ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητρόπουλος: Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει




Παρέμβαση στο δελτίο έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, προσπαθώντας να αντικρούσει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής.

''Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό! Βλέπει ο Τσίπρας".

Καθίσταται σαφές ότι το μεγάλο κανάλι το έχουν στηρίξει, και τους έχει στηρίξει, δεδομένου ότι το δηλώνουν δημόσια, και ήταν επί χρόνια το κοινό μυστικό. Πως έχουν στηρίξει το κανάλι, και πως τους έχει στηρίξει το κανάλι, καλούνται να το αποσαφηνίσουν δημόσια προ των εθνικών εκλογών.

Μιλώντας εν θερμώ, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τον ευτέλισε στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα και ότι "μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει".

Το θέμα έχει να κάνει με το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής, την οποία ωστόσο, ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί. Το ποσό αυτό αγγίζει τα 750.000 δολάρια.

"Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω", συνέχισε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος.

"Με ευτελίσατε, σας παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε", είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.

Ο ίδιος δε σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για αυριανή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι "μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει. Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο. Γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός αγωνιστή και ενός τίμιου πολίτη;

Απο το ΣΥΡΙΖΑ του καταλογίζουν ότι έβγαινε συνεχώς σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ (στο MEGA σχεδόν κάθε μέρα) και μιλούσε για ένα μνημόνιο χειρότερο απ’ τα προηγούμενα, ενώ τάσσονταν υπέρ μιας κυβέρνησης όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), παρά την κατηγορηματική απόρριψή της απ’ τον Αλ.Τσίπρα.

Οριστικά εκτός λίστας του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως μένει ο Αλέξης Μητρόπουλος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητρόπουλος: Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">