στη συνέχεια απεδείχθησαν  Ιούδες Ισκαριώτες.

Γ.Κ

Υποσημείωση: Ο υποφαινόμενος σαφώς δεν είναι προφήτης μετά Χριστόν, όμως γνώριζε με απόλυτη ακρίβεια την μετεξέλιξη σε πολλούς τομείς, σύμφωνα της επιστημονικής και κοινής λογικής, η οποία πολλές φορές καταργείτε από την πλειονότητα, η οποία περιορίζεται απλά να χρησιμοποιεί ότι της παρέχετε - και όποτε παρέχετε - αντί να σκέφτεται.

Σαφώς δεν αξιοποίησα επιχειρηματικά τίποτα από τα προαναφερόμενα, λόγω του ''ασυμβίβαστου'' ενός πολίτη ο οποίος δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τρίτους, και είναι το κομβικό σημείο, δεδομένου ότι αναμέναμε από μια μελλοντική αριστερή κυβέρνηση ριζοσπαστικές πολιτικές, εκδημοκρατισμό, και δημόσιες δομές να μας καλύψουν όλους.

Ακόμη και σήμερα, δεδομένου του κύματος νεοφιλελευθερισμού - καπιταλισμού - ορισμένοι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι σε πλήρη αντιδιαστολή των ημίμετρων από αρκετούς πολίτες, θα μπορούσε να υπάρξει και στα ΝΟΤΙΑ προάστια πληρότητα, οργάνωση, και ένα δημόσιο μέσο συνεργαζόμενο με το σύνολο ιδιωτών, για την πραγματική ταυτότητα ενός τόπου, και κοινωνική - πολιτισμική γέφυρα ΜΑΖΙΚΟΥ χαρακτήρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημόσιες δομές να μας καλύψουν όλους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">