ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Διαπλοκή και το παλιό δεν τελείωσαν

Η κοινωνική δικαιοσύνη και η ευημερία που αξίζει σε όλους τους Έλληνες είναι απούσα, και το σύστημα συνεχίζει με προπαγάνδα να εμπαίζει με τον χειρότερο τρόπο τον λαό.

Είναι αδιανόητο για έναν αριστερό πολίτη, ο οποίος παρείχε δημόσια επί δεκαετίες τα διαπιστευτήρια του, να ασπαστεί και να αποδεκτεί την μονοκατευθυντήρια προπαγάνδα χωρίς εγγυήσεις και αποδεικτικά στοιχεία.

Η νέα κυβέρνηση της χώρας επ' ουδενί αποτελεί ελπίδα για τους πολίτες και το αύριο της χώρας ελλείψει των αποδείξεων που οφείλει να παρέχει.

Τονίζω για πολλοστή φορά, ότι ήμουν ο πρώτος ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στο Ν.Αττικής, ο οποίος ξεκίνησε δημόσια τη μάχη κατά της διαπλοκής και των αντισυνταγματικών μονοπωλίων χειραγώγησης (πλύσης εγκεφάλου) του λαού.

Σας θυμίζω ότι κατέθεσα πλήρη φάκελλο στην Εισαγγελία πρωτοδικών επί ημερών Δ.Παπαγγελόπουλου, τα στοιχεία του οποίου καθιστούσαν σαφή την Αντισυνταγματική λειτουργία ραδιοτηλεοπτικών διαπλεκόμενων, και παράλληλα πλήρη στοιχεία εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών και κομμάτων.

Για λόγους που καλείται να ερευνήσει τόσο η σημερινή κυβέρνηση, όσο και οι αρμόδιοι υπουργοί, ο φάκελλος όπως και το σύνολο των αποδεικτικών που πρωτοκολλήθηκαν στην εισαγγελία αρχειοθετήθηκαν, η καλύτερα θάφτηκαν στην κυριολεξία.

Τόσο η δημόσια - κρατική ραδιοτηλεόραση, που ελέγχονταν από κόμματα εξουσίας - κυβερνήσεις, όσο και το σύνολο των εφημερίδων ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ αποσιώπησαν έπειτα από ενημέρωση την υπόθεση, και δεν υπήρξε ίχνος δημοσιοποιήσεως.

Η Διαπλοκή και το παλιό δεν τελείωσαν, θα τελειώσουν όταν παρασχεθούν από την κυβέρνηση οι αποδείξεις εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας των θεσμών, της δικαιοσύνης, η οποία υποχρεούται να επαναφέρει τα στοιχεία της καταγγελίας και να εκδικαστεί η υπόθεση.

Το παλιό κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής κατάργησε την δημοκρατία στη χώρα μας, και συνεχίζουν να την έχουν καταργημένη.


Τονίζεται ότι για το σύνολο των ενεργειών μου κατά της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής  στοχοποιήθηκα και δέχτηκα σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, με απόρροια το κλείσιμο του μοναδικού εναπομείναντα τοπικού ραδιοσταθμού στα νότια προάστια Αττικής, και δεδομένου ότι είχαν μεθοδεύσει το κλείσιμο του συνόλου τοπικών σταθμών στα νότια. 

Η Διαπλοκή και το παλιό δεν τελείωσαν, δεδομένου ότι το σύνολο όσων ίσχυσαν έκτοτε σε επίπεδο διαπλοκής (σειρά ραδιοτηλεοράσεων της αυτής και άλλης μορφής) υφίστανται με αντισυνταγματική λειτουργία, ενώ το ένα (1) τοπικό ραδιόφωνο (ΓΛΥΦΑΔΑ FM) όπως γνωρίζεται επί 11 χρόνια δεν λειτουργεί.

Αν αποδειχθεί για άλλη μια φορά, έπειτα των επτά μηνών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ότι σε κυβερνητικό επίπεδο κωφεύουν για δικαίωση του πρωτεργάτη ενός χώρου στη χώρα μας, και δεν υπάρξει καμία ενέργεια αποκατάστασης, σαφέστατα θα ομιλούμε για Εθνική Προδοσία με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων εξουσίας.

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα από τα Νότια προάστια Αττικής.
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα που βρίσκονται στην ΕΡΤ.
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα της Δημοκρατίας.
Φέρτε πίσω το δίκιο μας και την δικαιοσύνη.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Διαπλοκή και το παλιό δεν τελείωσαν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">