ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίσχος αηδία και ντροπή για τη Γλυφάδα


Ποιες είναι οι συμμορίες στη Γλυφάδα ''Σταυρωτή'' ; Αίσχος αηδία και ντροπή για τη Γλυφάδα είναι αυτοί που καταργούν το σύνταγμα και τους νόμους. Ντροπή για τη Γλυφάδα είναι όσοι πηγαίνουν να ψηφίσουν κόμματα που κατάργησαν το σύνταγμα της χώρας, και επιζητούν τον πλήρη έλεγχο των εξουσιών. 

Όπως αποδεικνύεται σε αυτή τη πόλη υπάρχουν κάποιοι εξαγορασμένοι, η φανατισμένοι με δεξιούς, που από το θεσμικό ρόλο που τους παρασχέθηκε κατακρεουργούν το Σύνταγμα και τους νόμους.

Αν αληθεύει το δημοσίευμα του γελοίου ''εκδότη'', που τα τσίμπαγε μαύρα κάτω από τα τραπέζια πότε από Πασόκους και πότε από νεοδημοκράτες, καθίσταται σαφές ότι οι καταχραστές των θεσμών της παρούσας διοικήσεως , που έχουν αναγάγει τις παρανομίες και την αντισυνταγματική λειτουργία σε τέχνη, έχουν και ¨Σταυρωτή¨.

Κατά όνομα και πράξη Σταυρωτή, και σαφέστατα κάθε συμπολίτης και συμπολίτισσα στη Γλυφάδα, γνωρίζοντας ποιοι και πως κακοδιοικούν στο τόπο μας, και πόσα έχουν παρέχει μαύρα κάτω από τα τραπέζια σε φερόμενους εκδότες και δημοσιογράφους, αναγνωρίζει ποιοι ασκούν λειτούργημα και ποιοι είναι λαμόγια και κοράκια.

Ο περιφερόμενος ''εκδότης'' ας αναλογιστεί τι γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, τι έχουν δει με τα μάτια τους επανειλημμένα στη χυδαία φυλλάδα και ιστοσελίδα του, η οποία δημοσιοποιούσε όρχεις αναφερόμενη σε πολιτικά πρόσωπα, και ποιοι είναι οι ξεφτιλισμένοι.

Έχουν γνώση οι φύλακες, και περισσότερη γνώση οι συμπολίτες μας, για το ποιοι είναι τα περιφερόμενα κοράκια της Γλυφάδας Καρά χάλιε, που αναζητούν να τρώνε τα χρήματα των δημοτών κάτω από τα τραπέζια λιβανίζοντας απαράδεκτους για τους θεσμούς, οι οποίοι ουδέποτε κόσμησαν το τόπο μας λέγοντας έστω και μια αλήθεια, και ουδέποτε εκπροσώπησαν επάξια το τόπο και το κοινωνικό σύνολο.

Ως ''σταυρωτές'' και κοράκια εξυπηρετείται την εξαπάτηση των συμπολιτών μας ώστε να ταΐζεστε με κλεμμένα του κοινωνικού συνόλου, και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν απόλυτα ποιοι συνέστησαν συμμορίες ώστε να ληστεύουν το τόπο, να κακοδιοικούν, και να υπηρετούν διαπλεκόμενα και περιφερόμενους κόρακες, οι οποίοι από την πολύ εμπάθεια, φθόνο, και κακία, απώλεσαν και τα χαρακτηριστικά του κόρακα.

Σας ενοχλεί η αλήθεια ''Σταυρωτές'' και κοράκια Καρά Χάλιε; 

Οφείλω να ομολογήσω ότι από δημοσιογραφική δεοντολογία παρέκαμψα να έχω πρωτοσέλιδο τα οπίσθια με στρινγκ όπως το αξίωσε ο συμπολίτης μας κάνοντας τον σχολιασμό.  Μήπως έκανα λάθος Καρά Χάλιε, και πρέπει να επανορθώσω με την σωστή φωτογραφία στο προσκήνιo όπως στάλθηκε και ζητήθηκε; 

Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή όταν αναφέρεστε σε όσα δεν γνωρίζετε, γιατί η Γλυφάδα είναι πολύ μικρή...και άλλωστε μόνοι σας γράφετε ότι ο Παπανικολάου σας έχει ταΐσει, όσο παρανομεί σε σύννομες αιτήσεις, όπως και ο προκάτοχός του Κόκκορης που επίσης σας έχει ταΐσει με μαύρα..

Δημοσιογραφία αποκαλείται την αποσιώπηση τόσα χρόνια των παρανομιών όσων υπηρετούν από τα έδρανα του δήμου Βαρδινογιάννηδες και Αλαφούζους; Χρειάζεται και λίγη τσίπα. Την έχετε;

Αν έχετε έστω και ίχνος Ελληνικής ρίζας καλείστε ως ''εκδότες'' σε μια πόλη που κατοικούσε ένας από τους βασικούς προδότες των θεσμών, να τον ρωτήσετε τι έπραξε την περίοδο 90 - 93 ως πρωθυπουργός της χώρας για την πόλη στην οποία κατοικούσε; Λογίζεστε εκδότες; Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν, και γνωρίζουν ποιοι ελάμβαναν εκατομμύρια από τους Αλαφούζους ώστε να εκμαυλίζεται το πολίτευμα στη χώρα μας. και η δημοκρατικότητα ενός χώρου.

