ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εντολή τετραετίας για μια Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο δίκαιη?




Το αύριο έχει ταυτότητα πέρασαν στο λαό, και ορκίζονται και ξαναορκίζονται ενώ επισημαίνω καθημερινά ότι το σύνταγμα της χώρας είναι καταργημένο.

Tο θέμα για κάθε πολίτη, και ειδικότερα για εμάς είναι:
Ποια ταυτότητα έχει το αύριο;
Τι σημαίνει αυτή η ταυτότητα όταν δεν παρέχονται αποδείξεις;
Για ποιούς λόγους εντολή τετραετίας χωρίς αποδείξεις;

Προσωπικά πλεόν απεχθάνομαι κάθε συστημικό μέσο, όλων των μορφών, όταν αντί για καίριες επισημάνσεις περιορίζεται σε συστημικό λιβάνισμα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο και την παραλαβή των καθηκόντων του στο Μέγαρο Μαξίμου ανέβασε στο Twitter μήνυμα, κάνοντας λόγο για «εντολή τετραετίας»

«Εντολή τετραετίας για μια Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο δίκαιη και το λαό μας περήφανο και όρθιο ξανά», ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Τσίπρας.

Αυτό το μήνυμα του πρωθυπουργού είναι γενικόλογο χωρίς να παρέχει τις εγγυήσεις στο κοινωνικό σύνολο. Τονίζω ότι ο ίδιος ήδη βρίσκεται σε θεσμικό ρόλο, έμμισθος, ενώ την ίδια στιγμή που παρέχονται δημόσια τα ευχολόγια περί περηφάνειας , δικαιοσύνης, κ.τ.λ, ισχύουν αχαρακτήριστες καταστάσεις, τις οποίες τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο των μελών της κυβέρνησης τις γνωρίζουν.

Μήπως ο κ.Τσίπρας έπειτα από επτά μήνες αδράνειας, δεδομένου ότι ενημερώθηκε, εννοεί ότι πρέπει να του παρασχεθούν τέσσερα χρόνια, πίστωση χρόνου ακόμη τεσσάρων ετών;


Δηλαδή έχουμε και λέμε 365 ημέρες x 4 χρόνια μας κάνουν 1.460 ημέρες, έπειτα από 9490 ημέρες, η αν προτιμάτε 26 χρόνια διαφθοράς, διαπλοκής, και αντισυνταγματικής λειτουργίας ραδιοτηλεοράσεων στο Ν.Αττικής.
Ποιος εγγυάται ότι μέχρι την εξάντληση της τετραετίας θα αλλάξει το ελάχιστο;

Έπειτα από 4015 ημέρες, η αν προτιμάτε έπειτα από 11 χρόνια διαφθοράς και διαπλοκής, και αντισυνταγματικής λειτουργίας σειράς ραδιοτηλεοράσεων, ο πρωτεργάτης του χώρου των FM δεν λειτουργεί.


Περήφανος και όρθιος ο λαός, σημαίνει τις απαιτούμενες ενέργειες για κάθε πολίτη ξεχωριστά, και παράλληλα για το κοινωνικό σύνολο, και μέχρι στιγμής γνωρίζω την αδράνεια τόσο ενεργειών όσο και σχεδίων νόμου.


Εσείς για δεύτερη φορά βρεθήκατε σε θέση η οποία σας εξασφαλίζει την διαβίωση, και την ίδια στιγμή που σας λιβανίζει ένα σύστημα τόσο διαπλοκής, όσο και των υπολοίπων παραμένουν οι παθογένειες και τα κακώς κείμενα που ίσχυσαν προ δεκαετιών.


Δεξιοί και λοιποί με βουλευτικές αποζημιώσεις, εκατομμύρια ετησίως στα κόμματα, κ.τ.λ, και παράλληλα ανύπαρκες πολιτικές και λύσεις ενώ ζητήθηκαν, και προτάθηκαν.


Φέρτε πίσω τα κλεμμένα από τα Νότια προάστια Αττικής.

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα που βρίσκονται στην ΕΡΤ.
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα της Δημοκρατίας.
Φέρτε πίσω το δίκιο μας και την δικαιοσύνη.

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εντολή τετραετίας για μια Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο δίκαιη? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">