Σαφώς αναλόγου εύρους προδότες βρίσκονται σε πολλά κόμματα, και ειδικότερα σε αυτό που κυβέρνησε επτά μήνες αποκλειστικά για τα συμφέροντα διαπλοκής, των εργαζομένων στην ΕΡΤ, και το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ώστε να διαθέτουν όπως στη Γλυφάδα συστημικά εξαπτέρυγα και λιβανιστήρια.



Nα επέμβει δημόσια ο τέως για αποκατάσταση της αλήθειας. Ήταν μπροστά από την εποχή της η κυβέρνηση ΝΔ 90 - 93; Σαφώς η αλήθεια είναι διαφορετική, μια κυβέρνηση με ένα πρωθυπουργό ο οποίος διέμενε στη Γλυφάδα και δεν έπραξε απολύτως τίποτα για τη Γλυφάδα και τα νότια προάστια. 

Ο βασικός υπαίτιος της μετεξέλιξης ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, αντισυνταγματικών ΜΜΕ, και καθολικού ελλείμματος ραδιοτηλεοπτικών στα ΝΟΤΙΑ προάστια Αττικής, ήταν ο κ.Μητσοτάκης. Δεν ανήκετε στο ίδιο κόμμα;

Πότε δημοσιοποιήσατε ως τοπική φυλλάδα τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις που επιλεκτικά έγιναν στη Γλυφάδα ώστε να καλύπτονται οι πομπές των κομμάτων που ζητούσαν μερίδιο και διαχείριση των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου; Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τι εξυπηρετείται...

Αν κάποιοι αδυνατούν να σκεφτούν ότι τα κόμματα "πολιτικοί" που λαμβάνουν ετησίως εκατομμύρια του κοινωνικού συνόλου, βουλευτικές αποζημιώσεις, τυγχάνουν ειδικών προνομίων, κ.τ.λ, διορίζουν κατά βούληση τους κομματικούς τους εις βάρος του συνόλου, επιζητούν και τον απόλυτο έλεγχο στις τοπικές κοινωνίες, ώστε να καταργείτε στη πράξη το πολίτευμα, και να παραποιείται μέχρι καταργήσεως το σύνταγμα, πραγματικά είναι για λύπηση. 

Οι εξουσίες είναι τέσσερις, και στη χώρα μας, όπως και στη πόλη μας φροντίσατε να είναι μια (1) και απόλυτα πολιτικοοικονομική διαπλοκή. 

Πρέπει να είστε ¨υπερήφανοι¨ για το ¨επίτευγμά¨ σας. Τρέξτε λοιπόν για άλλη μια φορά στις κάλπες για συνέχιση του φασισμού που δημιουργήσατε και συντηρείτε, όμως, να έχετε υπ¨όψιν ότι η Γλυφάδα είναι πολύ ¨μικρή¨, και σεις την κάνετε ¨μικρότερη¨, ώστε να μην αναφέρω ότι την κάνατε Τσίρκο με παλιάτσους, και παράλληλα ότι συνεχίζετε να στήνετε πλιάτσικο της δημοκρατίας ως κοινοί λωποδύτες.

Έχω και τα αποδεικτικά του πλιάτσικου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως και της αποσιώπησης από όλα τα κόμματα εντός του δήμου, και παράλληλα διαθέτω και τα αποδεικτικά κομμάτων που βρίσκονται εντός του δήμου καταργώντας το θεμέλιο που πολιτεύματος τα οποία οικειοποιούνται προς ιδίων όφελος το σύνολο των εξουσιών.

Από την μια εξαγορασμένοι κομματικοί ¨εκδότες¨ δημοσιογράφοι, από την άλλη διορισμένοι με σαφή ρόλο συστημικής προπαγάνδας, και παράλληλα αυτούσια κόμματα εντός του δήμου και υποψήφιοι σύμβουλοι οι οποίοι παρουσιάζονται ως τοπικά ΜΜΕ. 

Καθολικά απαράδεκτοι για τους θεσμούς όσοι παρέλασαν από το δήμο Γλυφάδας, και όσοι-ες βρίσκονται στο δήμο Γλυφάδας, καταχραστές του πολιτεύματος, καταπατητές του συντάγματος, άτομα τα οποία γνώριζαν ότι οι καταχρηστικές διώξεις έγιναν κατά δημότη ο οποίος δεν άνηκε σε κανένα πολιτικό κόμμα. Θέλετε προδότες; Tους έχετε, γιατί εσείς τους επιλέξατε.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίσχος αηδία και ντροπή για τη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">